Haideti sa dezbatem aici toate posibilele strategii/idei de marketing.
Haideti sa dezbatem aici toate posibilele strategii/idei de marketing.
Am vazut ca lumea comenteaza destul de mult pe contul nostru de facebook.
Ma gandesc ca am putea pune acolo imediat si linkuri catre (avan)cronicile de meciuri, linkuri catre articole din presa pe marginea carora s-ar putea discuta una, alta, am putea cuta periodic articole ca lumea din arhiva sitului, de-astea...
Eu nu prea folosesc facebooku' (bine, io nu prea folosesc nici messu', da' hai...), dar vad ca lumea e destul de activa si cred ca avem potential de crestere din acest punct de vedere.
Sar'naaa, Azzido!
plm...pe facebook intru eu in dialog cu cei de acolo...ar trebui dialog permanent, dar de multe ori nu am ce sa pun. treaba cu avancronicile e buna, doar ca trebuiesc scrise din timp, ca sa comenteze lumea
Poti sa-l pui pe asta cu "Intrebari pentru Ilie Dumitrescu"
.
Eu as incerca sa folosim forumurile mari din Romania (computergames.ro, softpedia.ro) care au cateva mii de useri logati in orice moment (si trafic imens), dar inca ma gandesc exact cum. Amandoua au cate o sectiune dedicata sportului/un topic dedicat Stelei. Ma gandeam la un topic special cu AISS si o persoana care sa mentina topicul viu/sa raspunda intrebarilor - ceva in genul subforumului de pe suportersteaua.ro, care sa contina comunicate, luari de pozitie, intrebari si raspunsuri, samd - dar nu mi se pare suficient de "atragator". Idei ?
corect. de asemenea si altele de sport(parca si pe onlinesport aveau chestii de genul). eu zic ca nu ar trebui subforum(de ex. pe computergames), ci chiar acolo la topicul despre Steaua. Intr-o vreme am vazut ca mai postai chestii de genul, si yo Marius pe onlinesport. Poate reluati obiceiul ![]()
nu imi e greu deloc sa postez comunicatele AISS si pe ols. numai ca nu va imaginati ca vor avea cine stie ce expunere.
Sunt de parere sa nu ne postam chestiile pe forumurile pe care nu putem fi prezenti cat de cat constant. Ar avea fix efectul invers.
Nu gasim un pustan care sta toata ziua pe net sa posteze si articolele noastre pe forum? Hai sa dam un anunt intern, prima data, si apoi pe site.
Daniel-Ionut pare activ in acest sens, de exemplu.
Alte propuneri: AndyTytanBoys, MoWeed (cateodata), cristy.steaua21, f234567k, y-jam, RobYnho...
Eu. In limita timpului. Adica am o munca mai lejera.. si pot sta destul pe net. Dar cand am treaba, am treaba.. nu prea ma pot atinge.
Bah, noi il avem pe Ilie Dumitrescu pe pagina de Bookface? Am vazut ca a promis titlul acolo. Io zic sa bagam si noi un comentariu, de ochii lumii, de genul "Succes!", "Sa fie", de-astea.
Sau, nah... cum vreti... Ii putem zice si ceva de genul "Stoichita zicea ca dosu' lu' Gigi e ferm si dulce. Tie cum ti se pare?".
Daca tot vorbeam despre modalitati de promovare a AISS, fara sa intram in conflict cu tertii, ma gandeam la un aspect. Ce-ar fi daca o delegatie AISS ar merge sa vorbeasca cu baietii de la nationala de handbal, aflata in pregatire pentru CM?
Plus ca am putea mediatiza chestia asta: intr-un parteneriat cu federatia sa invitam oamenii sa vina la sesiuni de autografe, discutii, etc, inainte de mondiale.
Acelasi lucru il putem face cu Alina Dumitru, cand vine de la CM de la Tokyo sau nationala de rugby. Poate ar merge inclusiv cu echipa de tineret.
Niste campanii bine concepute, care nu necesita multi bani, pot insemna imbunatatirea semnificativa a imaginii noastre. Ar vedea lumea ca nu suntem axati doar pe anti-Becali si ca si facem ceva PENTRU sport, fotbal, nu doar contestam.
Chiar daca e asociatia stelistilor, nu putem face abstractie ca stelistii sunt romani si sustinem toate valorile romanesti. Cred ca si presa ar marsa la idee...
Alina Dumitru ar trebui asteptata la aeroport cand se intoarce cu un buchet de flori din partea AISS.
Sau, nah... cum vreti... Ii putem zice si ceva de genul "Stoichita zicea ca dosu' lu' Gigi e ferm si dulce. Tie cum ti se pare?".
![]()