voi va numiti fani ai echipei Steaua nu va e rusine? ieri ati dat in nepoata mea care are 10 ani nu va e rusine ma? cum veniti voi si dati in oameni nevinovati huliganilor
voi va numiti fani ai echipei Steaua nu va e rusine? ieri ati dat in nepoata mea care are 10 ani nu va e rusine ma? cum veniti voi si dati in oameni nevinovati huliganilor
Sigur nu ai batut-o tu ca nu a injurat sudul destul de tare si acum cauti sa dai vina pe altii?
Sigur nu ai batut-o tu ca nu a injurat sudul destul de tare si acum cauti sa dai vina pe altii?
cum sa o bat eu ma tu crezi ca sunt ultras nebun la cap sa dau in copii si eu sunt in germania si ea in Romania si cine va crede-ti voi sa dati comunicate la oameni cand sa vina la meci si cand nu? eu cred ca voi sunte-ti bolnvi mintal si tot din cauza comunicatului vostru a plecat si Piturca s=a suit si Gigi pe masina lui si ati inceput cu gura se vede ca sunte-ti cu capu din cauza voastra a ajuns unde a ajuns Steaua RUSINE
cum sa o bat eu ma tu crezi ca sunt ultras nebun la cap sa dau in copii si eu sunt in germania si ea in Romania si cine va crede-ti voi sa dati comunicate la oameni cand sa vina la meci si cand nu? eu cred ca voi sunte-ti bolnvi mintal si tot din cauza comunicatului vostru a plecat si Piturca s=a suit si Gigi pe masina lui si ati inceput cu gura se vede ca sunte-ti cu capu din cauza voastra a ajuns unde a ajuns Steaua RUSINE
Se vede ca esti plecat in Germania. Ai uitat limba romana complet! Din cauza celor ca tine, jegul ce conduce clubul nu poate fi indepartat!
Bai desteptule, tu te crezi mah ce spui? Pai la 10 ani, daca venea unul si o lovea, o baga sub scaune! Acum erai cu ea la spital, la TV, nu pe net! Mincinosii ****, nu stiti cum sa faceti sa dati vina pe "huligani".Spurcatii ****, aveti in gura numai m**e d.inamo...stiti sa dati la ****, da` cand o luati in freza din cauza asta, tot voi sariti ca vaaai, ce am facut?
Mi se pare o mare aberatie ce spui tu si DACA, PRIN ABSURD, a fost ATINSA...ca LOVITA, nu are rost sa spun, fii sigur ca a fost fara intentie, nici macar ultima panarama de om nu ar lovi un copil de 10 ani.
Mancatori de *****!!!
Bai desteptule, tu te crezi mah ce spui? Pai la 10 ani, daca venea unul si o lovea, o baga sub scaune! Acum erai cu ea la spital, la TV, nu pe net! Mincinosii ****, nu stiti cum sa faceti sa dati vina pe "huligani".Spurcatii ****, aveti in gura numai m**e d.inamo...stiti sa dati la ****, da` cand o luati in freza din cauza asta, tot voi sariti ca vaaai, ce am facut?Mi se pare o mare aberatie ce spui tu si DACA, PRIN ABSURD, a fost ATINSA...ca LOVITA, nu are rost sa spun, fii sigur ca a fost fara intentie, nici macar ultima panarama de om nu ar lovi un copil de 10 ani.
Mancatori de *****!!!
deci voi cine va crede-ti defapt va dati atat de importanti si de inteligenti de parca voi ati cumparat clubul si le spune-ti la oameni sa nu vina daca sunt grasi, tigani, cocalari sau alte caricaturi ce face-ti descriminare? stailinistit ca neapoata a fost la politie si sunt pe urmele lui nemernicul ala si nu o sa apara la televizor pentru motive de siguranta
deci voi cine va crede-ti defapt va dati atat de importanti si de inteligenti de parca voi ati cumparat clubul si le spune-ti la oameni sa nu vina daca sunt grasi, tigani, cocalari sau alte caricaturi ce face-ti descriminare? stailinistit ca neapoata a fost la politie si sunt pe urmele lui nemernicul ala si nu o sa apara la televizor pentru motive de siguranta
Si ia zi-ne si noua ce urme ale "loviturii" are.
o fetita de 10 ani nu apare la TV din motive de siguranta.
)=))))
o fetita de 10 ani nu apare la TV din motive de siguranta.)=))))
Lasa asta.Mie tipul mi se pare mai indignat de faptul ca s-au dat comunicate si ca s-ar dori inlaturarea suporterilor "de rezultat", nicidecum de ce a "patit" nepoata lui de 10 ani...de aceea sunt si eu curioasa ce semne are fetita.
limba romana, probe. Pana una alta, topic inchis. Daca vrei sa-l redeschid te astept pe privat cu probe. Poze, filmulete etc.