Ce ziceti de deschidere? A cantat si Pavaroti. Ati vazut cum s-a aprins flacara? Dar de artificii ce ziceti?[/b]
Ce ziceti de deschidere? A cantat si Pavaroti. Ati vazut cum s-a aprins flacara? Dar de artificii ce ziceti?[/b]
am urmarit-o mai ales ca la altceva nu prea aveam sa ma uit de aici...si mi-a placut dar acei oameni care au format un schior ? :o
Nu am vazut-o.Pentru ca am foarte multe de facut.Motivul adevarat e ca nu imi plac sporturile de iarna.Cu exceptia sariturilor de la trambulina.
Daca ziceti ca a fost asa de frumoasa deschiderea,chiar regret ca nu am vazut-o...
Sper sa prind inchiderea,care va fi probabil la fel de frumoasa si plina de sentimente.
by the way : olimpiada e transmisa in direct pe EuroSport in fiecare zi...
frumoasa organizare ! imi place ..am vazut si acea multime de oamneni care formau un schior ..! cred ca nemtzii vor lua cele mai multe medalii de aur ..delegatzia lor este si cea mai numeroasa
Stau si ma minunez de o chestie : ce inseamna transmisiuni profesioniste . Minim 10 camere la orice proba e incredibil ce fac oamenii astia.Chiar faceam o comparatie fortata vis a vis de transmisiunile de hochei .TV Sport cu transmisiunile senzationale in care nu vad unde e pucul, mereu cameramanul e prins pe picior gresit :lol: :lol: si cele de la hochei de la torino. Am ramas uimit,era plasata o camera mica in casca arbitrului !!!!!
ce varza suntem la sporturile de iarna...nici o medalie !!! si mai e mai putin de o saptamana... :x :evil:
Ce hochei se joaca la Olimpiada, Doamneee!
E imposibil sa compari un meci Slovacia-Russia cu un Steaua-M Ciuc. Ai nostri parca joaca doar in viteza intai.
Se uita cineva la sarituri cu schiurle ? Austria a castigat concursul pe echipe .
da eu ma uit...parca a sarit austriacul ala apoape de 140 de metri nu ?
cat despre hochei e tare...dar se iau foarte des la bataie :lol:
:evil: >>>Mie imi place faptul ca si la aceste sporturi si la asa mare competitie mai sunt unii care isi baga in vena (dopeaza),mai bine nu s-ar prezenta ,asa mai faci si o tara de ras,am auzit ca nixi nu erau la prima fapta de acest gen,oameni fara cap!!>>> :twisted:
sa te dopezi nu inseamna numai ca iti bagi in vena sau ca te droghezi...ci poate sa insemne si ca ai consumat niste medicamente sau alimente care iti dau energie...
:evil: >>>Si eu ce am spus in paranteza,si cu seringile ce faceau mancau cu ele supa?>>> :twisted:
Ieri, 26.02.2006, s-a incheiat oficial Olimpiada de iarna Torino 2006. Peste 4 ani, aceasta olimpiada va avea loc in Canada!
ce parere avetzi despre finala la hochei?????....pentru cei care nu au urmarit SUEDIA-Finlanda 3-2...a fost un meci echilibrat dar suedezii au fost mai buni ![]()