@pcsbb: crede-ma ca si eu daca vroiam puteam sa fac deplasare, dar sincer nu merita efortul,daca nu era Ciobanul si eram lideri etc.. era altceva ![]()
@pcsbb: crede-ma ca si eu daca vroiam puteam sa fac deplasare, dar sincer nu merita efortul,daca nu era Ciobanul si eram lideri etc.. era altceva ![]()
Sa nu ne loveasca Stratila , ar merita un gol , dupa modul in care a fost tratat in Ghencea.
Abia astept sa-i bage ciobanului sula-n coaste cu un gol de la 30 de metrii si cu 20 de centrari bune. Sa crape branza-n el.
Sincer, eu nici nu cred ca BecaIi stie cine e Stratila. Probabil i-o fi zis vreun var sau nepot sau Leo "Mou" Strizu sa faca niste curatenie la Steaua 2, si el s-a conformat, ca isi asculta pupincuristii din jur. Nu mai tineti minte faza antologica, atunci cand s-a dus schizofrenicul la echipa a 2a si intrebat :" Ba, care e (Vlad) Rusu ma?"
Pronostic: 1-0 pt Astra.
am o vaga impresia ca or sa ne bata astia ca la Armata
Eu cred ca Steaua va castiga partida(de fapt, obligatoriu), daca jucatorii vor repeta jocul din etapele anterioare, cu Cartu antrenor. S-a vazut ca acesta este un bun tactician, care fixeaza locul si sarcinile de joc pentru fiecare jucator folosit.
Ramane de vazut, pentru victorie, daca a corectat jocul lui Bilasco, jucator foarte CERTAT CU PLASA PORTII ADVERSE. Eu cred ca Bilasco si-a aratat in etapele anterioare simtul portii si sustin ca Maicon este peste Bilasco, Surdu sau Onofras.
Nu-mi surade nici aducerea lui M. Costea care nu arata mai nimica la Craiova retrogradabila. Cel mai reusit transfer l-ar face Becali si MM alaturi de Moraes(daca va veni !), daca l-ar aduce pe Eric de Oliveira, si nu pe Prepelita
Joaca si Maicon azi ? Tinand cont ca nu joaca Surdu , ar trebui sa joace el , dar cu siguranta va intra Onofras.
Ce frumos ar fi daca nu si-ar mai baga MM coada!
Cel mai bine ar fi sa intre ciobanu cu familia lui de oieri sa joace ![]()
![]()
Joaca si Maicon azi ? Tinand cont ca nu joaca Surdu , ar trebui sa joace el , dar cu siguranta va intra Onofras.
Ce frumos ar fi daca nu si-ar mai baga MM coada!
Surdu > Maicon
Onofras > Maicon
Asa putin cat joaca, vad o determinare la el. Incearca ceva acolo. Maicon a atins de 3 ori mingea cu Timisoara?
Batem cu 72-0.
Surda si Onofaras peste Maicon ?
cred ca ai gresit topicul, trebuie sa scrii asta la "gluma zilei" ![]()
Batem cu 72-0.
Cam exagerata estimarea.
Australia 31 - 0 Samoa, 2001, calificari pentru WC
Arbroath FC 36 - 0 Aberdeen, 1885, cupa Scotiei
Spania 42 - 12 Slovacia, 1950
Batem si luam campionatu'....la anu castigam shampion legue....si intr-un final Jiji face infarct de bucurie ![]()
Sunt curios daca mai primeste Maicon o sansa.Asa ar fi normal...
Sincer, eu nici nu cred ca BecaIi stie cine e Stratila. Probabil i-o fi zis vreun var sau nepot sau Leo "Mou" Strizu sa faca niste curatenie la Steaua 2, si el s-a conformat, ca isi asculta pupincuristii din jur. Nu mai tineti minte faza antologica, atunci cand s-a dus schizofrenicul la echipa a 2a si intrebat :" Ba, care e (Vlad) Rusu ma?"
Pronostic: 1-0 pt Astra.
Tot el moare de ciuda ca tot el e prostul.
Surdu > Maicon
Onofras > Maicon
Asa putin cat joaca, vad o determinare la el. Incearca ceva acolo. Maicon a atins de 3 ori mingea cu Timisoara?
Batem cu 72-0.
Cum poti sa zici ma ca Surdu si Onofras sunt peste Maicon ? ![]()
Pai astia doi de ii propulsezi tu ca titulari au dat 1 gol in tot sezonul.
Daca Maicon a atins mingea de 2-3 ori a fost pt ca nu a primit nicio pasa utila , in schimb Surdu a ratat din 2 m , iar Onofras tintea avioanele care zburau spre Libia !
In pauza meciului pe Digi Sport, Ilie Dumitrescu si Mihai Stoichita. Pipi mult mai pragmatic decat Ilie.
Daca nu ar fi fost atat de lingau, as fi zis ca stie mai mult fotbal. Dumitrescu spune ca Gardos si Bicfalvi sunt talentati, doar ca inhibati,pe cand Stoichita zice ca astia doi nu au scos un adversar din joc printr-un dribbling in viata lor. Ilie il lauda pe Banel, Pippi spune ca in meciul cu Vaslui a avut un adversar dezastruos.
Cum sa centrezi ma peste stadion? ![]()
S-a operat Meme?? a suferit o indreptare de coloana sau ce mama naibii??
ce mai duel in seara asta ciorel cu tiganasul ,care tiganas mult mai alb ca al nostru Banel.
Vrei sa iti pierzi timpul?Te uiti la cum joaca Steaua,adica nimic...Siguuur luam titlul ne-a Jiji...
Un meci recomandat persoanelor cu probleme de somn .
Frumos gol ![]()
Plecati dreaq de la Steaua !!.. TOTI RATATI AU FOST ASTAZI IN TEREN (cu mici exceptii) .. X(X(X(X(
de kkt Steaua de kkt cartzu
nu luam campionatu anu asta nici urmatorii 3 4 ani cu lotu asta si cu asa investitii.
Incredibil cum a pierdut FC fecali.
Unde sunt cei care spuneau ca se vede o schimbare cu Cartu?Ca joaca altfel?Ce joaca Steaua?Zeroooooo!
Joaca Steaua , zici ca-i Barcelona
Sorinacciooo zici ca-i Guardiola ![]()