FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Haz-fotbal

I.N.Money31.01.2006 14:02

De cand urmaresc fenomenul numit fotbal,am avut cateodata parte de multe faze care mi-au provocat rasul,dar urmatoarea cred ca nu are egal in lumea soccer-ului modern:sîmbãtã era minutul 67 al meciului cu Dundee United (3-3), Celtic tocmai fãcuse 3-1 și managerul Gordon Strachan se gîndea cã, pentru a avea liniște în final, cel mai potrivit ar fi sã-l introducã pe Roy Keane (foto). Cînd s-a întors însã spre banca de rezerve, ia-l pe mijlocașul irlandez de unde nu-i. Pînã ce secundul a dat de el, la toaletã, pe teren s-a fãcut 3-3. "Diareea care l-a lovit pe Keane ne-a costat practic douã puncte. Dacã-l puteam folosi, am fi reușit sigur sã menținem avantajul", a povestit Strachan cotidianului "The Sun"

Si marii jucatori pot avea "accidente" nu? :lol:

Recoba31.01.2006 14:12

nimik nu poate intrece inegalabila faza a lui Claudiu Niculescu din Ghencea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cand a prins mingea in mana de nebun :lol: :lol: si dovada de prostie rara am mai intalnit Dinamo scapa bine la faza aia da noroc cu catelusu cuminte si respectuos :lol: :lol:

dbd31.01.2006 15:47

:lol: :lol: :lol:

super faza I.N.Money ...

aia din Ghencea cu Niculescu a fost datorita noua, suporterilor 8) 8) 8)

am vazut si eu multe faze...chiar prind unele canale ( itlalienesti ) care au emisiuni despre faze haioase din fotbal...

misha31.01.2006 21:45

:lol: :lol: :lol:

si eu am vazut multe faze haioase..insa asta o intrece pe toate :lol:

imi amintesc ca am dat o data pe tvsport..si era o conferinta...iar antrenorul zicea ceva de genu': "Ofensiva noastra a fost asa de buna, incat nici mijlocasii nostri nu treceau de ea.

sau

N-ar trebui sa fie numit nimeni geniu in fotbal, un geniu este cineva ca Norman Einstein" :lol:

I.N.Money13.02.2006 13:47

Inca o intamplare din frumosul fotbal:

Clubul Sunderland a anulat abonamentele unui cuplu care a fost surprins fãcând sex în incinta stadionului, în pauza meciului de pe teren propriu cu Totenham Spurs, scor 1-1, disputat duminicã, în etapa a XXVI-a a campionatului, informeazã cotidianul The Sun.

"Cuplul a fost auzit gemând de plãcere în toaleta femeilor, dupã terminarea primei reprize", noteazã The Sun.

Un suporter i-a anunțat pe oficialii clubului, care au decis imediat abonamentele celor doi sã fie anulate. Bãrbatul a fost arestat pentru indecențã.

"Nu cred cã gemetele erau cauzate de faptul cã în acel moment eram conduși", a glumit un responsabil al grupãrii Sunderland.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

armanovici13.02.2006 20:29

Da..funny.

Chiar azi am citit si eu in Mirror..faceau caterinca...Se pare ca s-au plictisit de meciul care se disputa,fiind unul foarte anost,faze de poarta putine. :)

I.N.Money14.02.2006 14:15

Doar barbatul a fost arestat..discriminare :lol: :lol: :lol: :lol: