FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai mizerabil articol pe care l-am citit in ultimii ani in presa sportiva

Gaby28.08.2010 19:42

Articolul se gaseste aici:

http://www.ygsp.ro/077/#/4

Am vazut multe atacuri, dar sa faci "praf" un jucator in halul asta, fara sa argumentezi macar asa, ca idee, n-am mai vazut. Cristi Tanase nu este cel mai bun jucator al Stelei, are multe "bube", dar nu merita asa ceva. Ziaristii astia isi castiga painea tocmai de pe spatele jucatorilor astia, si este jenant sa vezi asa articol. Este jenant si rusinos pentru GSP sa publice asa mizerie.

Daniel-Ionut28.08.2010 19:58

Si ce a jucat Tanase la Zurich? Sa fim seriosi... a fost petarda!

Gaby28.08.2010 20:07

Ca sa fie clar la ce ma refer: vedeti ca in articol exista doua parti. Dati click pe >> si dai de a doua parte.

Gaby28.08.2010 20:12

Citez:

"Curajos ? Nu! E fricos, fuge de raspundere, dispare din joc, se ascunde dupa adversari. Inteligent ?... STrateg ? Distruge tot ! Sa comunice ? Nu poate sa lege doua cuvinte ! Puterea exemplului ? Utopie ! [..] El nici nu stie pe ce lume traieste[..] Ilie, gandeste-te bine: acum, ai o echipa fara cap! Tanase poate fi cel mult o tibie !"

BAF-kimi28.08.2010 20:17

Pai chiar daca astia din presa sunt niste idioti, acum au dreptate. Tanase e un mare taran.

Astristul28.08.2010 20:25
Citez:

"Curajos ? Nu! E fricos, fuge de raspundere, dispare din joc, se ascunde dupa adversari. Inteligent ?... STrateg ? Distruge tot ! Sa comunice ? Nu poate sa lege doua cuvinte ! Puterea exemplului ? Utopie ! [..] El nici nu stie pe ce lume traieste[..] Ilie, gandeste-te bine: acum, ai o echipa fara cap! Tanase poate fi cel mult o tibie !"

In general presa arunca cu mizerii, dar aici au dreptate.

red&blue_boy28.08.2010 21:22

In general nu prea sunt de acord cu multe ce se scriu in presa,dar acum ce sa spun,ca e Tanase de capitan,lider la Steaua?...

Gaby29.08.2010 05:15
In general presa arunca cu mizerii, dar aici au dreptate.

Nu-i asa ?

Si ne mai luam de Becali ca jigneste jucatorii.

Deci problema este ca o face Becali, dar daca o face altcineva e OK, nu ?

Halal suporteri.

Gaby29.08.2010 05:26
In general nu prea sunt de acord cu multe ce se scriu in presa,dar acum ce sa spun,ca e Tanase de capitan,lider la Steaua?...

Puteau sa spuna si altfel faptul ca Tanase nu merita banderola de capitan a Stelei. E adevarat ca nu este un lider in vestiarul Stelei dar nici nu vad vreun jucator la ora actuala care ar putea fi liderul celorlalti. Inainte ii aveam pe Radoi si pe Ghionea. Acum din pacate nu mai exista niciun jucator lider deoarece au plecat toti, a mai ramas doar Banel , care la fel ca si Tanase nu are putere de convingere in vestiar si se vede ca nu este un lider.

Eu i-as da banderola lui Galamaz , insa e prea nou pentru Steaua. Este grea decizie acordarea banderolei de capitan la Steaua. Dar pe langa asta, eu n-o sa accept niciodata ca un jucator stelist sa fie jignit si n-o sa trec asa ceva cu vederea. Este degradant pentru un suporter sa isi puna, macar, problema, ca acele jigniri ar avea si o baza reala. Jignirile sunt inacceptabile. Accept sa discutam negativ despre un jucator, dar nu accept sa fie jignit.

red&blue_boy29.08.2010 06:44
Puteau sa spuna si altfel faptul ca Tanase nu merita banderola de capitan a Stelei. E adevarat ca nu este un lider in vestiarul Stelei dar nici nu vad vreun jucator la ora actuala care ar putea fi liderul celorlalti.

E adevarat si asta.Nici eu nu sunt de acord cu jignirile,eu spuneam doar ca nu prea merita Tanase sa fie capitan,cum spuneau si aia in articol,dar nu ca as fi fost de acord sa-l jigneasca.Asa e,puteau sa o spuna si altfel...

Getodacu29.08.2010 07:09

Nu e nici pe departe cel mai mizerabil articol. Ok, puteau sa fie mai eleganti in exprimare, desi pana la urma articolul ii neaga inteligenta in joc nu neaparat nivelul iq-ului. Dar in mare parte au dreptate, banderola de capitan nu are ce sa caute pe bratul lui Tanase, exista solutii mai bune in lotul actual chiar daca nici ele nu se ridica la nivelul capitanilor legendari pe care i-a avut Steaua in trecut. Problema e ca Tanase are anumiti impresari, care printr-o coincidenta extraordinara sunt rude cu un anumit creditor si postul de capitan la Steaua da bine la CV. Poate ar trebui sa fii mai revoltat de aspectul asta. Sau de jignirile pe care o anumita persoana din conducerea Stelei le-a adus de-a lungul timpului unor actuali sau fosti jucatori.

zloty29.08.2010 07:45

Exact ca si in cazul lui ciorel ,vina ca tanase se afla la Steaua ,in primul 11 ,chiar si in postura de capitan nu ii apartine.Doar nu a venit de unul singur la echipa ,nu s-a bagat cu japca in primul 11 ,nici nu cred ca s-a autopropus capitan , responsabilii pentru aceste decizii sa plateasca dar stim cu totii cine e responsabil asa ca..........

mirceaor30.08.2010 16:30

articolul e din ygsp nu din gsp.ro . In mare masura are dreptate, dar afirmatiile sunt cam dure. Tanase nu e un lider, dar este un fotbalist talentat si cu potential.

David30.08.2010 16:45

Cum are potential?Dopat?

RobYnho30.08.2010 16:46
Cum are potential?Dopat?

Nu! Baut.

pytycrys30.08.2010 17:16

Banderola sa fie data lui Galamaz? Ati uitat cand juca la dinamu si ne muia pe unde ne prindea? Ce oameni.

Mihai30.08.2010 17:58
Citez:

Are dreptate perfecta dreptate articolul. Nu jigneste cu nimic, asa e individul. Are inteligenta unei moluste. Maneliste.

razvan2801.09.2010 23:23

Articolul e foarte adevarat , nu l-a jignit pe Dodel Purcel asta e adevarul.S-au dat pe el o gramada de bani , iar el nu a arat NIMIC de cand e la Steaua.Pana si Dayro a mai aratat ceva fata de Tanase...

Andrei^02.09.2010 01:14

Nu stiu ce sa cred despre tine daca zici ca asta-i cel mai mizerabil articol pe care l-ai citit vreodata. Ce vroiai, sa-l pupe in fund asa cum au facut o groaza de alti jurnalisti?

bogdinho_AISS05.09.2010 09:43

sincer...mi s-a luat de prosport si de gazeta sporturilor...2 holding-uri incompetente,mincinoase si calomnioase...e incredibil ce se intampal in Romania,dar presa si mai ales cea sportiva constituie tot mai mult la declinul randamentului sportivilor...asta e clar... :ce_oameni:

cine te <...> mah ??? galamaz nici nu prea a jucat la Dinamo desi era unul dintre cei mai buni fundasi de acolo...o sa-l vedem la Steaua...GARANTEZ pentru el...

Editat : Usurel