FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

deplasare Utrecht

zugry30.08.2010 08:13

cineva interesat de deplasarea la Utrecht?

Dincolo de ce am cetit pe forum despre opinii cu "nimeni pe stadion" datorita preturilor la bilete, sunt sigur ca daca Steaua va juca fotbal vor fi tribunele pline si vor fi si amatori de deplasari.

deci... cineva interesat de deplasare la Utrecht?

dantes16.09.2010 09:12
cineva interesat de deplasarea la Utrecht?

Dincolo de ce am cetit pe forum despre opinii cu "nimeni pe stadion" datorita preturilor la bilete, sunt sigur ca daca Steaua va juca fotbal vor fi tribunele pline si vor fi si amatori de deplasari.

deci... cineva interesat de deplasare la Utrecht?

eu sunt interesat. deja mi-am rezervat zbor la Amsterdam in perioada 20-24 oct. aveti idee de cand se pot procura si bilete?

Alex.F01.10.2010 12:59

Salut tuturor,

Si eu voi fi in Olanda in perioada 17 - 25 octombrie si sunt foarte interesat de acest meci al Stelei la Utrecht. As dori sa merg cu inca 2 prieteni si m-ar interesa sa stiu daca pot fi cumparate din Romania bilete, si daca da, cat costa unul?

As fi auzit ca il Olanda pretul unui bilet deja a ajuns la 150E si nu, nu ma refer la cele din Loje sau tribuna oficiala..

Bafta si astept raspuns..

andyro02.10.2010 00:45

Singura metoda ar fi sa gasesti pe cineva care vine din Romania la meci si iti poate cumpara bilet de aici - exceptand, normal, cazul in care vrei sa vii pana aici sa-ti iei bilet.

Poti incerca in topicul meciului (cand o sa fie), dar cat timp nu cunosti persoana (si el nu te cunoaste pe tine), e destul de putin probabil sa te ajute cineva :).

Alex.F02.10.2010 09:47

Pai ideea e ca eu maine vin spre Bucuresti si stau 2 saptamani acolo. Abia apoi plec in Olanda. De asta am intrebat daca stiti ceva de bilete pentru ca as putea sa vin sa le cumpar personal de la stadion. Insa nu stiam, nu stiu daca si cand se pun in vanzare si la noi.

Alex.F03.10.2010 21:32

Am fost in seara la meciul Stelei cu Sportul si am intrebat de biletele pentru meciul cu Utrecht, din deplasare. Tipele de acolo se uitau la mine de parca am intrebat de vreun meci care ar urma sa se joace pe luna. Nici macar unul din cei care erau la casele de bilete nu aveau habar. Singurul raspuns a fost "Vino si tu cu 2-3 zile inaintea meciului". Dar cum as putea sa fac asta tinand cont ca eu plec pe 16 iar meciul e pe 21. In fine. Poate stiti voi mai multe lucruri despre biletele de la acest meci :) V-as ramane recunoscator..

Costi04.10.2010 08:46

biletele vin in tara cu 1-2 saptamani inainte de meci. se vor lua de la tribuna oficiala a stadionului, iar acest lucru va fi afisat pe site

1on05.10.2010 14:31

Pe saitul oficial al clubului.

Costi05.10.2010 19:56
Pe saitul oficial al clubului.

pe fcsteaua.ro :P

de ce sa ii trimitem in alta parte?

rezistenta_ultras11.10.2010 22:13
Salut tuturor,

Si eu voi fi in Olanda in perioada 17 - 25 octombrie si sunt foarte interesat de acest meci al Stelei la Utrecht. As dori sa merg cu inca 2 prieteni si m-ar interesa sa stiu daca pot fi cumparate din Romania bilete, si daca da, cat costa unul?

As fi auzit ca il Olanda pretul unui bilet deja a ajuns la 150E si nu, nu ma refer la cele din Loje sau tribuna oficiala..

Bafta si astept raspuns..

Conform legislatiei olandeze, clubul Utrecht a pus la dispozitia clubului nostru vouchere, biletele de intrare la meci urmand a fi inmanate, in schimbul voucherelor, in ziua meciului, la o casa speciala de bilete de la stadionul Galgenwaard.

Pretul unui bilet este de 21 de euro. Rugam suporterii care doresc sa-si achizitioneze bilete sa le achite folosind DOAR euro si sa aiba asupra lor un act de identitate.

FC Steaua Bucuresti anunta ca voucherele pentru meciul FC Utrecht - Steaua Bucuresti ce se va disputa la Utrecht pe data de 21 octombrie pot fi procurate dupa urmatorul program:

Marti, 12.10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

Miercuri, 13. 10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

Joi 14.10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

Vineri 15.10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

Sambata 16.10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

Luni 18.10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

Marti 19.10.2010 - intre orele 10.00 - 18.00 - la magazinul oficial din incinta stadionului Steaua

ovisteaua13.10.2010 00:19

salut tuturor! vreau sa merg si eu la meci in olanda,dar as vrea sa stiu daca din cei de la Peluza Sud merge cineva,daca se organizeaza din partea AISS vreo plecare din Bucuresti(avion/autocar).de bilete am auzit si eu ceva ca sa-r vinde dar la magazinul oficial in incinta stadionului...ast un rasp,,,bft :steag_cruce_invers:

Costi13.10.2010 04:15

AISS nu organizeaza nimic, fiind distanta prea mare din punctul nostru de vedere pentru a renta sa mergem cu autocarul, iar cu avionul nu a fost posibil. Asadar, din punctul nostru de vedere, fiecare pe cont propriu

ovisteaua13.10.2010 10:23
AISS nu organizeaza nimic, fiind distanta prea mare din punctul nostru de vedere pentru a renta sa mergem cu autocarul, iar cu avionul nu a fost posibil. Asadar, din punctul nostru de vedere, fiecare pe cont propriu

am inteles,dar pe cont propriu daca se pleaca,ne-am putea strange cateva pers care sa plece cu aceelasi avion/autocar,adica sa stam intr-un grup,sa mergem toti si sa venim toti???    de ex de la sud e interesat cineva sa mearga?am putea vb pe forum si sa ne intalnim undeva sa mergem sa laum toti bilete la avio etc...

alexandru_mare14.10.2010 11:51

ovi,ne vedem pe strada asta in Utrecht: Herculesplein 241,apropo si sa iti cumperi mai repede bilet de avion ca nu mai gasesti =))

ovisteaua16.10.2010 10:23
ovi,ne vedem pe strada asta in Utrecht: Herculesplein 241,apropo si sa iti cumperi mai repede bilet de avion ca nu mai gasesti =))

ms boss pentru detalii :steag_sah_mic:

mihnel16.10.2010 11:23

Colectionez bilete si programe in cupele europene in vederea crearii unui Muzeu Online. Imi poate aduce va rog cineva si mie un bilet dupa meci? Si un program daca sunt gratis ca la noi si nu la vanzare?

Multumesc,

Vlad