FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu Dl.Emerich Ienei!

armanovici25.01.2006 20:42

fcsteaua.ro va realiza un interviu cu Dl.Emerich Ienei saptamana viitoare...daca dvs. ati fi reporterul ce intrebari i-ati adresa??

Incep eu..

Ar mai reveni in Ghencea ca antrenor Steaua?

In 1990 daca ar fi primit o oferta de la o mare echipa europeana ar fi lasat nationala pentru a accepta respectiva oferta?

Care post este deficitar la Steaua acum?

alinush8925.01.2006 20:51

SUPER....cred..de fapt sunt sigur ca o sa fie foarte interesant..cred ca alaturi de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este unul din simbolurile Stelei..

Pai eu l-as intreba urmatoarea : De ce fotbalist ar avea nevoie Steaua in acest moment

radoi8625.01.2006 21:04

Este adevarat ca in finala de la Sevilla nu era hotarata pe cine sa puna sa execute penaltyuri si Laca s-a dus la el zicandu-i "Nea Imi pune-ma pe mine si om te fac!"?

gloribyh25.01.2006 21:05

eu l-as intreba pe Gigi de ce nu e Emerich Ienei in conducerea Stelei :roll:

littelbig25.01.2006 22:21

Cum de un antrenor de valoarea dumneavoastra si un asa caracter nu este in conducerea Stelei.

SSK25.01.2006 22:34

Cum e sa fii un gentleman intr-o lume a fotbalului plina de hiene ?

Ramon Sanchez Pizjuan25.01.2006 23:08

Candva ati afirmat ca "o echipa mai joaca si singura" ca sunt momente cand jucatorii valorosi trebuie lasati sa impuna tactica iar rolul antrenorului este discret. Nu vreau sa fiu rautacios, dar este cazul Stelei din 86?

Zenga sau Protasov? (fara diplomatie, suntem intre noi).

Daca ati fi antrenorul Nationalei si v-ati confrunta cu o situatie asemanatorare cu cazul Pitruca - Radoi, cum ati proceda ?

iancu dragosh26.01.2006 10:47

1. Cum ati gandit semifinala cu Anderlecht? Ati intuit o miscare tactica surpiza sau pur si simplu ati dorit ca Steaua sa-si faca jocul obisnuit?

2.De ce dupa un campionat european reusit nu ati continuat la carma nationalei?

3. Este adevarat ca in timpul campionatului mondial din italia a avut loc o cearta puternica intre dumneavoastra si Hagi? Daca da. Este adevarat ca interventia lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost decisiva in aplanarea conflictului?

4. Cat de mult conteaza ca un antrenor tanar sa-si faca ucenicia langa unul experimentat? Dupa mine formula cu Iordanescu pregatit pentru postul de principal este ideala in cazul unui club de traditie asa cum este Steaua.

5. De ce nu s-a intamplat acest lucru si cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]? A fost secundul dumneavostra o perioada. Cine este de vina ca aceasta mutare, logica de altfel, nu s-a realizat in anul 2000?

axl2326.01.2006 11:11

foarte buna ideea interviului!

intrebari:

parerea lui despre conducerea Stelei.

de ce nu se implica in conducerea FRF?

va voi vreodata sa antreneza din nou Steaua?

parerea lui despre conflictul Radoi-Piturca.

ce ar schimba acum in lotul Stelei?

pronostic pentru castigarea campionatului.

pronostic pentru traseul Stelei si rapidului in Cupa UEFA.

pronostic pentru campionatul mondial.

se califica nationala la europene si daca da, cum?

succes cu interviul, sper numai sa fie mai substantial decat cel cu Gigi.

I.N.Money26.01.2006 13:36

Cum a reusit sa faca o masina de fotbal din Steaua 86?

danciu1926.01.2006 14:26

de ce nu ,sau daca se mai intoarce vreodata pe banca tehnica a unei echipe?

cum a reusit sa domine EUROPA in anii '85-'90?

ce parere are despre Mircea RADULESCU seful scolii de antrenori,si dk i s-a propus dansului aceasta fuctie vreodata?

interesanta ideea voastra cu acest interviu si dk se poate pe viitor mai multe interviuri cu legende ros -albastre.

FORZA Steaua,RESPECT nea IMI!

FANATIK RED-BLUE26.01.2006 15:46

Emerich Ienei a fost clar cel mai bun! Dati-mi un motiv pt care sa fie Iordanescu. Oricum pana acum Ienei conduce cu 16 voturi. Anghel I. are doar 2!!!

gianini26.01.2006 16:37

un mare antrenor si un adevarat gentleman.

respect pt nea imi!

apa_plata26.01.2006 16:55

1. cum arata echipa cand a preluat-o si de la cine a preluat-o.

2. de ce in ungaria rezultatele au fost mai mult decat modeste...

ps. io zic sa il adaugati si pe halagian la antrenori

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2006 16:57

:evil:>>>Care ar fi unsprezecele de BAZA la Steaua in momentul acesta?Dupa parerea dansului!!>>> :twisted:

armanovici26.01.2006 20:01

@apa_plata

Eu l-as fi propus pe Nea Piti!

puyol26.01.2006 20:38

ce jucator din europa ati dori la Steaua?

ne puteti povesti niste intamplari comice,tragice,hilare, etc care sau petrecut inainte, si dupa meciul de la sevilla, si in timpul meciului?

cand erati mic, cu ce echipa tineati?sincer

FortuneTeller27.01.2006 07:33

Va mai antrena vreodata?

Sa spuna adevarul despre Lucescu (povesti cu ghete de aur, rednici si gabori pe la nationala, cooperative si lucraturi pe la secu' ca Timisoara sa se duca in B)

Ce ar schimba acum la Steaua?

Ce jucatori tineri crede ca pot evolua la Steaua?

apa_plata27.01.2006 17:49
@apa_plata

io chiar nu glumesc... piti are de sarit si peste Dumitriu si peste alti cativa...

gone29.01.2006 16:36

L-ati uita pe Covaci. El a fost cel mai mare antrenor al Stelei.

armanovici03.02.2006 00:40

Grabiti-va..vom incerca sa realizam maine seara interviul cu Dl.Ienei!

armanovici03.02.2006 22:50

fcsteaua.ro a realizat un SUPER INTERVIU cu cel mai bun antrenor pe care l-a avut vreodata Steaua...Dl.Emerich Ienei....va fi publicat cat de curand!

armanovici04.02.2006 23:57

Multumim tuturor pentru intrebarile concepute,am folosit majoritatea intrebarilor postate aici!

Fara ajutorul vostru nu am fi reusit cel mai bun interviu facut de fcsteaua.ro pana in momentul de fata...

Pe viitor nu vom ezita in a va cere ajutorul..Cititorii nostri sunt cel putin la fel de inteligenti ca si noi!

interviul aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2077

/Topic Inchis