FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi la nationala?

razvan198326.01.2006 20:49

Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect dar acum cu siguranta a revenit in actualitate. Dupa ce Mirel a declarat ca va face primul pas spre impacare, selectionerul Victor Piturca a declarat: "Formidabil cã eu i-aș fi dat drumul, iar acest lucru este foarte grav. Apoi au urmat și alte declarații care nu trebuiau sã existe. Acum, vezi Doamne, parcã ne-ar fi fãcut un favor cã va face el primul pas. Ce sã facã primul pas?".

Intrebarea mea este: Credeti ca Mirel Radoi ar trebui sa mai joace pentru echipa nationala in aceste conditii?

Raspunsul meu este acela ca Mirel n-ar mai trebui sa evolueze pentru echipa nationala atata timp cat selectioner va fi Piturca. N-am mai vazut atata rautate la in om cum am vazut la Piturca. Deocamdata ma opresc aici cu comentariile, voi reveni pe parcurs in functie de opiniile exprimate de ceilalti.

armanovici26.01.2006 20:58
Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect dar acum cu siguranta a revenit in actualitate.

Da,ai intuit corect..

Continuarea aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1977

Topic inchis.