Pe 4 mai 2007 va incepe al treile film.......voua va place?......mie da.........maacr poza o sa pun mai jos o poza!!!!!

ce ziceti?????? :twisted:
Pe 4 mai 2007 va incepe al treile film.......voua va place?......mie da.........maacr poza o sa pun mai jos o poza!!!!!

ce ziceti?????? :twisted:
Locul topicului e la reclame...
reclame??...eu nu fac reclama daca nu ma platesc
eu doar va informez...nu fac nici o reclama
Adriane, Adriane... Daca nu te supui regurilor nu stiu ce se va intampla! Asculta-l pe armanovici ca poate imediat "sa te elimine".
nu ma pasioneaza spier man :evil:
nici pe mine....dar spider-man da.....!!
Gata imi cer scuze.O sa mai citesc regulile odata.
O sa vb cu un moderator sa imi stearga contul ca eu nu mai am e sa caut pe acest forum.Dece toti se iau de mine si de stelsitul_1000?
Alo???....tu ai venit aici sa ma certi?....si asta e o reclama...daca ai citit regulile aici poti sa faci reclama la tot ce iti trece prin cap...daca nu crezi mai citeste o data
:evil: >>>Lasa-l ca este de pe alta planeta,sau se crede moderator!!>>> :twisted:
Va referiti la radoi40, nu?
:evil: >>>Si tu poti fi luat in calcul!!>>> :twisted:
:evil: >>>Si tu poti fi luat in calcul!!>>> :twisted:
doamne amandoi sunteti stresanti !!
:evil: >>>Pai cum naiba sa nu fiu cand m-au tampit astia cu discutiile lor ar trebui sa-si deschida un topic numai pentru ei si sa discuta acolo ce vor,si pe deasupra mai fac observatii si la altii!!>>> :twisted:
@pala_ionut002
nu era vb de tine ca esti stresant, ci de radoi40 si stelistul_1000 :twisted:
:evil: >>>Atunci te rog sa accepti scuzele mele!!>> :twisted:
cat despre topic :
adriane zi si mie ca nu am inteles...pe 4 mai 07 vor incepe filmarile sau va fi gata filmul ? ![]()
Pey....deja AU INCEPUT FILMARILE(cred) :? ......acum se lucreaza....dar chiar nu stiu..
culorile de pe costumul lui spiderman sunt culorile clubului nostru ..ar trebui sa ne inspiram de la spiderman pentru o eventuala mascota !
misto observatie...dar deja este o mini mascota zimbrul de la RAFO... :?
mai bine spider-man decat un taur... ![]()
Eu sunt stresant??? V-am zis ca nu fac pe moderatorul ci dau doar sfaturi!
....ca un moderator ![]()
E tare spider-man.Si mie imi place.Am vazut filmul si e super tare
ANUNT OFICIAL: eu impreuna cu adriancostin83 am facut pace totala! Dupa cazul "banatu" au iesit scantei, dar acum, in final, am facut pace!