FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Relansare

rady05.09.2004 12:34

misto site-ul l-am mai vizitat acum cateva luni dar nu i-am dat prea mare importanta. in orice caz, in ultima vreme am intrat destul de des si astazi mi-am propus sa intru si pe forum. cam slaba activitatea pe-aici, ar trebui facut ceva sa avem mai multa galagie, vad ca membrii sunt har domnului multi, nu prea ii inteleg pe cei care se inregistreaza fara sa posteze, de fapt niciodata nu i-am inteles.

o idee pe care o folosesc si eu pe KnicksOnline.com:

ati putea sa puneti pe prima pagina linkuri catre ultimele 5 discutii de pe forum, pentru a starni mai mult interes. skinul forumului arata super, si e pacat de el sa ramana nefolosit.

poate ca ar fi o idee schimbarea si layout-ului site-ului..

- rady

George Stan06.09.2004 23:57

Am pus in practica ideea ta, pe care trebuie sa spunem ca am mai vazut-o si aveam in plan sa o aplicam de ceva timp. Nu am facut-o insa pana acum pentru ca aveam de definitivat sistemul de autentificare globala.

Ramai aproape, ne gandim sa crestem forumul si vom avea nevoie de utilizatori cu ranguri mai mult sau mai putin inalte ;)

George

andyro07.09.2004 07:35

Mi se pare mult mai OK forumul in varianta actuala; are un aspect mai...profesional;).

Keep up the good work :)

rady08.09.2004 14:37

cu siguranta e mult mai bine asa, vad ca deja a inceput sa se posteze mai cu sanatate, si deja ieri au fost 18 utilizatori conectati simultan