FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Problema moldovenilor

SteauaToronto11.11.2010 23:30

Am avut si eu probleme cu alcoolul dar citesc zilnic despre moldovenii din tara si sincer ma socheaza treaba:

"Pe oriunde citesc din astea , numai la moldoveni vezi : copii morti de foame de catre mama alcoolica, mama omorita de fiu beat manga, fete violate de tacsu , feciori beti ce violeaza babe de varsta lui strabunicasa ,mailati prin italia, au innebunit dreaqu de tot moldovenii astia.Nu degeaba se chinuia Stefan cel mare sa adune osteni la lupta, daca ei stateau mai mult beti manga.Ia sa vezi cum sar acum precum hienele: sunt peste tot , se nasc cate 10 frati dintr-o mama si 5 tati."

Cam asa mi-a scris un prieten...sunt chiar asa de rai aia pe acolo ?

Adrian12.11.2010 06:22

Se intampla rahaturi din astea peste tot, nu numai in Moldova. Chiar si la tine, in Canada, sunt sigur ca se intampla multe astfel de cazuri. Doar ca, probabil, nu se face atata tam tam. La noi stirile astea se vand ca painea calda. Deci e normal sa fie mediatizate si, de ce nu?, exagerate.

Mihai12.11.2010 06:59

Bai fratilor, chiar aici am ajuns. A ajuns orice mizerie drept subiect de discutie pe fcsteaua.ro? Moderatorii, va rog faceti-va datoria.

MoWeed12.11.2010 07:06

Nu, moldovenii nu sunt salbatici. Peste tot se intampla asa ceva in Romania; si in Ardeal, Oltenia, Muntenia, Banat, Crisana ,Dobrogea etc

Cat despre ce ti-a zis prietenul tau, numai o minte tampita ar putea debita asa ceva. Topic inchis!

LDS12.11.2010 08:57

Rau faci ca te-ai lasat de alcool. Io m-am apucat de vreo juma' de an si as putea spune, cu mana pe inima, ca nimic pe lumea asta nu e mai frumos decat alcoolul.