FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Az Alkmaar sau Betis?

duducsteaua23.02.2006 22:28

Care echipa este mai accesibila Stelei? La pauza, scorul este de 2-0 pt olandezi..deci 2-2 la general.

bodanelu23.02.2006 22:30
Care echipa este mai accesibila Stelei? La aceasta ora (22.25) scorul este de 2-0 pt olandezi..deci 2-2 la general.

Eu vreau Betis... dar se pare ca va fi Alkmaar

Alextds23.02.2006 22:32

Nu conteaza e Oli pe banca are grija sa tinem de un 0-0 acasa si sa pierdem in deplasare ... in caz ca reusim sa tinem si 0-0 ala acasa.

Si ca sa fiu on topic eu zic ca Betis e mai accesibila din moment ce AZ parea practic eliminata si acum are sanse de calificare ... mentalitate de castigatori nu ca la altii.

Bogdan4Steaua23.02.2006 22:43

Am vrut sa deschid si eu un topic, insa peste 45 minute(fara eventualele prelungiri), vom afla raspunsul la aceasta intrebare. Este greu de spus cu cine am vrea sa jucam. Prima sansa o are Alkmaar in momentul de fata. Oricum meciul e frumos. Presiunea lui Alkmaar este destul de mare. Daca jucam cu ei trebuie sa castigam neaparat la Bucuresti deoarece acolo nu rezistam fara sa luam gol.

Gol Betis! Olandezii mai au nevoie de doua goluri pentru a se califica.

bebeto24.02.2006 00:10

dupa 20 de ani din nou acolo!! :D .ma bucur ca a iesit asa deoarece cred ca Betis e mai accesibila decit alkmaar.

F

Bogdan4Steaua24.02.2006 00:21

Scor final AZ Alkmaar - Betis Sevilla 2-1(2-3 aggregate).

Jucam in optimi cu Betis.

flx_colentina24.02.2006 00:24

Betis e mult mai slaba decat Alkmaar !in campionat nu joaca nimic... dar daca Steaua repeta jocul din aceasta seara nu avem nici o sansa...in fine cred ca ne calificam cu un scor general de 2-1

Bodanel24.02.2006 06:47

Si eu cred ca ne calificam. Eu unul sunt de parere ca infrangerea de asera va readuce jucatorii nostri cu picioarele pe pamant si ca vor juca la adevarata lor valoare in meciurile cu Betis. Lui Oli o sa ii dau credit pana la sfarsitul returului si cred ca asa ar trebui sa facem toti.

Alextds24.02.2006 08:28

Chiar crezi ca apuca sfarsitul returului?

sorin_77724.02.2006 09:22
Betis e mult mai slaba decat Alkmaar !in campionat nu joaca nimic... dar daca Steaua repeta jocul din aceasta seara nu avem nici o sansa...in fine cred ca ne calificam cu un scor general de 2-1

sa dea Dumnezeu sa ai dreptate...

Deci a ramas Betis, eu cred acelasi lucru...

Discutia va continua la sectiunea meciurile Stelei...

Topic inchis...