FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Telefoane

dbd10.02.2006 20:58

Un site interesant pentru telefoane si vorbitorii de engleza...

www.zedge.net

are si forum ! :)

Alin_H10.02.2006 23:03

Foarte tare, frate .............. Si ce legatura are site-ul asta cu Steaua? In ultimul timp, deschideti din ce in ce mai multe topicuri fara absolut nici o tangenta cu echipa noastra.

armanovici10.02.2006 23:14

Are tot dreptul...sectiunea aceasta este dedicata pentru asa ceva...Numele explica totul:RECLAME...atata timp cat tonul nu este unul agresiv,totul este ok.

Spor la postat..

dbd11.02.2006 12:38

si nu cred ca era nevoie sa faci un quote ca doar era vorba despre mesajul anterior ! :D:)

Darius_Stelistul15.02.2006 20:01

Si eu nu cred ca ar trebui sa deschida atatea topicuri.Ar trebui sa faceti o regula noua.Un membru nu are voie sa paca reclame fara a avea legatura cu Fcsteaua

alex ripper07.03.2006 22:25
Si eu nu cred ca ar trebui sa deschida atatea topicuri.Ar trebui sa faceti o regula noua.Un membru nu are voie sa paca reclame fara a avea legatura cu Fcsteaua

SECTIUNEA ESTE DE RECLAME,INDIFERENT CA TIN SAU NU DE Steaua...EXISTA SECTIUNE DE SUGESTII SI PROPUNERI, DACA TOT VREI SA VI CU PROPUNERI.

Mefisto07.03.2006 22:30

@ Alin si Darius,a ati ajuns cumva moderatori si noi nu stim,de faceti voi regulile la ce ai sau nu ai voie sa faci reclama???

Darius vad ca te apuci sa scrii la diferite topicuri doar de dragu' sa ai multe posturi la activ.