FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania castiga Cupa Mondiala de handbal al doilea an consecutiv

Virgil26.09.2010 15:51

Echipa feminina de handbal a Romaniei a castigat duminica seara finala Cupei Mondiale din Danemarca, 24-23, contra Norvegiei, o finala reeditata dupa cea de anul trecut. Elevele lui Radu Voina au condus aproape mereu, avand chiar si patru goluri avans in prima parte, dar si in repriza a doua. Pe final, Norvegia s-a apropiat, iar la scorul de 24-23 am ratat o lovitura de la sapte metri, oferind nordicelor mingea in ultimele 15 secunde. Din fericire au ratat, iar scorul a consemnat o victiorie la un gol diferenta pentru tricolore.

Joga Bonito26.09.2010 16:59
Echipa feminina de handbal a Romaniei a castigat duminica seara finala Cupei Mondiale din Danemarca, 24-23, contra Norvegiei, o finala reeditata dupa cea de anul trecut. Elevele lui Radu Voina au condus aproape mereu, avand chiar si patru goluri avans in prima parte, dar si in repriza a doua. Pe final, Norvegia s-a apropiat, iar la scorul de 24-23 am ratat o lovitura de la sapte metri, oferind nordicelor mingea in ultimele 15 secunde. Din fericire au ratat, iar scorul a consemnat o victiorie la un gol diferenta pentru tricolore.

nu e cumva un turneu de pregatire? Cupa Mondiala stiu ca incepe prin octombrie....

Ronnie26.09.2010 17:38

@Joga

Ala am impresia ca e Campionatul Mondial.

iNsTiGaToR26.09.2010 18:01

Deci asta ce a fost? Vrajeala sau pe bune?

f234567k26.09.2010 18:05

Cupa Mondiala este cel mai puternic turneu de pregatire dinaintea turneelor finale. Nu are legatura cu Cupa Mondiala oficiala. Pur si simplu asta este denumirea. In decembrie are loc Campionatul European.

gio_stgloria26.09.2010 18:15

Noi castigam doar in pregatiri sau cum ? :))

f234567k26.09.2010 18:38

Atata timp cat fiecare antrenor ruleaza in permanenta toate jucatoarele din lot nu cred ca este foarte edificator acest turneu de pregatire. Doar daca ne uitam la egalul Suediei cu Romania si la victoria lor cu Rusia ne dam seama de acest lucru. Sa vedem daca anul acesta confirmam rezultatul de la Cupa Mondiala din Danemarca. Astept cu mare curiozitate sa dam de echipele "dragi" noua precum Spania si Germania care in ultimul timp ne-au cam facut zile fripte.

MoWeed26.09.2010 18:52

De la o vreme avem obiceiul prost sa jucam foarte bine in fazele preliminare ale competitiilor oficiale sau sa castigam competiile amicale, ca apoi sa dam cu bata in balta

f234567k26.09.2010 19:12

Hai sa nu mai fim asa duri si sa ne bucuram macar ca am batut de doua ori intr-o saptamana o campioana olimpica si mondiala. Nu poate sa fie chiar asa o intamplare. Mult succes fetelor la Campionatul European din Norvegia si Danemarca din iarna! Avem o grupa interesanta cu Danemarca, Serbia si Spania.

MoWeed26.09.2010 19:14

Nu a zis nimeni ca nu ma bucur. Sper doar sa nu patim la fel ca in anii precedenti si sa castigam si turneul oficial.

Ziceam doar sa nu ne bucuram prea tare si sa ne credem mai valorosi decat suntem

f234567k26.09.2010 19:17

M-am criticat si pe mine putin, parca prea am trecut cu vederea victoriile astea cu Rusia, Norvegia si Franta, chiar daca au fost niste amicale. Fata de fotbal totusi avem performante notabile si prezente la turneele finale atat la baieti cat si la fete in momentul de fata.

red&blue_boy26.09.2010 19:49

Asa e,fata de fotbal obtinem aici niste performante notabile...Doar ca mi-as dori ca si la un Campionat mondial sau european sa reusim lucrul asta,nu doar intr-un turneu,care pana la urma,cat e de puternic,tot nu conteaza prea mult...