FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Galamaz

«12»
Lari28.08.2010 00:47

George Daniel Galamaz s-a nascut la data de 05.04.1981 in Bucuresti. Masoara 187 cm si cantareste 75 de kilograme.

De meserie este fundas central, insa a mai fost folosit si pe postul de fundas dreapta.

A debutat in Liga I la data de 03.08.2001, in meciul Sportul Studentesc - Petrolul Ploiesti: 3-0.

A marcat doua goluri impotriva Stelei, in jocurile Steaua - Rapid: 3-3 si Unirea Urziceni - Steaua: 1-0 (cand Steaua era antrenata de Gheorghe Hagi).

Iata cluburile la care a evoluat pana acum:

1998 - 2004 Sportul Studentesc (98 de meciuri, din care 52 in Liga a doua, 4 goluri, toate in ultimul sezon de Liga secunda, 2003/2004)

2003 - 2004 Rapid Bucuresti (11 meciuri, 1 gol, impotriva Stelei)

2004 - 2005 Dinamo (22 de jocuri, 0 goluri; in acest sezon a jucat si 5 meciuri in Liga a II-a pentru Dinamo II, fara sa inscrie)

2005-2006 Dinamo (18 jocuri, 0 goluri; in acest sezon a evoluat de trei ori si pentru echipa secunda a clubului, fara sa inscrie)

2006-2007 Dinamo (1 joc, 0 goluri)

2006 - 2011 Unirea Urziceni (109 jocuri, 11 goluri - unul din ele aducand victoria viitoarei campioane intr-un joc de la Urziceni, pe vremea cand Gheorghe Hagi antrena in Ghencea) - ca fapt divers, inainte sa plece de la Dinamo, incomensurabilul Mihnea Ionescu debita doct: "Eu, in galerie, am vreo 5 baieti care fac fata mult mai bine pe postul de fundas central decat Galamaz, de exemplu!". Si amatoru' de Dan Petrescu nu l-a ascultat...

A debutat in echipa nationala pe data de 14 octombrie 2009, la meciul Romania - Insulele Feroe: 3-1. Mai avea sa joace in doua meciuri, ambele amicale: in cel cu Honduras si in cel cu Turcia.

Este unul dintre destul de putinii jucatori care a trecut atat pe la Steaua, cat si pe la Dinamo, cat si pe la Rapid. Alte exemple: Bogdan Stelea, Ion Vladoiu, Daniel Iftodi, Radu Niculescu.

BINE-AI VENIT, George! MULT SUCCES!

Clipboard01.jpg

KidBoy Fan Steaua28.08.2010 05:56

Mie ,personal, imi place jucatorul. Sa speram ca va avea prestatii bune ca si cele de la Urziceni. Bun Venit

RobYnho02.09.2010 08:58

Galamaz (29 de ani) spune că a ales să vină in Ghencea in ciuda ofertelor financiare superioare de la alte cluburi, "pentru că aici te poti simti fotbalist adevarat"

Stoperul explică experientele sale ratate de la Rapid si de la Dinamo si sustine că nu se teme de presiunea patronului si a publicului: "Stadionul plin e tot ce iși poate dori un fotbalist"

"Știti, eu nu prea apar prin presa nu prea imi place să vorbesc". Primele cuvinte, prima frina George Galamaz acceptă totusi un dialog pentru cititorii gsp. Primul interviu, prima dovadă de profesionalism. Nu intirzie nici 30 de secunde peste ora 12:30, stabilită initial, chiar dacă abia terminase antrenamentul.

- George, de ce ai ales Steaua si nu alte echipe care te-au ofertat?

- Pentru că eu cred că nu gresesc cind spun că Steaua este cea mai importantă echipă din fotbalul romanesc. Sincer, dar foarte sincer, pentru mine n-au mai contat alte propuneri in momentul in care Steaua m-a ofertat. Recunosc că m-au dorit si alte formatii si acolo ar fi fost vorba de o situatie materiala pentru mine, mai bună decit aici, dar nu am mai luat asa ceva in considerare. Îmi doream să vin la un nivel inalt, să merg la o echipă care se bate la titlu, care joacă in Europa.

- A fost cineva anume care te-a convins să semnezi cu Steaua?

- Nu trebuie să te convingă nimeni să vii la Steaua. Dacă esti profesionist accepti Steaua, dacă nu esti, atunci refuzi. Dacă ar fi existat si o ofertă de-afara probabil tot Steaua aș fi ales, pentru că nu cred că m-aș fi putut duce la o trupă mare de afară care să joace la nivelul la care e Steaua.

"Nu sintem două tabere la Steaua"

- Dar e mai greu tricoul Stelei decit cel de la Unirea?

- Nu l-am cintarit. Materialul pare usor... Acum serios vorbind, atirnă mai greu, dar vă asigur că nu o să am nici o problemă in a juca pentru acest mare club.

- Te temi că jucatorii Stelei vă vor privi cu invidie pe voi, grupul de la Urziceni?

- Nu stiu de ce se vorbeste că sunt in acest moment două tabere la Steaua. Noi, cei care am venit de la Unirea, ne cunosteam cu ceilalti dinainte, iar baietii care erau la echipă ne-au primit foarte bine.

- Vii de la o echipă fară presiunea patronului la o echipă unde patronul are o expunere totala..

- Haideti să vă spun ceva. Eu nu mă gindesc la chestia asta, că pină la urmă dacă voi evolua bine, dacă imi va iesi jocul, toată lumea va fi multumită si nimeni nu va zice nimic.

"Voi nu stiti ce e la Dinamo?"

- Da, dar la Steaua e si presiunea suporterilor, e si presiunea...

- Stati, stati. Presiunea suporterilor? Nu există asa ceva. Îmi doream si la Urziceni să avem o atmosferă cum e atunci cind Ghencea e full. Cind te uiti la TV la meciurile Stelei simti atmosfera incendiară din tribune. Sper să le dam ocazia fanilor să fie fericiti la fiecare meci. Pe mine mă motivează să joc cu 25.000 de oameni in spate, asta te face să te simti fotbalist, asta trebuie să te facă să ai un randament mai bun, in nici un caz mai scazut.

- Atunci, cum explici faptul că nu ai reusit să te impui la Rapid si la Dinamo?

- La Rapid m-am antrenat foarte mult timp, pentru că ocazii să joc nu am prea avut. Am stat 6 luni. Chiar am stat, nu pot să zic că am jucat.

- Și la Dinamo?

- În Ștefan cel Mare stie toată lumea ce se intimpla nu cred că mai este cazul să pun si eu paie pe foc. Acolo mereu sunt discutii si la alte niveluri, si nu mă refer la chestiuni fotbalistice, ci extrafotbalistice, din afara terenului. În plus, acolo nu eram folosit pe postul meu, ci jucam in banda dreaptă si este foarte greu să dai randament maxim. Oricum, la Dinamo sunt probleme care nu tin de fotbal, le stiti si voi.

George Galamaz

"Să-mi demonstrez mie că am valoare de Steaua"

- Și acum vezi acest transfer la Steaua ca pe o revanșă față de modul in care ai fost tratat la Rapid si la Dinamo?

- N-am nici o revanșă de luat, ci vreau să-mi demonstrez mie că pot juca bine si la Steaua. Este o ambitie a mea, un orgoliu al meu, atit.

- De ce te-ai bucurat atit de mult duminica la ultima fază a meciului Urziceni - Vaslui 2-1, cind ai scos acea minge de pe linia portii? Tu oricum plecai de acolo.

- Cind sunt pe teren incerc să-mi fac treaba la fel de bine chiar de ar fi să evoluez pentru echipa de juniori. Nu ne dadea nimeni nici o sansă contra Vasluiului, toti se gindeau că sintem deja o echipă desfiintata Mi s-a parut normal să mă bucur la finalul meciului, pentru că echipa mea cîștigase, ce conta că eu urma să plec? Am plecat de acolo cu capul sus.

"Eu am facut pasii corecti in carieră"

- Nu crezi că e tirziu la 29 de ani să faci pasul spre o echipă mare ca Steaua?

- Virsta este bună pentru performanță. Consider că am facut pasi corecti in fotbal, n-am sarit peste etape, am luat-o treptat, iar transferul la Steaua este una dintre cele mai corecte decizii.

- Esti dezamagit că nu ai fost convocat la echipa nationala

- Eu privesc mereu partea pozitivă a lucrurilor. E bine că am două saptamini să mă acomodez cu noua mea echipa Îi respect deciziile selectionerului Razvan Lucescu.

- Ți-aduci aminte de vreun moment in care ai fost tentat să renunti la fotbal?

- Eu sunt un luptator. Cind mă trezesc jos, lupt să mă ridic, pentru a indrepta lucrurile, nu mă dau batut sub nici o forma Am stat un an de zile accidentat la Sportul, apoi 6 luni la Dinamo. Acelea au fost cele mai grele momente.

Galamaz despre

... fanii Stelei

"Am jucat multe meciuri in Ghencea si niciodată nu am avut probleme cu suporterii. Cred că voi fi primit bine"

... prima amintire despre o echipă a Stelei

"Echipa din 86'. Aveam 6 ani, dar am vazut acea finala M-a impresionat Duckadam, nu vreun fundaș central. E si normal, fiind mic, am fost fascinat de modul in care s-a comportat la loviturile de la 11 metri"

... Dan Petrescu

"A fost determinant pentru cariera mea si ii multumesc foarte mult incă o data Cu el am avut cele mai bune momente si ne leagă multe succese"

... transferul la Steaua

"Se poate spune că e marea provocare a carierei, desi o provocare foarte mare a fost si la Unirea. Să te bati de la egal la egal cu marile forte ale Europei in Champions League ... Sigur vom face treabă si la Steaua"

... fundasul cu care se aseamană ca stil

"Nu prea imi place să mă laud. Cannavaro este unul dintre fotbalistii care imi plac, dar nu mă aseman cu el la stil de joc. Cred că aduc un pic cu Vidici, de la Manchester. Este mai pe stilul meu"

"Cu Steaua voi bifa a 4-a echipă din Bucuresti, după Sportul, Dinamo si Rapid. A 5-a s-a desfiintat si probabil că dacă Progresul se va reinfiinta, sigur o să ajung si acolo"

George Galamaz

"Poate este un avantaj pentru noi, cei de la Unirea, că au venit mai multi jucatori de la Urziceni, dar baietii de la Steaua sunt foarte OK si Mister la fel. Și dacă veneam singur la Steaua eu cred că eram foarte bine primit"

George Galamaz

"Cred că după transferul la Steaua sunt mai aproape de echipa nationala Mai aproape cu vreo 50 de kilometri, că sediul FRF e in Bucuresti"

George Galamaz

"Etapa urmatoare e Urziceni - Steaua. Nu stiu dacă voi debuta pentru că decizia e la antrenor, dar dacă mă va folosi va trebui să fiu concentrat la maximum si să nu gresesc cumva vestiarele la Urziceni"

George Galamaz

"Ciudat nu e că voi fi adversarul Urziceniului in etapa urmatoare, ci probabil că nu voi mai cunoaste aproape pe nimeni de la Unirea"

George Galamaz

Ce mesaj are pentru Bucsaru

"Îi multumesc in numele colegilor mei lui Mitică Bucsaru, pentru că ne-a oferit conditii foarte bune de a face performanță la Urziceni. Totusi, si noi i-am rasplatit increderea acordata iar toată lumea a fost multumita Nimeni nu poate uita Champions League si imnul acestei competitii, finalele de Cupă din Romania, titlul cucerit anul trecut. Acestea sunt momente care nu pot fi uitate niciodată"

Atacantii "problemă"

Galamaz a debutat in Liga 1 in august 2001, iar ieri a trecut in revistă numele atacantilor care i-au pus cele mai mari probleme pe teren. "Gigel Bucur, Danciulescu, Claudiu Niculescu, toti au fost adversari foarte tari. Mai e si Viorel Moldovan, care era foarte greu de marcat", a spus Galamaz.

22 va fi numarul pe care il va purta Galamaz la Steaua, "e virsta mea, sunt foarte tinar" a glumit ieri stoperul roș-albastrilor, el avind 29 de ani si jumatate

Fanii: "Galamaz e numarul 1"

Într-un sondaj intiat de gsp.ro, la intrebarea Care este cel mai bun jucator venit de la Urziceni, suporterii echipei din Ghencea, l-au votat pe Gerorge Galamaz ca fiind cel mai bun transfer al roș-albastrilor de la echipa ialomiteana Iată care sunt preferintele celor peste 20.000 de cititori care au votat:

y-jam02.09.2010 09:23

Un fotbalist foarte bun. Era mult mai bine daca venea si Brandan. Oricum, sper din toata inima sa castigam Cupa Romaniei, iar campionatul sa il luam doar daca va fi in dauna lui Dinamo. Decat sa ii vad pe caini in Shampion Lig, mai bine il mai suport 5 ani pe cioban (Doamne fereste).

Daniel-Ionut02.09.2010 09:25

Un baiat cu bun simt si un fotbalist foarte bun, un fundas asa cum Steaua nu a mai avut in ultima perioada.

Bafta Galamaz!

Ste@ua2302.09.2010 09:41

Jucator foarte bun,la Urziceni era jucator de baza.Mult succes Galamaz,sper sa devina noul capitan al Stelei. ;)

red&blue_boy02.09.2010 09:56

Dintre toti jucatorii adusi de la Urziceni,de Galamaz sunt mai incantat,sper sa confirme si la noi...

David02.09.2010 10:24

Daca chiar ne trebuia capitan il luam pe Neaga.

pytycrys02.09.2010 10:28

Sau pe Para.

blindica02.09.2010 12:07

Bine ai venit,Galamaz !

mountytoma03.09.2010 14:48

galamaz a jucat bine acolo unde a avut antrenori buni. cum la noi e Ilie, cred ca galamaz va fi o mare dezamagire, si nu neaparat din vina lui, ca el e muncitor si isi vede de nasul lui, ca tot are aproximativ un kilometru :-)

bogdinho_AISS05.09.2010 12:42

Asa e... Galamaz este "cel mai bun fundas central din tara" !!! CRED CA NU POATE NIMENI SA MA CONTRAZICA in aceasta privinta...ar face cu Gardos un cuplu extraordinar...!!!

Bine ai venit George... !!! fularsteaua2

bogdinho_AISS05.09.2010 13:16

Are personalitate si o mentalitate de campion...a fost capitanul Unirii Urziceni timp de 4 ani...ar experienta...e cel mai bun pe postul lui din Liga 1...si al 4-lea fundas central al Romaniei dupa Chivu,Radoi si tamas...

mountytoma30.10.2011 22:59

ciudat lucru, de un an nimeni nu a mai scris despre Galamaz aici...

nu mi s-a parut niciodata un fotbalist foarte bun, insa imi pare foarte rau pentru ce i s-a intamplat in seara asta.

sper sa se faca bine, si sper sa aiba ceva minte: sa se constituie parte vatamata in procesul penal, pentru ca infractorul sa ajunga in puscarie pentru multi ani, dar sa il dea in judecata si in civil, cerandu-i daune materiale pentru perioada cat nu va putea juca fotbal. in acest fel jegosul ala va ajunge si falit, poate ca asa nu vom mai vedea si alti idioti comitand astfel de atentate pe un teren de sport

Lari31.10.2011 15:34

Fundasul George Galamaz are nevoie de o perioadă de repaus de cel putin 45 de zile, după ce a suferit duminică o fractură de os zigomatic la meciul cu Petrolul, de la Ploiesti.

Lari08.11.2011 00:21

"Viata mea pe plan sportiv s-a schimbat după acest incident. Va trebui să joc de acum incolo cu o cască de protectie o perioadă lungă de timp. Este o zonă sensibila pe care va trebui să o protejez. Iarna asta cu siguranță voi purta o cască de protectie. Voi avea si momente in timpul jocului cand mă voi uita in spatele meu.

Nu mă consider ghinionist, mă consider norocos pană la urma Putea să mă lovească in tamplă sau să am probleme cu timpanul. Acum sunt OK, mai am cateva probleme cand mananc sau cand e mai racoare, dar totul e spre bine. Spre sfarsitul saptamanii vreau să incep antrenamentele cu echipa. Meseria mea e de fotbalist. Mi-e greu să stau acum in afara terenului din cauza unor probleme create de asa-zisi suporteri.

Vreau să-mi cer scuze familiei mele. A trecut prin momente groaznice in fata televizorului. Fotbalul e un sport, nu e o problemă de viață si de moarte. În noaptea aia mi-a fost foarte greu. N-am putut dormi. Acest incident mă va urmari mult timp de acum inainte.

Am revazut imaginile. Glumind, pot spune că sunt un tip puternic, n-am cazut repede,

Viata mea pe plan sportiv s-a schimbat după acest incident. Va trebui să joc de acum incolo cu o cască de protectie o perioadă lungă de timp. Este o zonă sensibila pe care va trebui să o protejez. Iarna asta cu siguranță voi purta o cască de protectie. Voi avea si momente in timpul jocului cand mă voi uita in spatele meu.

Partea buna ca să zic asa, este că echipa e mult mai unită acum. Din pacate, poate aveam nevoie de acest moment. Ca să obtii rezultate, iți trebuie un grup unit. Și suporterii parcă sunt mai apropiati de echipa A fost declicul acela de care clubul avea nevoie. În momentele grele, ne unim si trecem peste probleme.

Colegii tipau la mine, dar nu auzeam ce spun pentru că publicul huiduia din cauza penaltiului. Le multumesc lui Martinovici, lui Stanca, colegilor care mi-au sarit in ajutor. M-au ajutat pe mine, dar s-au ajutat si pe ei pentru că acel suporter mai avea in vedere să facă victime. Urmatorul pe listă cred că era Martinovici. Mă bucur pentru decizia comisiilor in privinta lui Martinovici si Stanca. Este o decizie normala jucatorii s-au aparat pe ei.

Jucatorilor de la Petrolul le spun doar atat, dacă li s-ar fi intamplat lor asa ceva? Sau vreunui coleg de-al lor? Nu-i condamn, dar le-ar fi placut să le sară cineva in ajutor?

Am avut o discutie cu dansul si voi lua in calcul propunerea de prelungire a contractului."

Daniel-Ionut16.11.2011 16:28

"Nu imi doresc să mai merg la meciuri in afara celor la care particip. Nu te simti in siguranță la noi, tot timpul poate veni cineva să te lovească din față, din spate. După ce am pățit m-am decis să nu mai merg ca spectator la meciuri. Mi-aș dori să pot viziona un meci pe stadion cu familia, dar mai bine o fac acasa in liniste.

Eu vreau să dau un exemplu si nu mă opresc din demersul meu juridic impotriva agresorului. Nu sunt razbunator, dar sper ca legea să iși facă datoria. Cei vinovati trebuie să plateasca imi doresc să plateasca Daunele pe care le cer nu vor ajunge la mine, banii aia vor merge la niste copii, voi face un lucru bun.

Am scapat de dureri, prima saptamină a fost mai grea, dar a trecut. Am luat si calmante ca să pot suporta durerile, probleme mai mari am avut cind mincam, pentru că trebuia să misc mandibula. Dacă era mai grav, mincam cu paiul. Nu m-am obisnuit cu acea casca e facută dintr-un burete intarit. E cască de rugby, adaptată pentru problema mea. Este incomoda Am lovit mingea cu capul, dar nu se mai duce asa cum vreau eu. Îmi doresc să marchez avind casca pe cap", a spus George Galamaz

Lari20.12.2011 16:30

George Galamaz este noul jucator al Universității Cluj, informează presa sportiva Fostul stelist a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani si jumatate.

"Ne bucuram că am reusit să ajungem la o intelegere cu Galamaz, e un jucator care ne va ajuta foarte mult. Campania de transferuri abia acum incepe", a spus Florian Walter pentru Mediafax.

Daniel-Ionut20.12.2011 16:40

Mult succes la noua echipa. Nu imi vin in minte mari meciuri, mari realizari facute la Steaua care sa iasa in evidenta. Si-a facut doar datoria. In afara cupei castigate cu Steaua, cred ca singura "realizare" a fost pumnul primit in cap de la petrolist :)

blindica20.12.2011 20:30

Pfoai,Galamaz,ce pierdere! :clap:

Eu i-as sterge si topicul,sa ne prefacem ca n-a trecut niciodata pe la Steaua.

edynho22.12.2011 13:55

"Cine sa treaca" :))

Lari04.10.2012 08:08

Și-o luase rau de la un fan petrolist acum vreun an. Era la Steaua fundas Acum este la Petrolul tot fundaș si-a inceput să injure Steaua, impreună cu fanii petrolisti.

Reporter: Ce esti, maimuță?

George Galamaz: De ce să fiu? Am fost cu fanii Petrolului.

Rep.: Fanii Petrolului ti-au dat in cap acum vreun an.

G.G.: Unul dintre ei, m-am impacat cu el.

Rep.: Totusi, să faci ce zice si face galeria nu e semn de mare curaj.

G.G.: Ții cu Steaua?

Rep.: Nu, cu Rapidul. Urasc Steaua, dar vorbesc de principiu. Nu inteleg.

G.G.: E o scapare, poftim. Te ia valul si uite, se intimpla

Rep.: Cum să te ia valul?

G.G.: Pai, cel puternic este publicul. Nu-mi place să mă pun rau cu nimeni.

Rep.: Unde este personalitatea jucatorului?

G.G.: Pai, pe teren. Acolo trebuie să dai totul.

Rep.: Atunci?

G.G.: Patronul si publicul, antrenorul si colegii e greu să nu te pui rau cu careva. Mai ales cu patronul si publicul. Cum ai zile proaste, cum te dau afara Or, fotbalistul trebuie să fie un

Rep.: Maimutoi.

G.G.: Tot o dati cu maimutoii. Nu un robot. Să facă investitia. Or, nu poti.

Rep.: E mai bine afara

G.G.: Acolo este si mai rau. Dar lumea vrea acolo, putini stiu ce inseamnă cu adevarat să alergi după minge in Spania, Anglia, Germania. E foarte greu.

Rep.: Ce e in sufletul tau, Galamaz?

G.G.: Nu prea stiu ce să spun.

Rep.: E 1-1? E 2-0?

G.G.: 2-0! Cum altfel? Asa doresc să fie la mine si la toti fanii. De ce?

Eugen Istodor

kaspersky04.10.2012 08:48

Galamaz = o NULITATE

Lari04.10.2012 09:01

De ce spui asta?

kaspersky04.10.2012 09:13

Ce constiinta poate avea un om care in urma cu ceva vreme era injurat si lovit de un lup galben , ca sa ajunga mai apoi sa strige impreuna cu acel lup contra echipei care l-a ajutat sa depaseasca acel moment? E o nulitate ?

Ghinionul lui a fost ca nu mai prinde sarbul Novak lotul , l-ar fi urcat pe garduri fara a sta pe ganduri.

«12»