Salut! Steauaclub.tk e un mic site pentru suporterilor Stelei. E facut in timpul liber si chiar mi-ar placea sa fie mai extins decat este acum.
O mica precizare: nu as dori comentarii de genul:fcsteaua.ro este mai bun! Stiu si eu lucrul asta! :wink:
Salut! Steauaclub.tk e un mic site pentru suporterilor Stelei. E facut in timpul liber si chiar mi-ar placea sa fie mai extins decat este acum.
O mica precizare: nu as dori comentarii de genul:fcsteaua.ro este mai bun! Stiu si eu lucrul asta! :wink:
Misto site-ul! Eu chiar m-am inscris mai de mult pe forum. O singura intrebare: tu l-ai facut???
Misto site-ul! Eu chiar m-am inscris mai de mult pe forum. O singura intrebare: tu l-ai facut???
Tu ce crezi? Normal, nu este template! :evil:
Aici ai reclama la siteul tau
La tine pe site ai reclama la alte siteuri,nu fcsteaua.ro...
Noi nu ne suparam..dar nu ar fi frumos sa pui si link catre www.fcsteaua.ro ?

Vezi ca aveam de gand in viitor sa punem link la steauaclub.tk asa ca te rog
fii stelist
))))!
Ah, sorry! O sa se rezolve maine! :roll: E un link doar la pagina de linkuri, dar fcsteaua.ro merita mai mult :wink:
Cum ar fi un banner!
Am pus un link spre fcsteaua.ro in fiecare pagina si momentan un banner la pagina Links:

Daca aveti alte sugestii le astept. ![]()
Da, as vrea sa-mi pui si mie link-ul www.freewebs.com/stelistul_1000 si iti promit ca ti-l pun si eu la mine!
Da, as vrea sa-mi pui si mie link-ul www.freewebs.com/stelistul_1000 si iti promit ca ti-l pun si eu la mine!
esti penibil rau!!!
site-ul este foarte frumos...mai ales design-ul...te-ai supara daca te-as intrebar cati ani ai ? :o ![]()
site-ul este foarte frumos...mai ales design-ul...te-ai supara daca te-as intrebar cati ani ai ? :o![]()
Nu ma supar, ca nu sunt fata. Saptamana viitoare fac 21. :wink:
da asta steauaclub.tk nu e rau, e chiar foarte bun...Succes!
steauaclub.tk si mie imi place site-ul asta, eu l-am gasit prin google, inainte sa-i faci reclama aici!! un site misto fata de altele, se stiu aia cu site-uri penibile de posteaza aici si dai adimine primilor nuj cati inscrisi primii pe forum!!
@SteauaToronto: Multumesc! ![]()
@Ultras_Fever_Forever:Fiecare isi arata dragostea fata de Steaua cum poate.
Nu ma supar, ca nu sunt fata. Saptamana viitoare fac 21.
ok...multi inainte...si bafta cu site-ul...( n-aveam de unde sa stiu daca esti baiat sau fata
)
Se pare ca cei de la firma de hosting au probleme mai mari decat ma asteptam si de aproape 2 zile site-ul este "mort". Asta e cand nu ai bani de ceva serios. Daca o tin tot asa... :cry: :cry:
:lol:
nu cred ca e problema de bani ... ca poti gasi hosturi forte ieftine ...
la mine de exemplu sa zicem ca nu ar fi problema de bani ... dar pur si simplu mi-e lene ... :lol: ![]()