FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

League of Legends

VPM03.09.2010 11:28

Pentru cei care ati jucat DotA si HoN probabil ca nu va ma fi nevoie de o introducere ci doar de o adaugare.

League of Legends ( LoL ) este COMPLET GRATIS. Free 2 play, ceea ce m-a facut pe mine sa devin addicted :D

Aici aveti un link de inscriere ( este pentru referali ) https://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c8...0c498f796035846

Va doresc distractie placuta :) este un joc superb si mie sincer sa fiu inca nu-mi vine sa cred ca il lasa Free 2 play.

P.S pentru orice detaliu nu ezitati sa ma contactati pe privat.

ebonyc10.01.2012 15:08

Joc si eu League of Legends de 2 luni. Nu m-am mai prea atins de Starcraft II in timpul asta. E de 10 ori mai complex Starcraftul si ruginesti dupa cateva samptamani de LoL.

Aztek13.03.2012 21:32

Daca va intereseaza...

Cei de la Fnatic(una dintre echipele de la campionatul de LoL din Germania) organizeaza un concurs destul de frumusel :).

Link

SuperstaR1817.09.2012 07:45

Mai jucati League of Legends pe EU EAST & North server? :D

@Ebonyc: este o diferenta imensa intre a juca singur LoL si a juca cu inca 4 nebuni pe skype. In primul rand e un joc de echipa :D . Mai da-i o sansa

ebonyc19.09.2012 16:47
Mai jucati League of Legends pe EU EAST & North server? :D

@Ebonyc: este o diferenta imensa intre a juca singur LoL si a juca cu inca 4 nebuni pe skype. In primul rand e un joc de echipa :D . Mai da-i o sansa

Tocmai spuneam ca nu m-am mai atins de Starcraft de cand ma joc LoL. Mecanic vorbind, Starcraft-ul 2 e mult mai greu decat LoL-ul. Am jucat si pe Skype cu alti 4 insi si da, e misto.