FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Idei de subiecte

Ronnie27.03.2011 16:34

Dupa discutiile de pe conferinta am stabilit ca in aproximativ fiecare saptamana sa incercam sa deschidem cate un subiect de discutie/dezbatere la "Discutii ros-albastre". Aici vreau sa incercam sa adunam mereu idei de subiecte si sa vedem daca prinde intre noi pentru ca mai apoi sa-l propunem ca subiect de discutie si pe forum.

Asadar, cateva dintre ideile mele pentru viitoare subiecte ar fi:

-schimbarea desa de jucatori, intinerirea echipei;

-tactica echipei

-dezbatere despre performante viitoare cu becali vs reconstructia echipei de jos fara becali.

La aceste subiecte as vrea ca moderatorii sa incerce sa se implice primii in discutie pentru a le incepe din start la un nivel ridicat. Una este sa vezi un topic nou in care se discuta cu argumente, civilizat etc si alta este ca primul post sa fie unul gen "eu zic 4-4-2. forza Steaua".

Astept si ideile voastre si de saptamana viitoare ma pun pe treaba.

Lari27.03.2011 16:46

Asa cum discutam si cu Alex in urma cu vreo 2 saptamani, ar fi bine sa avem un topic/articole EXCLUSIV despre fotbal fie dupa fiecare etapa, fie dupa cum ne/va taie capu'.

Ma gandesc ca, daca are careva timp, am putea face si statistici ceva mai complexe, gen: suturi la si pe poarta (cine si in ce minut), cornere, faulturi, off-side-uri.

Am putea avea, astfel, si un tablou mai complet despre meciurile noastre.

(Si, daca cineva are acasa un ceas de sah, am putea cronometra si posesia...)

Ronnie29.03.2011 12:37

Wow, la atatea zeci de sugestii nici n-am putut face fata sa le citesc pe toate. Pentru saptamana aceasta voi face despre tactica. Nu este niciun astfel de topic si cred ca se vor gasi participanti la discutie.

Rugamintea mea este ca si voi sa participati la discutii, mai ales la inceput.

axl30.03.2011 17:22

Discutii teoretice (sau practice) despre jucatori de la rivale care s-au/se/se vor transfera la Steaua. Loialitate vs. profesionalism. Iubesc Steaua de mic vs. sunt jucator profesionist, imi fac datoria oriunde.

Dragoshel30.03.2011 17:24

cel mai utilizat/cel care a avut cele mai bune performante pe un anumit post la Steaua

Ronnie13.04.2011 11:49

Fac diseara topic nou. Daca aveti sugestii ceva...astept. Si lasati topicul asta.n viata.

Lari13.04.2011 13:00

Cel mai valoros/slab jucator al sezonului.

Cel mai valoros/slab antrenor din "era Guie" (daca e sa-l facem vreodata, sa mentionati toate performantele, inclusiv calificarea in grupele Ligii Europa fara infrangere, ori esecuri acasa cu potaile, de exemplu).

(Pe mine ma amuza ca se inchid topice in sectiunea asta, ca doar toti putem scrie in ele, oricat de inchise ar fi :)) )

Ronnie17.04.2011 18:50

Zilele urmatoare m-am gandit ca noul subiect sa fie despre cel mai bun strain care a jucat vreodata la Steaua (minim 6 luni). Am facut o lista rapida: Kapetanos, Zapata, Dayro Moreno, Thereau, Tiago Gomes, Falemi, Mendoza, Golanski, Hamutovski, Elton, Geraldo Alves, Brandan.

Daca mai aveti completari scrieti acum pentru a putea vota inca de la inceput toate optiunile.

Daniel-Ionut17.04.2011 18:55

+ Emeghara

Marius09.05.2011 11:22

Albert Duro.

Falemi parca-i roman, desi e negru.

Ar merge incercat si Kounta Diop Faye, am zis!

Ah, am uitat de gioș tudela.