FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ANUNT IMPORTANT!

SteauaToronto27.02.2006 00:09

Dupa cum stiti acest campionat se va apropia de sfarsit si am de gand sa precizez anumite lucruri!

Dupa ce se vor juca barajale si se vor definitiva grupele, voi face noi reguli, si fiecare membru al grupei va fi testat la abilitati!

Va promit ca urmatorul sezon va fi unul mai mai frumos si plin de actiune...

kamaciuki27.02.2006 12:54

cand se fac inscrierile pt noul sezon?? Vreau sa joc si eu meci de baraj :D cand se da unlock la lista de asteptare? aa si am vorbit pe mess cu Seshoumaru si a zis ca iese din concurs....nu ma bagi pe mine? :D

FANATIK RED-BLUE27.02.2006 13:27

Inscrierile pt noul sezon s-au incheiat! Teoretic, daca Toronto vrea, se poate sa te mai inscri si tu dar lista de asteptare s-a inchis!

dani@steaua4ever27.02.2006 17:28

toronto cel mai bine ar fi k cei dp primele 2 locuri din B si C sa vina in A...sau sa fie testati si cei mai buni sa joace in A..acum se afla jucatori buni in B sau C..am jcuat io cu mai toti din B si C..si sutn vro 2 3 kiar buni..nu mau batut totusi:P

kamaciuki27.02.2006 21:28

cum adica s-au termiat inscrierile? nici macar nu a inceput noul sezon!!!! llllloooollll ! stelistul_1000 tu tot timpul ai ceva impotriva mea :( toronto te rog eu mult baga+ma si pe mine in concurs

si dai unlock la lista de asteptare macar pe ziua de maine sa ma bag si eu plssss!!! am jucat cu majoritatea din toate diviziile si i-am nenorocit pur si simplu.... stelistu_1000 dak tu consideri ca esti asa de bun incat sa ma bati eu zic ca nu poti face asta...te provoc la un duel ..id meu de messenger este KAMACIUKI ....maine dimineata jucam dak vrei.... :D o sa vezi ca o sa ai o mare surpriza!!! :D aaa si era sa uit ....am vb de dimineata cu SEshoumaru si a zis ca nu mai joaca din anumite motive....deci tre sa-l descalificati....nu ma bagati pe mine in locul lui_? Toronto te rog eu mult de tot sa ma bagi in concurs!!! imi doresc tare mult asta!!! si in plus eu sunt serios nu ca ceilalti sa te rogi de ei sa joace!!!!! Va rog sa+mi raspunde+ti si sa nu ma ocolti plssss!!!! :P

JuventusB27.02.2006 22:41

Pun pariu ca bat jumatete din divizia A si daca nu se joaca pe legend e si mai nasol pe world class nu are nici o treaba portarul ii provoc pe toti care sunt in A si jucam cum vor ei daca voi dovedi ca sunt bunicel poate ma inscrieti si pe mine in campionat id-ul meu este c***@*** cine intra pe mine sa specifice ca este din concursul de pe FC Steaua din divizia A nu in sesnusul ca sufar dar in ultimul timp joc mai mult pe mirc si intru pe mess doar pentru mailuri!!!

bhuttu28.02.2006 02:44

Daca tot e cererea asa mare, de ce nu faceti mai multe divizii? In fiecare zi se fac unul-doua subiecta cu liste de asteptare, si sunt sigur ca multi vor sa intre in joc.

Banuiesc ca nu doare pe nimeni capul daca se fac mai multe divizii, nu?

FANATIK RED-BLUE28.02.2006 15:18
cum adica s-au termiat inscrierile? nici macar nu a inceput noul sezon!!!! llllloooollll ! stelistul_1000 tu tot timpul ai ceva impotriva mea :( toronto te rog eu mult baga+ma si pe mine in concurs

si dai unlock la lista de asteptare macar pe ziua de maine sa ma bag si eu plssss!!! am jucat cu majoritatea din toate diviziile si i-am nenorocit pur si simplu.... stelistu_1000 dak tu consideri ca esti asa de bun incat sa ma bati eu zic ca nu poti face asta...te provoc la un duel ..id meu de messenger este KAMACIUKI ....maine dimineata jucam dak vrei.... :D  o sa vezi ca o sa ai o mare surpriza!!! :D  aaa si era sa uit ....am vb de dimineata cu SEshoumaru si a zis ca nu mai joaca din anumite motive....deci tre sa-l descalificati....nu ma bagati pe mine in locul lui_? Toronto te rog eu mult de tot sa ma bagi in concurs!!! imi doresc tare mult asta!!! si in plus eu sunt serios nu ca ceilalti sa te rogi de ei sa joace!!!!! Va rog sa+mi raspunde+ti si sa nu ma ocolti plssss!!!! :P

Intelege! Era un topic "Lista de asteptare" care acum este inchis! Asta rezulta ca nu te mai poti inscrie decat cu acordul lui Toronto!