FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

suporteri Romani din Geneva la Zurich

seke21.08.2010 19:17

Suntem 5 suporteri ai Stelei de decenii si venim la meci sa ne incurajam echipa joia viitoare la Zurich am fii vrut sa stim daca se efectueaza deplasare din Romania ca suntem putini dar oricum ne vom rupe corzile vocale pentru Steluta ca intotdeauna.Astept un raspuns si forza Steaua!!!!!!!! :steag_sah_mic:fular-campionii

andyro21.08.2010 20:30

1. Nu e nevoie de alt topic pe acelasi subiect.

2. Regret ca anii petrecuti la Geneva (or whatever) te-au facut sa uiti cunostintele de gramatica (de baza), in special in celalalt topic deschis (si inchis intre timp)

3. Probabil va exista cel putin un grup organizat din Romania + diversi localnici/romani din apropiere ca voi, desi nu sunt sigur la ce iti foloseste exact informatia asta.

seke22.08.2010 17:33
1. Nu e nevoie de alt topic pe acelasi subiect.

2. Regret ca anii petrecuti la Geneva (or whatever) te-au facut sa uiti cunostintele de gramatica (de baza), in special in celalalt topic deschis (si inchis intre timp)

3. Probabil va exista cel putin un grup organizat din Romania + diversi localnici/romani din apropiere ca voi, desi nu sunt sigur la ce iti foloseste exact informatia asta.

Draga perfectule sunt plecat de 30 de ani din Tara de la virsta de 14 ani apoi nu vad de unde atita suspiciune de ce vrem sa stim daca mai vine cineva,am impresia ca sunte-ti intr-o faza de paranoia generala pai cind eu mergeam in Ghencea pe vremuri probabil ca nici macar nu erai nascut mai bine ai face observatii la colegii tai de forum care injura in permanenta si fac mult mai multe greseli decit mine apoi tastatura care o am eu in limba franceza nu este exact identica cu a ta...sa-ti fie rusine asa asa primiti voi in forum oamenii pasnici

andyro22.08.2010 17:55

Ma intereseaza mai putin de cat timp esti plecat sau ce faci acolo, eu doar ti-am atras atentia ca ar fi frumos sa scrii romaneste, nu cocalareste.

Nu stiu ce paranoia visezi, ai intrebat daca vine cineva din Romania, ti-am raspuns.

Daniel-Ionut22.08.2010 18:02

Mda, TOPIC INCHIS!

Azzido24.08.2010 16:27

ati rezolvat-o si pe asta. :ce_oameni:

mai bine ii dadeati ban direct, nu ?