FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Apeluri umanitare

danydaniel4615.12.2010 19:48

Buna Ziua ma numesc Mocanu Daniel si sunt din Bucuresti as dori si eu ajutorul dumneavostra eu sunt bolnav de arterita burger cu ambele picioare amputate am 33 de ani si nu ne putem intretine din pensia mea mai am o sora si un nepot iar sora nu poate lucra deoarece are grija de noi iar ambi parintii au decedat vrem doar sa fim si noi fericiti macar de sarbatori sa avem ce pune pe masa si lemene de foc nu stiu pe unde sa mai apelam va multumesc mult las un nr de tel in speranta ca vom fi si noi ajutati 0213101995

Mocanu_Daniel.jpg

Mocanu_Daniel.jpg

Johnny Cage24.12.2010 08:39

Sper sa nu deranjeze pe nimeni ca voi posta un mesaj de tip mass. De asemenea sper ca aceasta rugaminte sa aiba efect: Teodora are tumora epifizala iar extirparea ei inseamna o operatie pe creier, in regim de urgenta. Va rugam sa va alaturati noua pentru recuperarea ei cat mai rapida.Contul IBAN al "ASOCIATIEI PARINTILOR DIN COLEGIUL NATIONAL Iasi" deschis la BRD pentru donatii catre eleva Tudose Ana, este : RO58BRDE240SV71915572400 .Orice suma, indiferent cat de modica ar parea, conteaza.

Craciun fericit tuturor!!!