FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu: "Nu avem un unsprezece de baza momentan"!

Un!t3d Roon3y21.01.2006 20:46

Aceasta este declaratia lui Cosmin Olaroiu!.De asta imi era cel mai frica!Cum poti sa afirmi ca nu avem un 11 d baza cand acel 11 exista si Steaua este neinvinsa atunci cand a folosit acel 11 d baza,care distinsul domn Olaroiu spune ca nu exista!O aberatie!Daca va schimba 11 ideal din perioada Protasov si nu va avea rezultate,presimt ca va zbura repede din Ghencea!

Piece of Mind22.01.2006 00:30

Da, o declaratie care ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste returul....

Bogdan4Steaua22.01.2006 01:39

"Steaua lui Oli

Dan Udrea

Echipa pare în pierdere de viteză în ceea ce priveşte atacul, însă noul antrenor a cîştigat 3 jucători: Petre Marin, Cristea şi juniorul Ochiroşii

Unsprezece zile. Atît a durat stagiul Stelei de la Montecatini, timp în care campioana a disputat şi 3 partide amicale. Toate cîştigate, însă jocul n-a mai fost acelaşi ca în tur. În primul rînd, echipa nu mai evoluează atît de ofensiv şi pare a fi mai mult preocupată de rezultat şi mai puţin de spectacol. În schimb, Olăroiu se poate lăuda că a readus pe linia de plutire doi jucători, Petre Marin şi Cristea, ambii cu apariţii sporadice în tur, şi a cîştigat încă unul, pe juniorul Ochiroşii, senzaţia primului cantonament al campioanei.

PORTAR

Cernea e o soluţie

Titular în toate cele 3 partide de verificare a fost Cornel Cernea, singurul portar din lotul Stelei care are disputat cel puţin un joc în Divizia A. Deşi în tur n-a prins nici un meci poarta în campionat sau în cupele europene, Cernea s-a remarcat în toate partidele din Italia, fiind unul dintre evidenţiaţi. Nu e senzaţional la ieşirile pe centrări pentru că nici nu-l ajută statura, însă este un portar de linia porţii, de reflex, el putînd fi o soluţie pentru postul de titular. În schimb, Toma nu emite pretenţii în acest moment.

"Sîntem puţin descoperiţi la postul de portar. Avem doi, Cernea şi Toma, dar ne mai trebuie încă unul. Deja sîntem în tratative cu un club, sperăm să realizăm cît mai repede transferul"

Cosmin Olăroiu

APĂRARE

Petre Marin, marele cîştig

Steaua a primit un singur gol în 3 meciuri, însă deşi a jucat împotriva unor adversari modeşti, cel puţin în primele două jocuri, apărarea a dat multe rateuri. Surprinzător, chiar şi cuplul Goian-Ghionea a jucat sub aşteptări în prima repriză a meciului cu Sion, însă el rămîne baza apărării. Totuşi, marele cîştig al Stelei e Petre Marin. A fost titular în toate cele 3 meciuri şi a jucat foarte bine, evoluînd chiar şi fundaş dreapta, nu numai pe partea stîngă. S-ar putea să fi luat un avantaj în lupta pentru titularizare cu Neşu.

"Petre Marin este unul dintre jucătorii care au evoluat foarte puţin în tur şi pe care trebuie să-i aducem la acelaşi nivel cu cei care au jucat mai mult. Mă bazez mult pe el"

Cosmin Olăroiu

MIJLOC

Boştină cel mai bun, Lovin cel mai slab

Olăroiu n-a schimbat nimic de la Protasov în ceea ce priveşte cuplul de mijlocaşi centrali, mergînd tot pe mîna lui Rădoi şi Paraschiv, care n-au rival în acest moment. Lovin, soluţia de schimb, a evoluat slab în cele 3 partide amicale, cu multe pase greşite şi fără nici un orizont tactic. În privinţa mijlocaşilor de bandă, Boştină s-a detaşat de departe. Cu Sion a făcut un meci remarcabil, cu multe centrări foarte bune în careul advers, cu o pasă de gol pentru Dică şi alte acţiuni periculoase în atac. Nicoliţă a jucat puţin şi din cauza accidentării la deget şi evoluţia lui Ogăraru ca mijlocaş dreapta din partida cu Sion trebuie să îngrijoreze.

10 este numărul centrărilor

foarte bune executate de Boştină în amicalul cu FC Sion, scor 2-1 pentru Steaua

ATAC

Revine Cristea

Întîlnind în primele două meciuri adversare din Serie C2 şi C1, Steaua n-a reuşit să marcheze decît 3 goluri, dintre care unul din penalty, iar atunci cînd şi-a creat multe ocazii de a înscrie, cum a fost cazul partidei cu Sion, a fructificat foarte puţine. Dacă Opriţa pare să nu-şi fi revenit încă la forma din sezonul trecut, Diniţă continuă să fie poate cel mai slab vîrf de atac dintre cei cu experienţă din lot. Cristea poate fi trecut la capitolul cîştiguri, jucînd bine ultimele două meciuri, marcînd un gol şi fiind destul de prezent în jocul echipei, chiar dacă el continuă să păcătuiască pentru că este individualist. Dacă Dică e în continuare golgeterul echipei, Iacob pare în eclipsă de formă, ratînd extrem de mult.

95 de minute

a evoluat Cristea în cele trei partide amicale, mai mult decît a făcut-o în tot turul de campionat, în care a evoluat adunat doar 90 de minute

NOILE ACHIZIŢII

Cristocea sub aşteptări, Ochiroşii excelent

Trei nume noi a avut Steaua în lot faţă de finalul campionatului: Cristocea, Ochiroşii şi Tudose. Primul s-a mişcat bine în cel dintîi amical, dar apoi s-a stins şi n-a ieşit cu nimic în evidenţă, fiind sub aşteptări per total. Tudose şi-a făcut treaba şi pare un fundaş de viitor, bine clădit, cu un foarte bun joc aerian, dar prea neexperimentat pentru a prinde echipa acum. Gura tîrgului a spart-o însă Ochiroşii. Extrem de tehnic, fără trac la cei 17 ani, a încîntat în tolate meciurile şi e una dintre marile promisiuni ale Stelei pentru acest sezon. Probabil că va fi una din primele schimbări ale lui Oli pe parcursul meciurilor.

Meciurile amicale

Steaua - Carrarese (Serie C2) 1-0

A marcat Goian (9)

Steaua, prima repriză: Cernea - Ogăraru, Goian, E. Baciu, P. Marin - Opriţa, Rădoi, Cristocea, Boştină - A. Cristea, V. Iacob

Steaua, repriza a doua: Cernea (65, Toma) - D. Bălan, E. Baciu (60, Tudose), Ghionea, Neşu - Nicoliţă, Paraschiv, Enescu - N. Dică - Liţu, Simion (75, Ochiroşii)

Steaua - Massese (Serie C1) 1-0

A marcat A. Cristea (81)

Steaua: Cernea - Bălan, Tudose, E. Baciu, P. Marin (57, Nicoliţă) - Opriţa (61, Ochiroşii), Lovin, Cristocea (70, Paraschiv), Enescu (46, Liţu) - Diniţă (60, Cristea), Simion

Steaua - FC Sion (Elveţia, Liga a II-a) 2-1

N. Dică (4), P. Marin (49) / J. Pinto (13)

Steaua: Cernea - P. Marin (82, Bălan), Goian, Ghionea, Neşu (65, Opriţa) - Ogăraru, Rădoi, Paraschiv (70, Cristocea), Boştină (82, Ochiroşii) - V. Iacob (70, A. Cristea), N. Dică (77, Lovin) "

Sursa: GSP

armanovici22.01.2006 02:07
Da, o declaratie care ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste returul....

Rabdare si IAR rabdare!!....nu ne putem pronunta pana nu vedem cu ochii nostri(rosii sau nu vom sti dupa 15 februarie)..Nu va luati dupa presa..Nu ar fi prima oara cand luam plasa!

SSK22.01.2006 03:10

Da, nici eu n-am incredere in general in caracterizarile facute de presa cu astfel de ocazii. Continua sa se simta izul acela de "bagat strambe" care este caracteristic multor articole. Articolele din presa sunt taioase, agresive, cinice, nu au niciodata un rol pedagogic, de ajutare a unui jucator.

Cat despre declaratia lui Olaroiu, ce voiati sa zica si el ? Doar nu voiati sa vina si sa zica "primul 11 e batut in cuie, restul - mai bagati o fisa"... Ar fi fost o metoda sigura de a-si indeparta rezervele. Zenga afirma mereu la fel, ca la el nu exista titulari. Iar Protasov la inceput a sustinut acelasi lucru. Deci mi se pare o atitudine clasica, ce trebuie adoptata pentru atingerea unui anumit scop (mobilizarea tuturor jucatorilor).

Eu devin insa din ce in ce mai nerabdator sa-i vad pe baieti intr-un meci cum se misca. Si mai ales pe tanarul Ochirosii !

Bodanel22.01.2006 06:35

si eu cred ca a fost o declaratie menita sa nu strice moralul rezervelor. cum spunea si cineva mai sus daca ar fi zis asta e primul 11 restul se lasau pe tanjeala si cand aveam nevoie de o rezerva care sa joace decent(nu spun bine) nu aveam de unde sa o luam nu pentru ca ea n-ar fi vrut ci pentru ca n-ar fi putut tocmai pt ca i s-a spus ca n-are nici o sansa si ar fi lasat-o mai moale la antrenamente.

jaap22.01.2006 16:38

ne omoara Ola-roiu cu Paraschiv+Petre Marin in primul unsprezece...

Virgil22.01.2006 17:08

Nu inteleg de ce trebuie sa umble la viteza de joc.Viteza face diferenta.Slava Domnului,jucatori care sa joace in viteza avem.Incep sa pierd din increderea pe care i-am acordat-o lui Oli.Steaua arata excelent sub Oleg.

Chiar e normal sa umble la echipa de baza ? Chiar e normal sa spuna ca nimeni nu are locul de titular asigurat ? Probabil ca nu vrea decat sa impulsioneze rezervele,sa le dea putina speranta,dar daca ce a spus e adevarat,atunci ma gandesc sa am puterea sa ma pot resemna daca va fi nevoie.

Oli ,ma cam pui pe ganduri...

IONUTZ-CIPRIAN22.01.2006 17:44

:evil: >>>>Daca o tine tot asa nu o sa prea stea la Steaua,pot sa pun pariu ca echipa nu va mai juca la fel ca pe vremea lui Protasov,si deja ne-a demonstrat asta!!>>>> :twisted:

bebeto22.01.2006 17:50

eu un singur lucru vreau de la Oli(pe linga victorii binenteles):sa nu ma ia somnul la meciurile Stelei,asa cum ma ia la meciurile din campionatul italiei.

vom vedea si vom afla...sper sa nu ajungem peste citeva luni sa-l regretam prea tare pe Protasov.

FORZAAA Steaua !!! FOREVER!!!

Bogdan4Steaua22.01.2006 17:56

Oli are un stil apropiat de cel al lui Walter Zenga. Nici pe mine nu ma incanta primele detalii(pe care le-am auzit din presa), insa trebuie sa asteptam primele meciuri pentru a trage o concluzie.

sorin_77722.01.2006 18:21

nu mai am rabdare pana il vad pe Ochirosii ca prea l-au laudat toti...

Meciurile nu spun nimic... O schimbare in joc tot va fi. E normal, numai rezultatul sa fie pozitiv...

Alextds22.01.2006 21:53

Mie personal nu imi place de Olaroiu da pana nu vad echipa in meciuri oficiale nu comentez de el ca antrenor ... sau cel putin sper sa ma abtin.

Cat de faptul ca "a vb sa nu demoralizeze rezervele" sa fim seriosi asta vb direct cu ei nu debitezi in presa decat dc iti place cum arati la TV. Ca si declaratiile de Hamutovski de care a tot vb din 2 in 2 zile fara sa zica defapt nimic.

Recoba23.01.2006 00:35

Olaroiu e prea defensiv si sincer ma indoiesc de capacitatea lui de a antrena Steaua stiu ca meciurile amicale sunt fara miza dar r ingrijorator ca ne am chinuit cu niste echipe de talia avantu vanju mare cu exceptia FC Sion sa zicem oricum se vede de la o posta ca tonusul ofensiv de pe vremea lui Protasov sa dus asa ca iar o sa vedem meciuri defensive si tacticizate la maxim . Oricum astept cu nerabdare pe Ochirosii sa vad noul pusti minune :).Insa astept ca Olaroiu sa mi demonstreze contrariul :)

FortuneTeller23.01.2006 08:20

Steaua lui Olaroiu niciodata nu va juca ca pe vremea lui Protasov. Sper totusi sa avem ceva rezultate macar... Oricum lui Gigi n-o sa-i placa ce va vedea si probabil va reincepe sa se amestece in echipa. Dupa cum se vede nu sunt mare fan Olaroiu dar recunosc ca are dreptate cu "24 de titulari". In vremurile noastre un club puternic, angrenat in competitii interne si internationale are nevoie de cel putin 20 de jucatori care sa evolueze cit de cit regulat. Altfel riscam sa pierdem viteza catre finalul campionatului, exact ce s-a petrecut anul trecut, iar borceii si netzoii atit vor astepta!!

laca_723.01.2006 10:50

Olaroiu a vrut sa zica ca toti jucatori au sanse sa fie in primul unsprezece. Daca se dovedesc ca au valoare de Steaua nu ca n-are unsprezecele de start.El vrea sa aiba si inlcuitori pe masura daca cineva din primul unsprezece se accidenteaza. :!: :!: :!:

Virgil23.01.2006 10:53

Nu cred ca exista vreo echipa in lume care sa aiba 20 de jucatori de baza de aceeasi valoare.

Se poate vorbi insa de primul 18.Unsprezece titulari si 7 rezerve.In care niciodata rezervele nu pot fi de valoarea titularului.Cel mult apropiate de valoarea titularului.Ceea ce nu-i tot una.

Ce spune acum Oli,spunea si Walter mai an.Si s-a dovedit in timp ca a fost fals.

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 15:26

:evil: >>>Abia astept sa vad PRIMA echipa,sa vad cum joaca si sper sa nu ma dezamageasca sau cum a zis cineva pe aici"sa ne plictiseasca jocul asa cum ma plictisesc cand ma uit la un meci din ITALIA".Sper sa nu-i dau dreptate!>>> :twisted:

Recoba24.01.2006 03:37

pana la urma om trai si om vedea dar e interesant de vazut presa zilele astea dupa stagiul din italia :lol: :lol: :lol: prosport zice de Cernea ca nu poate juca titular ca e prea slab iar gsp marele castig alturi de Petre Marin si mai multe o fi cred ca de la concurenta, sa arate alte subiecte fata de ziarul celalalt :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 09:56

:evil: >>>>Se baga si aia aiurea in seama,acum in Romania nici nu sti pe cine sa mai crezi,la televizor este la fel,la una zice ceva la cealalta altceva,asta nici nu mai mira de mult timp, de asta nici nu prea citesc ziarele prea des.O sa-l regretam mai mult pe Protasov,nu stiu pe unde o sa ne duca Oli!>>>> :twisted: