Un site interesant pentru telefoane si vorbitorii de engleza...
www.zedge.net
are si forum ! ![]()
Un site interesant pentru telefoane si vorbitorii de engleza...
www.zedge.net
are si forum ! ![]()
Foarte tare, frate .............. Si ce legatura are site-ul asta cu Steaua? In ultimul timp, deschideti din ce in ce mai multe topicuri fara absolut nici o tangenta cu echipa noastra.
Are tot dreptul...sectiunea aceasta este dedicata pentru asa ceva...Numele explica totul:RECLAME...atata timp cat tonul nu este unul agresiv,totul este ok.
Spor la postat..
si nu cred ca era nevoie sa faci un quote ca doar era vorba despre mesajul anterior ! ![]()
![]()
Si eu nu cred ca ar trebui sa deschida atatea topicuri.Ar trebui sa faceti o regula noua.Un membru nu are voie sa paca reclame fara a avea legatura cu Fcsteaua
Si eu nu cred ca ar trebui sa deschida atatea topicuri.Ar trebui sa faceti o regula noua.Un membru nu are voie sa paca reclame fara a avea legatura cu Fcsteaua
SECTIUNEA ESTE DE RECLAME,INDIFERENT CA TIN SAU NU DE Steaua...EXISTA SECTIUNE DE SUGESTII SI PROPUNERI, DACA TOT VREI SA VI CU PROPUNERI.
@ Alin si Darius,a ati ajuns cumva moderatori si noi nu stim,de faceti voi regulile la ce ai sau nu ai voie sa faci reclama???
Darius vad ca te apuci sa scrii la diferite topicuri doar de dragu' sa ai multe posturi la activ.