intrucat nu exista asemenea topic (sau nu l-am vazut io) m-am gandit sa fac un topic in care subiectul principal este presa si cum ne afecteaza pe noi, direct sau indirect.
pt inceput as vrea sa incep cu gsp, care din cand in cand mai are si scapari de adevar si cinste. un exemplu bun sunt articolele despre Popescu & Becali, care isi trag sume imense pt zero munca in a forma un jucator. acum ceva timp se facea o campanie murdara cu "mincinasu" si salvatoru FRF-ului "Baciu". normal ca pe toate forumurile toti isi exprimau dorinta de a veni un nou conducator la FRF, chiar dc acesta este Popescu. dupa cateva luni, aceeasi gsp realizeaza ca Popescu & co. urmaresc numai vanzarea de jucatori si castiguri nemuncite. care e dif intre gsp din septembrie si gsp din ianuarie? nu stiu. dar macar ii mai arata si pe Popescu & co. la adevarata valoare.
nu zic ca nasu nu ar trebui sa paraseasca fotoliul de la FRF candva, dar sper sa nu il inlocuiasca Popescu.
cum afecteaza pe Steaua asta? acum nu afecteaza (desi sa ai jucatori la 5 cluburi si sa fii actionar la Dinamo nu e prea cinstit). dar va afecta cand vor conduce Popescu & co. tot fotbalul...
atat cu prima "iesire". astept corecturi