FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali vs. Vadim

FANATIK RED-BLUE25.01.2006 18:11

Vadim Tudor îl acuzã pe Gigi Becali cã a furat Steaua de la Ministerul Apãrãri Naționale

Conflictul dintre Corneliu Vadim Tudor și finanțatorul Stelei, Gigi Becali, este unul mai vechi. Rãzboiul a reizbucnit luni searã în cadrul unei emisiuni televizate și are la bazã bãtãlia politicã dintre cei doi. Gigi Becali a contestat veridicitatea unui sondaj de opinie dat publicitãții de președintele partidului România Mare, sondaj în care numele Partidului Noua Generație condus de latifundiarul din Pipera nu apãrea. Încet-încet, disputa s-a mutat din plan politic în plan sportiv.

Schimbul de replici a fost unul tãios, Vadim amenințîndu-l pe Gigi Becali cã va demasca felul în care acesta a intrat în posesia clubului din Ghencea. "Ai grijã! Dacã te pui cu mine, voi scoate dosarele și întreaga țarã va vedea felul în care ai ajuns tu patron la Steaua!", a fost una dintre acuzele lansate de vicepreședintele Parlamentului la adresa lui Becali. "Acest vînzãtor de iaurt a pus mîna pe cel mai mare club de fotbal din țarã, dar eu îl voi face sã plece de la aceastã echipã. E timpul ca Becali sã disparã!", și-a încheiat Vadim discursul acuzelor. Ieri, Vadim Tudor a detaliat pentru Gazeta Sporturilor acuzele sale.

"Ce sã vorbesc eu cu un om bolnav? Vadim stã mai bine de vorbã cu cîinii și pisicile, poate ele îl ascultã"

Gigi Becali

"Va ajunge la Jilava!"

Vadim Tudor s-a dezlãnțuit ieri la adresa lui Gigi Becali

Ionuț Petrișor

- Domnule Vadim, despre ce dosare vorbiți cînd spuneți cã Gigi Becali a furat Steaua?

- Acest derbedeu de Gigi Becali a pus mîna pe clubul Steaua cu ajutorul lui Hrebenciuc și al lui Victor Babiuc. A falimentat vechea societate și a ajuns el patron. A furat cel mai important club din țarã. Ceea ce a fãcut se numește criminalitate economico-financiarã.

- De ce aceastã luptã între dumneavoastrã și un om alãturi de care se pãrea cã veți face echipã?

- Becali nu e, de fapt, decît o maimuțã curentatã. O maimuțã beatã, asta e Becali.

- Cum se va încheia aceastã luptã?

- Nu mã las pînã nu îl vãd intrat la Jilava. Acest Gigi Þînțarul trebuie sã ajungã la pușcãrie. Venea desculț în București cu oile, iar acum se comparã cu Mihai Viteazul.

MM l-a felicitat pe Vadim de Sãrbãtori

Pe site-ul revistei "România Mare", la secțiunea dedicatã felicitãrilor primite de Vadim Tudor cu ocazia Sãrbãtorilor de iarnã, apare surprinzãtor și un mesaj din partea managerului general al formației din Ghencea, Mihai Stoica. Conținutul lui este: "Campionii României vã ureazã La Mulți Ani-2006!". Mesajul transmis de oficialul stelist vicepreședintelui Senatului apare pe lîngã alte cîteva zeci de asemenea texte primite de Vadim de la admiratorii sãi.

www.gsp.ro

armanovici25.01.2006 19:18

Alt conflict care v-a sifona imaginea si asa sifonata a clubului nostru!

Vor iesi multe la iveala!

radoi8625.01.2006 21:00

Hey! Aseara Gigi a zis ca se impaca cu Vadim! A fost doar o cearta la miezul noptii cand multi dormeau. Asa ca stati linistiti...parerea mea!

Ultras_Fever25.01.2006 21:09

sa nu uitam ca si vadim e un stelist 100% !!

horse3725.01.2006 22:39

nu vad de ce sa iasa imaginea clubului sifonata din acest scandal!?

de unde pana unde asa ceva?

a furat Becali Steaua!? hai sa fim seriosi. Becali fara doar si poate a bagat bani in club. si asta o spune unul dintre cei mai mari adversari pe acest site. eu ma consider, prin ceea ce scriu, un adversar al lui. dar aici trebuie sa fim cu el.

si nu sa ne uitam in gara tacanitului ala de rudotel vadimel.

si in final intreb ce are...cu prefectura!

ps. Steaua era furata la greu de fratii Paunescu la acea vreme! uitati-va ce au facut acesti nenorociti la Craiova si ce vroiau sa faca cu Steaua in cazul trica!

SSK25.01.2006 22:56

Intr-adevar, asta e un conflict in care pot si eu sa spun ca nu mi-e rusine cu Becali al nostru ! Toate ca toate, da' daca ne da lectii fix CVT inseamna ca... :roll:

armanovici26.01.2006 01:45

Sifonata va iesi din cauza ca vor iesi la suprafata unele lucruri de care nu vom fi mandri!...orice acuza aruncata la nervi are si un suport...chiar daca se numeste CVT!

axl2326.01.2006 11:23

dupa parerea mea, astia doi fac un cuplu minunat. acum cativa ani vadim era cel ce ridica audientele, acum e Gigi. o fi si asta un motiv de conflict. oricum, imi pare bine ca se ataca unul pe altul si daca Gigi zice ca vrea sa se impace cu vadim, cred ca e doar un cui politic al lui, fost si viitor candidat la presidentie. ma intrebam mai demult, pe bune, cand or aparea astia doi pe scena impreuna, ii leaga logoreea verbala si rasismul. si multe altele.

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2006 16:55

:evil: >>>Daca s-ar alia,cea ce nu cred,ar deveni cel mai celebru cuplu din tara,cred ca nimeni nu ar avea tupeul sa se lege de unu dintre ei,la ce temperament au si ce vocabular,mai ales C.V.T.,ar speria lumea!!Oricum C.V.T. nu cred ca este sanatos la cap sigur ii lipseste ceva.Ma mirat faptul ca Gigi nu prea l-a jignit sa cum o face cu"prietenul"lui cel mai "bun" VOICULESCU ma intreb daca nu o fi vreo stratagema de-a lor sau ,poate si-a gasit Gigi "nasul"? >>> :twisted:

Ultras_Fever26.01.2006 18:26

amandoi au un vocabular de invidiat :lol:. cred ca Jiji a inteles ca nu e bine sa jignesti sau probabil nu l-a jignit ca stia ca e in direct :)

armanovici26.01.2006 20:46

Logoreea verbala e una,vocabularul e altceva....Sincer nu vad cine ar putea invidia vocabularul lui Becali...Vadim da,are vocabular,e citit omul,chiar daca e dus cu pluta..

Asemanarea izbitoare este urmatoarea:La anumite intervale de timp fiecare da senzatia ca e lucid!

axl2326.01.2006 21:40

Gigi nu l-a jignit si se poarta respectuos cu el pentru ca, dupa cum am spus, s-ar putea sa aibe planuri de alianta politica la viitoarele alegeri, iar faptul ca vadim il acuza de furt nu e mare lucru, multi pupa unde au scuipat inainte, ganditi-va la episodul vadim-evrei, de anul trecut, parca. si da, un cuplu, politic sau nu, format din ei doi ar fi exploziv. si, in plus, multi care simpatizeaza cu Romania mare tin cu Steaua asa ca Gigi e mai atent cu insultele ca sa nu-si piarda din eventualele voturi care, sa fim drepti, vor fi mult mai multe, din pacate, decat la fostele alegeri. d'aia urasc eu amalgamu asta de fotbal si politica.

SSK27.01.2006 02:54
Asemanarea izbitoare este urmatoarea:La anumite intervale de timp fiecare da senzatia ca e lucid!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: foarte tare, frate !...

Recoba27.01.2006 03:40

e cearta de ochii presei sunt sigur insa despre vocabularul celor doi nu exista termen de comparatie ca fapt divers acum cativa ani am citit undeva ca CVT e persoana din parlament cu cel mai mare IQ si inchin sa cred afirmatia asta chiar dak omu nu e intreg la cap :twisted:

FortuneTeller27.01.2006 07:44

Ride porc de oaie creata!!

armanovici27.01.2006 20:59

si cine sa intelegem ca e porcul in discutia respectiva?

continuarea aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2101