Astazi am modificat layoutul siteului.
Ne cerem anticipat scuze pentru eventualele probleme care o sa apara in urmatoarele zile din acest motiv.
Astazi am modificat layoutul siteului.
Ne cerem anticipat scuze pentru eventualele probleme care o sa apara in urmatoarele zile din acest motiv.
Plus am realizat live text + video, audio, imagine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari pentru noul design, dar daca mi se permite o sugestie - mijlocul lasa impresia ca ar fi prea inghesuit. In rest, numa' bine si mult succes in continuare ![]()
Eu cred ca arata mult mai bine acuma, felicitari pesoanelor implicate in design... :wink:
George sunt SUPER INCANTAT!!
FELICITARI!
Bravo! 8) Arata foarte bine! Mie mi-ar placea ca pe prima pagina sa fie o alta aranjare a articolelor.Mai sunt inca niste erori, dar probabil ca vor disparea in scurt timp.Nu merg unele linkuri din index.
Eu nu reusesc sa ma deloghez de pe forum :?
Felicitari !
Este intradevar superb !
Tineti-o tot asa !
O sugestie daca se poate si daca este posibil tehnic ca nu ma pricep : scoateti dungile albaste de pe margine, ca pare totul inghesuit,in rest este ok mai ales cu transmisia meciurilor ![]()
Foarte buna schimbarea.Imi place mult meniul si faptul ca e pus pe mijloc.
Poate pe viitor il faci de 1024x768 pt a nu mai fi atat de inghesuit (pe mine nu ma derajeaza).Din cate se vede mai jos sub 10% din vizitatori mai au o rezolutie de la 800x600 in jos
1024x768 -23.587- 69,82%
1280x1024 -4.398- 13,02%
800x600 -3.143- 9,30%
1152x864 -2.082- 6,16%
Altele -387- 1,15%
640x480 -103- 0,30%
1600x1200 -83- 0,25%
Cand scade sub 5% facem. Nu mai e mult pana atunci. Multumim de sugestii.
E super OK! Eu zic ca e bine cu albastru pe margini
doar nu vreti alb...![]()
FORZZA Steaua
Imi place foarte mult,iar faptul ca pare putin inghesuit nu ma deranjeaza.Imi place fondul color si rosul si albastrul in degrade al capului paginii.
Ma bucur sa fiu user pe un astfel de site,unde dorinta creatorului sau de mai bine e evidenta permanent.
Felicitari !
felicitari schimbarea la fata e binevenita!!
mie imi placea mai mult cum era inainte.apare prea inghesuit asa doar pe centru si cu marginile albastru sec.sau poate ca nu l-ati definitivat inca.
O sa te obisnuiesti si o sa iti placa mult mai mult asa cum este acuma..
Sunt sigur de asta..
Baieti am testat astazi aplicatia aia live e super super tare....Deci sa va explic:
1. o sa vedeti live text misto cu icoane, faze importante
2. si o sa fie poze, video, audio adaugate toate live din timpul meciului este foarte foarte usor de folosit.
3.Va asteptam la prima transmisie Heerenveen - Steaua!
o structura mai compacta, o navigare mai usoara la rezolutii mari... imi place... e mai bine... plus ca butoanele din meniul principal s-au marit...
Felicitari... :wink:
:evil: >>>E faina schimbarea!Am inteles eu bine...o sa fie transmise meciurile live pe site?Acum am senzatia ca este cam inghesuit,dar totul este ok....si inca ceva mai intratiu si voi pe chat ca nu este pus degeaba!!>>> :twisted:
Cand o sa fie transmis primul meci live?????In rest felicitari