FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua TSKA - 16 Septembrie - discutii

George Stan06.09.2004 22:45

Pe 16 Septembrie, Steaua va intalni in Ghencea TSKA Sofia in turul unu UEFA. Pe acest topic se vor discuta aspecte legate de acest meci

mariusmiron07.09.2004 08:38

Stim cu totii ca pe 16 .09.2004 vom juca cu TSK SOFIA.Ceea ce nu stim sunt biletele care vor fi puse in vanzare ,cand?Si nu trebuie sa uitam meciul cu sirbii din retur asa ca TSK nu va fi o echipa usor de batut.Eu zic sa Jucati la fel ca in meciul cu U.Craiova si chiar ca in retur nu vom mai avea probleme.JUCATI PT SUPORTERI NU VA MAI GANDITI LA BANI TOT TIMPUL.BAFTA IN ETAPA CU ARGESU.Sa-i batem si sa ajungem acolo unde ne este locul .Adica pe PRIMUL LOC.FORZA Steaua.!!!!!

nicoll07.09.2004 09:18

[/color]

Panther08.09.2004 08:59

Va fi cel mai frumos cadou pe care il voi primi de ziua mea, PE 16 septembrie. cate o dubla de la Dica , Neaga si Cristea si o pasa de gol pentru Vasili. atata vreau de ziua mea.

cosmin0108.09.2004 23:17

Salutare tuturor stelistilor.Dupa parerea mea,dubla cu bulgarii este decisiva pentru moralul echipei noastre in acest sezon.Daca intram in grupe,avem toate sansele sa ajungem in primavara europeana,pt ca se califica primele 3 echipe din cele 5 din grupe.Cat despre campionat,sper din suflet sa batem la Pitesti,ca sa nu mai suferim ca anul trecut cand am asteptat mult ca sa batem si noi pe cineva in deplasare.

jorginho10.09.2004 16:54

Bulgarii vor sa vina in numar mare pe Ghencea. Hai sa le aratam ce multi suntem si cum ne sustinem echipa favorita!

gianini10.09.2004 20:08

presimt ca Steaua va face un meci mare in Ghencea si ne va bucura.

trebuie neaparat sa intram in grupe , asta este sansa noastra si nu trebuie s-o ratam.

sper sa fie stadionul plin si sa-i poarte pe baieti spre victorie.

sper ca noii veniti sa se integreze cat mai repede.

bafta Steaua si sa ne oferi o seara magica.

Virgil13.09.2004 19:42

Acum,cu trei zile înainte de prima confruntare cu bulgarii,avem idee de ceea ce joaca echipa,de forta ei.Sa nu ne îndoim de faptul ca Steaua poate câstiga.Meciurile din cupele UEFA au avut întotdeauana o alta încarcatura.Alta fata de cele din campionat.Si Steaua s-a prezentat de cele mai multe ori bine.Meciul cu Pitestiul e istorie de acum.Poate ca dusul rece l-a care am fost supusi,jucatori si suporteri,ne-a trezit exact când aveam mai multa nevoie.Inaintea meciului cu CSKA Sofia.Sunt convins ca va fi si cel putin o lovitura de la 11 m,pentru ca la modul cum joaca ai nostri(combinatii în viteza,driblinguri) e imposibil sa nu se înregistreze cel putin un fault în careu.Nu ar fi rau dar îmi doresc sa nu mai fie pe final de meci si Doamne fereste,la scor egal.In speranta ca vom da cât mai multe goluri,pentru a fi mai linistiti la meciul retur,FORZA Steaua!

George Stan14.09.2004 12:22

Astazi dimineata, cum s-au deschis casele, am descins in Ghencea si mi-am cumparat bilet. La case nu era mai nimeni, vreo 2..3 cumparatori si cam tot atatia bisnitari ("va dau o peluza baieti?"). Am luat de la casa evident.

HAI Steaua !

rady15.09.2004 16:54

cine se incumeta la un pronostic? eu zic ca un 2-0 e excelent

Virgil16.09.2004 05:17

Inainte de a da pronosticul,am sa spun ca azi noapte am avut un vis.Gândindu-ma prea mult la ceea ce a spus Zenga si anume ca ideal e sa nu primim gol,am avut o revelatie.Se facea ca epuizând toate posibilitatile de a alcatui o aparare a carei forta sa fie cât mai aproape de deviza "pe aici nu se trece",Zenga a ajuns la concluzia ca indispensabil pentru acest meci ar fi Rachita.Ciobanul nu s-a opus.Din contra,a zis : bai Waltere stii ca si "io" ma gândisem la solutia asta?Cred ca va juca draceste sa-si spele toate pacatele si ce e bine e ca stie jocul bulgarilor.Si asa a ramas.Ca Rachita sa joace de la început sau sa fie cel putin rezerva pe foaia de joc.In ce priveste scorul eu cred ca va fi ceva de genul 2-1,3-1,4-2.Pentru noi.Doamne ajuta!

ciupi16.09.2004 11:31

FORZA Steaua.Sa facem astazi din nou o seara magica,sa moara toti cainii si tiganii de ciuda.EUROPA Steaua, Romania Steaua, ORIUNDE Steaua-CAMPIONII DIN Ghencea.

ciupi16.09.2004 11:48

Daca nu ii batem pe bulgari o sa ne chinuim sa luam campionatul, poate si cupa si atunci o sa mai ramana numai Romania Steaua. Deci sa mergem in seara asta cu totii sa-i incurajam pe baieti pentru. ca au nevoie, inca odata FORZA Steaua.[/b]

Virgil16.09.2004 15:56

Daca Doamne fereste,...Fugi de-aici nici nu vreau sa ma gândesc.Ce Dumnezeu te sperii asa?Parca ai fi la injectie.O sa vezi, batem.

Virgil16.09.2004 15:58

Batem,batem,nu te mai gândi la povestile cu Baba Cloanta.

Virgil16.09.2004 19:52

Ce ti-am zis ? Ai vazut,i-am batut !

ciupi17.09.2004 14:49

Da prietene intradevar i-am batut, dar greu. E adevarat ca bulgarii s-au miscat destul de bine, dar ce nu imi place este ca Steaua nu are constanta in joc,iar Hamu a dezamagit din nou si mie sa nu ajungem in situatia sa ramanem fara portar.Totusi cred ca nu se va intampla asa :lol: oricum meciul de la ei va fi greu, daca reusim sa le dam gol atunci vom fi in grupe,pana atunci avem duminica cu faru, va fi un meci greu si sper sa-i batem...trebuie. Mai vorbim, te salut.[pentru.Virgil]

Virgil17.09.2004 18:12

OK Ciupi.Mai vorbim.Te salut si eu !