FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Conferinta de presa

SteauaToronto06.02.2006 04:04

Pe acest topic puteti sa explicati victoria, infrangerea sau egalul dumneavoastra....

Motive, cauze care au determinat scorul meciului si anumite remarce asupra echipei adverse puteti sa le postati aici....

Va urez mult succes in campionat!

Sesshoumaru06.02.2006 09:50

Inca o idee buna din partea ta cu conferinta de presa :).Pai sa incep : Infrangerea suferita duminica in cadrul etapei a 2-a a fost o mare dezamagire pentru mine si pentru intreaga conducere, noi (Chelsea), am inceput meciul in formula de baza .. inca din minutul 39 conducand cu 2-0 ,dar dupa pauza nu stiu ce le-o zis antrenorul lui Bayern in vestiare jucatorilor lui si a inceput dezastrul gol dupa gol ! Am fost dezamagit de atacantul echipei mele Crespo care nu s-a ridicat la nivelul celorlalti :( . Sper ca in etapa a 3-a "vremea"(conexiunea) sa fie buna si sa obtinem victoria cu nr. 2 ! va multumesc atat am avut de zis.

drlv8506.02.2006 14:11

:D

Super funny topicu asta .. so ..

Juve - vs - Barca .. Dizivia B

3 - 0 la pauz apt Juve dupa un meci dezastruos al aparari catalane, mai rau decat a facut`o ieri cu Fernando Torres. Ibrahimovici mi-a scos peri albi cu loviturile de cap. Schimbari la pauza, intra Messi si sistemul de joc se skimba. Revenire spectaculoasa marca Barcelona, incepand cu minutul 72 cand Eto's isi intra'n paine (cam tarziu) si incepe sa dea sperantze. Si acum dramatismul. In minutl 90 Ronaldinho egaleaza pt ca meciul sa reinceapa de la centru iar cand toata lumea se astepta ca arbitru sa fluiere .. cele 3 pase ale juventinilor, ultima pe sus catre acelasi Ibrahimovici (!!!de obicei la fifa se fluiera finalu' la faze de genu) il fac pe acesta sa traga imparabil din afara careului si sa se faca 4-3 pt juventus. Totusi tin sa-l felicit pe antrenorul juventinilor "stress" :) care si-a condus admirabil echipa si nu a cedat in ciuda revenirii spectaculoase a catalanilor. Parerea mea e ca a fost cel mai frumos meci de pana acum. Evolutia scorului o demostreaza pe deplin :P

bostina2306.02.2006 15:41

super idee :wink:

escape06.02.2006 18:04

escape - Dani 2-5 : a fost un meci greu...baietii au dat tot ce au avut mai bun dar starea conexiunii si-a pus amprenta asupra calitatii jocului si cred ca diferenta de scor nu reflecta realitatea din teren :D

criminalu200506.02.2006 21:55

SUNT UNIC NU MA MAI COPIATI!!!

eu am inventat conferinta de presa pe forum deci vreau drepturi de autor!!!!

cer cu o determinare si o vointa nemaintalnita ichiderea acestui topic!!!

sunt sigurul care a facut conferinta dupa meci si cer acest lucru pentru ca doar eu stiu sa fac asa ceva restul doar credeti ca va pricepeti!!!:))

dupa meciul cu bayern voi da si o declaratie in acest fel!!!

REPET NU MA MAI COPIATI NU VETI REUSI!!!

aditza_stelistu07.02.2006 01:13

reporter:domnule antrenor ce parere aveti despre meciul cu Barcelona .parca a fost mai usor decat va asteptati..

antrenor Bayern Munchen:intradevar ne asteptam la meci mult mai greu ,am avut o prima repriza foarte buna ne-am creat multe ocazii de a marca si intr-un tarziu Pizzaro a reusit sa marcheze dupa o centrare perfecta ,a urmat apoi dubla lui Makaay care a inchis tabela .un meci bun ,scor de asemenea si sper sa o tinem tot asa ,avem 6 pct si ce ma bucura mai mult este faptul ca inca nu am primit gol .tin sa ii urez multa bafta Barcelonei in continuare in drumul ei de a se salva de la retrogradare :lol: ..mai aveti intrebari ?...nu...ok...la revedere

Sesshoumaru07.02.2006 10:50

Domnule criminal cred ca aveti o problema in legatura cu faptul ca sunteti unicul ,,,treziti-va domnule criminal ca nu suntem in Matrix reloaded!

Funky09.02.2006 11:06

domnilor antrenori-jucatori vreau sa ma marturisesc , ca aseara am fost traumatizat...am primit o invitatie de a juca un meci amical de la danutz din divizia a care este pe locul 1 si nu stiu ce s-a intamplat ori au fost jucatorii mei prea relaxati stiin ca sunt pe locul 1 in divizia c ori erau prea obositi :P..pentru ca rezultatul a fost dezastruos...7-1 in prima partida si 4-2 in a doua partida...cred ca ii voi certa si pedepsi aspru ..iar obiectivul s-a schimbat...nu dotrim sa mai ajungem in divizia A..ca nu-i loc de noi acolo...:P

roman66610.02.2006 05:07

sunt extrem de multumit de elevi mei...tot asa shevchencko :twisted: :lol: :P

ForZzA AC Milan !

.A. vezi ca vine io !

FANATIK RED-BLUE25.02.2006 18:43

Aveti un nou reporter: stelistul_1000! Cine vrea sa-i iau o conferinta de presa ma gaseste pe id-ul de mess: stelistul_1000!