FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua lui Iordanescu?

Mugur_Cornateanu24.09.2010 22:08

Pe durata campionatului trecut, mai ales spre sfarsit, se parea ca Gigi a ramas falit. Nu mai cumpara nimic, nici blaturi nu prea mai putea face, iar echipa a terminat pe un loc rusinos. Ciudat, in pauza dintre sezoane, ciobanul a inceput sa ia jucatori, sa plateasca salarii, etc etc. Din terenuri nu i-a scos, ca piata imobiliara e moarta. Toate afacerile in care a investit au cam dat faliment ex: fabrica de armamentt, cea de pui etc. Oare de unde au aparut banii??

Anghel Iordanescu, care pana atunci era unul dintre "dusmani", chiar daca nu foarte radical, a inceput sa fie vazut din ce in ce mai des prin preajma interlopului. Acum, totul devine ridicol, cand baiatul lui-fara pic de experienta in ale antrenoratului, si cu o cariera obscura de jucator- a devenit antrenor principal.

Stim cu totii ca Iordanescu are o situatie materiala buna si legaturi destul de important atat cu politicieni cat si cu Armata. Sa fie el de fapt stapanul din umbra al Stelei si sa-l mentina pe cioban in fata doar pe post de bufon pentru presa?

Adrian24.09.2010 22:13

Banii pe care i-a dat pe lotul Piturca i-a scos in mare parte din vanzarea de jucatori si banii de pe abonamente(de la abonamentele pentru loje a scos 400 de mii. Doar de acolo). Piturca a comunicat suma data pe jucatorii adusi de el. Pe undeva intre 2 si 2,5 mil euro(nu mai tin minte). In timp ce pe jucatorii vanduti(Toja, Petre, etc) s-a luat peste un milion jumate de euro.

Lotul Urzicean l-a adus in contul datoriilor pe care le avea bucsaru la el. O noua teapa primita de ciobanas. O sa vedeti cum incet, incet va da afara o mare parte din acei loseri.

Puiu nu s-a bagat. Puiu, daca s-a bagat, s-a bagat doar pentru a-l salva de Armata si de chiria pe care o avea de platit la MApN.(chiria si impozitele)

danimarcu24.09.2010 22:15

Nu cred,desi e o ipoteza de discutat.

Gigi e orice,prefacut nu!Cand isi iese din pepeni nu poate sa tina un secret atat de mare,exemple sunt destule.

Bani a aranjat din vanzari de jucatori,restante de la jucatorii vanduti inainte,etc.In plus,nu cred ca e chiar pe zero,desi mi-ar placea.

Apoi cheltuielile nu au fost atat de mari.Diferenta dintre ce a incasat si ce a cumparat e foarte mica.

Cum crezi tu ca Iordanescu ar sta in umbra,fara sa aiba acte semnate cu un tepar de prima mana?

Iar daca ar avea acte semnate s-ar afla fara indoiala.

Parerea mea,nu sunt genul care pretind ca am mereu dreptate.

florin_anya24.09.2010 22:53

Oltenizarea facuta de Piturca la orbit de gelozie pe Iordanescu.acest om corect si credincios critica acum ceva timp nepotismul si amatorismul de la clubul Steaua.o alta glorie demna de respectul nostru.

red&blue_boy24.09.2010 23:00

Nu,nu cred sa fie asa...Desi,poate ceva e dubios la mijloc referitor la apropierea asta fata de cioban,dupa ce in trecut si Iordanescu a fost jignit de catre acesta...

pcsbb25.09.2010 05:20

Apropierea dintre Iordanescu si cioban s-a produs asta vara cand au sosit Piturca si Nea Imi. Probabil cu, si prin acestia, a luat legatura cu Iordanescu sa rezolve problema stadionului. Dupa ce a rezolvat-o ciobanul a dat-o in:

"Stii ca eu nu tin ura, eu am zis asa ca o gluma, mie chiar imi esti simpatic, si acuma dupa atatia ani ce rost mai are sa tinem ura asta."

Si asa au redevenit amici, cel mult. Ciobanul n-o sa mai zica nimic rau la adresa lui Iordanescu sau a fiului, fiindca in secunda 2 va pierde stadionul si va trebui sa plateasca milioanele alea pe care nu inteleg cum a scapat de nu le-a platit. In nici un caz Iordanescu sa fe conducatorul din umbra al Stelei, desi cred ca ar fi mai bine decat sa fim in mainile ciobanului. :boxing: