FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Turneele de pregatire

Gruppo Aparte03.02.2006 09:35

Turneele de pregatire din cipru sau alte tari in care campiona merge ii prind si nu ii prind bine. De-a lungul anilor cantonamentele au fost din ce in ce mai diversificate si efectuate prin diferite tari.

oare don' Jiji din pipera la cati bani are (a mai bagat un tun de 16 mil E) nu are posibilitatea sa faca o baza sportiva in Romania unde echipa noastra sa se antreneze in liniste fara ca alte echipe gen Dinamo sau Rapid sa ii deranjeze? Credeti ca acest sistem de pregatire prinde mai bine daca se efectueaza in italia , cipru, congo sau eu stiu ce alte tari?. O sa spuneti....."pai da dar joaca meciuri amicale acolo ca vin mai multe echipe" Ce echipe frate? F.C Darama Malu? Avantu Busteni? Ce ma intereseaza pe mine ca a dat Cristea 2 goluri acolo cand el in campionat ne tortureaza cu nesimtirea lui fara limite?. O echipa europeana are propria baza unde isi desfasoara antrenamente , meciuri de pregatire etc. Inca nu gandim european..parerea mea.

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 10:22

:evil: >>>Ei nu au plecat ca nu au unde sa se antreneze,vremea este cea care este devina,cate grade sunt la noi si cate grade sunt prin CIPRU? Ai prefera sa ai jucatori raciti sau cu alta boala provocata de FRIG?>>> :twisted:

Gruppo Aparte03.02.2006 11:24
:evil: >>>Ei nu au plecat ca nu au unde sa se antreneze,vremea este cea care este devina,cate grade sunt la noi si cate grade sunt prin CIPRU? Ai prefera sa ai jucatori raciti sau cu alta boala provocata de FRIG?>>> :twisted:

Da uite ca nu m-am gandit la asta. Pai sa le luam niste echipamente de "blana" :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 11:26

:evil: >>>>Buna gluma,asa mai fac si muschi in plus,tragand de echipamentul de iarna!!>>> :twisted:

sorin_77703.02.2006 16:30

Turneele se fac si pentru partidele de verificare, cine crezi ca vine sa joace in Romania pentru turneele de pregatire?