FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Az sau Betis???

bostina2324.01.2006 11:52

Daca vom trece de Herenveen vom juca cu un adversar puternic in optimi, sincer prefer Betis, Az fiind o echipa incomoda care nu te lasa sa joci. Deci cum spuneam AZ sau Betis????

Piece of Mind24.01.2006 12:19

Hai sa trecem mai intai de Heerenveen si vorbit dupa, ok?

Inchideti topicul.

bostina2324.01.2006 12:47
Hai sa trecem mai intai de Heerenveen si vorbit dupa, ok?

Inchideti topicul.

ce rau esti :lol: trebuie sa gandim in perspectiva :wink:

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 12:52

:evil:>>>>Gandesti degeaba daca nu esti sigur ca vom trece de olandezi>>>>mai bine deschideti acest topic dupa meciul cu olandezi>>> :twisted:

bostina2324.01.2006 13:53
:evil:>>>>Gandesti degeaba daca nu esti sigur ca vom trece de olandezi>>>>mai bine deschideti acest topic dupa meciul cu olandezi>>> :twisted:

cine a zis ca nu sunt sigur ca nu trecem de olandezi??? cred ca toti stelistii nu concep faptul ca nu vom trece de Heerenveen :wink:

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 14:01

:evil: >>>M-am referit la faptul ca nu ar trebui sa ne gandim mai departe,deoarece nici nu am trecut de olandezi,si nu trebuie sa-i minimalizam,sa nu ne facem planul k tiganul!!Si eu ma gandesc ca trecem de ei dar....>>>> :twisted:

Bogdan4Steaua24.01.2006 14:13

S-a mai discutat pe marginea acestui subiect. Pana cand nu trecem de Heerenveen nu are rost sa ne facem planuri. La vremea cuvenita vom discuta si despre cei doi adversari(speram cu totii sa avem ocazia sa vorbim despre Alkmaar sau Betis).

Topic inchis.