In principiu Proiectul Sporter prespune o serie de 10 episoade de film documentar despre Peluza romaneasca. Unul generic, Unul al nostru unul pentru Dinamo, unul Rapid, unul UTA si Timisoara, unul Cluj - U si CFR, unul Moldova - Galati, Iasi, Vaslui, unul U Craiova, Unul Farul FC Arges, Brasov, si unul non-fotbal. Episodul cu Steaua e cam 75% facut am avut privilegiul de a filma ultima coregrafie facuta de Ultras inainte de desfiintare. Din pd-ul meu Ultras singuri ar merita un episod.
In paralel am startat blogul in tribuna unde vreau sa prezint cat mai multe lucruri legate de suporterul roman. Sper ca toate astea coroborate cu o posibila emisiune sa mai ridice putin din letargie fenomenul de la noi si sa-i faca pe cei care il ataca putin mai atenti, in sensul ca vor exista mai putine abuzuri.
Daca aveti sugestii le astept deschis, "sine ira et studio". De asemenea in cazul in care considerati oportune as vrea sa ma ajutati cu niste prezentari scurte ale brigazilor de la noi. Deocamdata vreau sa le incarc pe cele active.
Va multumesc