FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cernea titular in poarta la Steaua?

radoi8626.01.2006 10:07

Dupa plecarea lui Hamu, Cernea a ramas singurul portar cu 'experienta' din lotul Stelei! Totusi el a recunoscut zilele trecute ca in copilarie a fost dinamovist, iar in meciul cu rapid2 din cupa nu a aparat deloc bine. Astfel, indiferent de cine vine la Steaua portar in aceasta iarna si Cernea e in carti pentru titularizare. De aceea propun si un sondaj in care sa va exprimati opinia!

sorin_77726.01.2006 10:14

Nu vreau sa aud de Cernea titular... Asta pentru ca nu l-am vazut in nici un meci din tur aparand... Nu e normal... ne trebuie un alt portar. Cernea nu se poate spune ca il va inlocui pe Hamu. Departe de a fi titular la Steaua acest Cernea...

Virgil26.01.2006 10:25

Sigur ca nu.El e angajat pe post de rezerva de portar.Zilele astea i se pregateste titularul.Ma tem sa nu vina unul mai slab decat Hamutovski.Probabil ca asa va fi,pentru ca cine isi da titularul pe bani putini ?

Hilario,pe care vor sa-l aduca presupun ca e rezerva la Madeira.Sa nu ne trezim ca trebuie sa alegem intre el si Cernea.

Ma gandesc totusi ca Hilario e un portar cu experienta,care va veni dintr-un campionat mai puternic decat beleaua noastra de campionat.

Plecarea lui Hamu e o pierdere grava.

Curiozitatea e ca am scapat din mana doi portari valorosi.Unul degeaba si altul pe,zice-se,500.000.Euro sau dolari.

Cine risipeste,alearga sa adune.

I.N.Money26.01.2006 13:46

Eu as zice ,daca luam un portar strain sa fie tot din fosta URSS.Personal ii vad drept cei mai buni portari din Europa,au si fizic si reale calitati.Un exemplu ar fi Akinfeev sau fosta mare glorie a fotbalului sovietic Valery Gazzaev.

Ultras_Fever26.01.2006 15:04

afara cu maidanezul asta de la Steaua!!

alex ripper26.01.2006 15:51