Surdu se tine de plua..
Si Tanase,dar il acopera Banel!
Surdu si-o ferea de mache.
Bai Meme, imi esti simpatic. Cum reusesti tu sa te faci mereu de ras?
Singura chestie care mi-a facut o reala placere in seara asta, aproape ca am ,,regretat" ca n-am fost la meci in P.N sa vad scena live, alaturi de ,,idolul" meu etern, ala cu coregrafiile alea absolut superbe.......fratiorul meu iubit.
Imagine superba: SCLAVII in genunchi in fata ARGATILOR, ba, poate fi ceva mai inaltator si mai nobil de atat.....nu cred......
Aaaaaa, si ca tot mi-am adus aminte, nu mai fiti ,,mizerii"si ,,sobolani" de net, in sensul de a va spune pasurile sau frustrarile pe net, ca n-aveti voie! De ce?! Ca asa vreau eu!
))))
istoria nu o sa ii ierte pe niciunul.. ce ati facut din Steaua, criminalilor?!?!?!
Foarte potrivita alaturarea celor doua poze!
De fapt MM a trait toata viata in genunchi,numai ca nu aveam noi ochi sa vedem treaba asta!
P.S. -la umilinta urmatoare probabil se va prezenta in fata lui Mustata&slugile intr-o cutie de carton...
EXCLUSIV pe FCS !

Vad ca, pentru o seara, a renuntat la pozitia capra. Interesanta alaurare Mariuse
Sclavii ciobanului..a , lipseste Lacatus din peisaj,probabil ingenunchea la loja.Penibil!
Ce-a fost si ce-a ajuns. Zici ca era muritor de foame de s-a intors pentru 30 de arginti.
Un maimutoi!Cum dracului ca numai pe el il roaga suporterii sa ramana dar pe Lacatus nu!
Tu chiar crezi ca l-a rugat cineva sa ramana? In cel mai bun caz a primit un telefon sau doua de la amicul Bogdan, care acum cateva zile facea lobby pentru el pe forum si poate de la dl.Mustata, care-si vede visul (PN security) spulberat, daca-i pleaca principalul sustinator.
Foarte penibila aceasta imagine... si in fata cui ingenuncheaza acesti "oameni"? In fata sclavilor lui Mustata? Pacat de cei din PN ce au coloana vertebrala, ca s-au lasat umiliti (fara voia lor) de toata aceasta scena jenanta. Bine, jucatorii nu prea au nici o vina, deoarece s-au lasat influentati de cel ce nu vrea sa moara in genunchi, dar asta oricum nu le spala din pacatele rusinii... De Gardos chiar imi pare rau ca s-a aflat acolo.
Foarte penibila aceasta imagine... si in fata cui ingenuncheaza acesti "oameni"? In fata sclavilor lui Mustata? Pacat de cei din PN ce au coloana vertebrala, ca s-au lasat umiliti (fara voia lor) de toata aceasta scena jenanta. Bine, jucatorii nu prea au nici o vina, deoarece s-au lasat influentati de cel ce nu vrea sa moara in genunchi, dar asta oricum nu le spala din pacatele rusinii... De Gardos chiar imi pare rau ca s-a aflat acolo.
Da, Gardos nu avea ce sa caute in peisaj, plus ca el a fosr printre primii care a ingenunchiat. Pentru ce? Sa ingenuncheze ronaldica, burdugol, brandan-la malai, bilasco-stiu doar devieri, ricardo-desaily si restul gnomilor.
Plus ca el a fost folosit doar ca solutie de avarie, cand deja era 3-0 pentru Dinamo Brasov (fosta Steagul Rosu Brasov). Asta 1 la mana. Si 2, poti sa ingenunchezi in fata oricui daca te simti vinovat de un anume esec, numai in fata lui Mustata nu. Aceasta rusine va atarna foarte mult pe umerii celor ce au facut acest gest incalificabil.
Sa nu uitam ca Mustata a bagat in spital destui oameni ce tin cu Steaua (si cu ajutorul lui MM), doar pentru simplul fapt ca au avut coloana vertebrala si nu s-au injosit in fata ciobanului... Deci nu ingenunchezi in fata lui Mustata, deoarece te injosesti pe tine ca om.
Capitanul Stelei '86 se ia de MM! "Și-a schimbat motto-ul:'Decat o moarte in genunchi, mai bine o viață pe burtă' "
Fostul capitan al Stelei, Tudorel Stoica, a sarit la gatul managerului Mihai Stoica, criticandu-l pe acesta pentru declaratiile facute la adresa lui Victor Piturca după care a comentat ultimele evenimente petrecute la gruparea din Ghencea:
"Mi se pare tragic acest tambalau care se petrece la Steaua. Lacatuș si Duckadam erau singurii care mai aduceau aminte de vremurile bune ale Stelei. Nu aș fi comentat deloc, dar am auzit declaratiile lui Mihai Stoica la adresa lui Victor Piturca pe care l-a jignit. MM a avut mai multe contraperformante decat reusite, să nu uitam că a fost singurul manager care a coborat din lojă si a lovit un suporter, dar si că este singurul manager care colaborează in paralel cu o televiziune. Motto-ul lui s-a schimbat din "Decat o viață in genunchi, mai bine o moarte in picioare" in "Decat o moarte in genunchi, mai bine o viață pe burtă". Nu e posibil să pună jucatorii să ingenuncheze in fata suporterilor că asa vrea el. Mihai Stoica nu stie ce e ala fotbal, nu si-a rupt el picioarele pentru Steaua. A stat in umbra lui Marius Stan la Galati si vine acum să dea lectii.
Cred că presiunea pusă pe echipă in perioada de pregatiri si rezultatele bune obtinute acolo au facut ca jucatorilor să le scadă concentrarea in campionat. Se joacă la rezultat, dar, din pacate, nu este o problemă doar la Steaua, ci si la Rapid sau Dinamo. Trebuie promovat fotbalul spectacol, care nu numai că aduce lumea la stadion, dar aduce si rezultate. Presiunea banilor face ca acest sport să nu mai fie si spectaculos. Ciobanul jigneste, dar il inteleg, pentru că dă bani din buzunarul propriu. Totusi, nu se procedează asa, a facut mult rau Stelei si multor jucatori care au trecut prin Ghencea. Deja l-a jignit pe Cirtu, spunand că il va tine pană in vara după care va aduce un antrenor mai valoros, au fost Andrei Cristea, Vali Badea si altii", a spus Tudorel Stoica la Sport.ro.
Cand vezi ce spune Tudorel Stoica de fiecare data,poate ar mai trebui ca unii sa se mai gandeasca la chestia cu cine e simbolul Stelei...
"Si cu aia in fund si cu sufletul in rai nu se poate!"-spune o vorba romaneasca.
MM-ul,pe care cu ceva timp in urma nu-l credeam in stare,ne demonstreaza ca se poate,caracterul sau duplicitar,interesele si orgoliile proprii primand in fata bunului simt.
Marea noastra problema e ca nu este el primul si nici ultimul care-si face veacul in curtea Stelei,lingand cu sarg acolo unde au scuipat.
Cancerul este la loja,este clar,dar el ar putea fi eradicat daca nu ar exista cei ca MM & company.
S-a vazut caracterul lui Meme. Un om cu atatea principii de viata, nu se lasa inclinat de nimeni, e prea mandru si orgolios. Nu pupa unde a scuipat si mereu se tine de cuvat.
![]()
Eu nu inteleg de ce Meme zice de Piturca (,) ca e travestit etc. , cand el sta capra tot timpu ![]()
Do the mache!!! ![]()