FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu vrem scandaluri!

zipper08.02.2006 16:13

E cazul sa luam si noi atitudine!!!

Nu putem sa lasam un "obiect sanitar" (w.c.) sa creeze atmosfera si scandal la echipa! Nu de asta avem nevoie. Cand in sfarsit Gigi a inteles cum trebuie sa fie un patron si a reusit sa tina Steaua departe de scandaluri, vine w.c. Tudor si lanseaza atacuri fara precedent la adresa lui Gigi, atacuri care se vor rasfrange si asupra echipei. Daca tot ii plac mesajele de genul "Moarte lui Gigi" atunci o sa-i cumpar eu domnului w.c. o anitra... Si sa nu uite w.c Tudor ca asa cum el publica tot felul de mesaje in ziar, asa putem si noi sa afisam mesaje la meciuri pe care sa le vada toata tara, nu doar credulii care se uita in gura lui!

Ar fii bine sa nu mai continue ca s-ar putea ca in curand sa ne fie violat "teritoriu" si atunci vom fii obligati sa reactionam!!!

Pentru Steaua/ Ne dam viata!!!

forever_STEAUA08.02.2006 17:50

Nu cred ca are cum sa se puna individul mai sus amintit cu noi. Poate ca articolele lui sunt citite de 10 oameni dar noi suntem milioane de stelisti... Sa vedem care se poate face auzit mai tare?

Oricum cred ca nici cei de la Spitalul 9 nu l-ar primi. E un caz prea periculos pana si pentru ei.

sorin_77708.02.2006 17:52

Nu putem permite ca la fiecare scandal in care este implicat patronul echipei sa creeem un topic nou. Ar insemna sa facem un forum dedicat numai lui. Ar fi bine ca pe viitor sa scrii aici despre Gigi Becali:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2101

Topic Inchis