FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

WikiLeaks

dee30.11.2010 11:22

Printre titlurile bombastice si povestile lacrimogene, in zilele astea am remarcat alt titlu, la fel de incendiar: WikiLeaks- cele mai mari scurgeri de informatii din SUA. Masculul alfasi imparatul golne-a asigurat cu siguranta portia de ras , insa analizand la rece, va intreb: credeti intr-adevar ca scurgerea de informatii s-a produs sau e doar o strategie de intoxicare a opiniei publice?

Votez NU, pentru ca mi se pare dubios ca un simplu soldat de 23 de ani (fara cunostinte avansate de calculator), a accesat atat de usor SIPRnet si a copiat "tone"de fisiere de date, fara a fi descoperit. Adica astia nu au programe de protectie, de alarma etc? ca sa nu mai spun de site-ul care publica informatiile, wikileaks, chiar nu l-au putut bloca dupa primele dezvaluiri? Tind sa cred ca informatiile au fost publicate in mod deliberat.

Bogdan30.11.2010 11:31

bullshit.

Stanici30.11.2010 11:35

Sunt doua aspecte: 1. americanii sunt printre cei mai prosti oameni de pe fata Pamantului, un neam format din flegmele resttului lumii. Dar sunt si aroganti . Asta - pentru Da

2. Cu toate ca sunt prosti facuti gramada, au avut viclenia necesara pentru a-si angaja oameni indeajuns de pregatiti si de intelgenti incat sa isi apere ca lumea datele. Asta pentru NU.

Edededi30.11.2010 13:00

In primul rand americanii daca vroiau sa opreasca aceasta scurgere puteau macar sa blocheze site-ul . Daca chiar a fost o scurgere probabil informatiile nu-i intereseaza si nu se zbat sa-i opreasca. Plus ca ownerul site-ului este o persoana publica deci daca ar fii sa dezvaluie informatii cu adevarat secrete . Va zic eu ca in cateva minute e mort.

MoWeed30.11.2010 13:01
Sunt doua aspecte: 1. americanii sunt printre cei mai prosti oameni de pe fata Pamantului, un neam format din flegmele resttului lumii. Dar sunt si aroganti . Asta - pentru Da

2. Cu toate ca sunt prosti facuti gramada, au avut viclenia necesara pentru a-si angaja oameni indeajuns de pregatiti si de intelgenti incat sa isi apere ca lumea datele. Asta pentru NU.

Ai rezumat perfect situatia :))

Mihai30.11.2010 13:34

E o mare manipulare. In afara de faptul ca aceste "scurgeri" nu dezvaluie nimic concret...- am citit ca mare informatie ca americanii il vad pe liderul iranian drept Adolf Hitler - , hai sa ne uitam cine a primit informatia. In Romania, un anumit cotidian, care promoveaza o anumita filosofie de viata, sa-i zicem americanizata, a titrat exclusiv... De ce n-a ajuns la Curierul National de exemplu?...

Si asa a fost peste tot. A fost o chestie controlata, de la cap la coada.

Lumea e nemultumita, atat aici cat si-n State. Si au nevoie de "bombe", care aparent sa loveasca in sistem, cu care sa-i tina pe baieti ocupati.

Robert Aeroth30.11.2010 20:48
Printre titlurile bombastice si povestile lacrimogene, in zilele astea am remarcat alt titlu, la fel de incendiar: WikiLeaks- cele mai mari scurgeri de informatii din SUA. Masculul alfasi imparatul golne-a asigurat cu siguranta portia de ras , insa analizand la rece, va intreb: credeti intr-adevar ca scurgerea de informatii s-a produs sau e doar o strategie de intoxicare a opiniei publice?

Votez NU, pentru ca mi se pare dubios ca un simplu soldat de 23 de ani (fara cunostinte avansate de calculator), a accesat atat de usor SIPRnet si a copiat "tone"de fisiere de date, fara a fi descoperit. Adica astia nu au programe de protectie, de alarma etc? ca sa nu mai spun de site-ul care publica informatiile, wikileaks, chiar nu l-au putut bloca dupa primele dezvaluiri? Tind sa cred ca informatiile au fost publicate in mod deliberat.

Evident ca nu a putut ala. Nici hackeri care au spart pentagonul nu au reusit decat sa treaca decat de maxim priority consult deci plm....daca nu cumva soldatul ala face parte din 0,000000001 % din populatia planetei care pot scrie si citi coduri binare care se schimba odata la o ora foarte improbabil:)

p.s. nici macar cu acces prezidential nu se pot accesa anumite fisiere din pentagon decat de la terminalul de acolo deci daca nu cumva a furat pelerina de invizibilitate a lui harry poker + skill de hacker nemaivazut....cum ziceam foarte improbabil.

SteauaToronto02.12.2010 17:07

Parearea mea ca ce a facut soldatul ala de a scurs informatiile a fost cea mai mare crima grava. Eu pe ala l-as executa pe loc...e treason !

Adrian02.12.2010 17:57

Pai e treason. Si din moment ce baiatul ala nu a patit nimic, e destul de clar ca informatiile alea nu au nici o valoare sau o valoare minima.

Joaca tiganul, baga-mi-as ****!