FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Yorke la Steaua?

«12»
Un!t3d Roon3y18.01.2006 06:57

Dupa cum probabil ati auzit fosta vedeta de la Manchester care in anii 90' alaturi de Andy Cole reprezentau cel mai tare cuplu de atacanti din lume vine in Romania sa se pregateasca pentru CM.Ce parere aveti,ar trebui Becali sa al convinga sa vina la Steaua?Ne poate ajuta sa luam campinatul si Cupa UEFA?Ar fi un transfer mai bun decat Cocis?

Stryker18.01.2006 08:56

Este posibil, dar nu cred ca conducerea clubului agreeaza aceasta varianta. In orice caz se pare ca in pole-position s-ar afla FC National pentru achizitionarea lui.

Ultras_Fever18.01.2006 08:57

prefer pe cocis, e o investitie pe termen lung. Si york e binevenit mai ales daca o parte din salariul lui e platit si de clubul ce-l detine.

Alextds18.01.2006 09:59

La Steaua nu vin jucatori imprumut si nici de varsta lui.

boggie18.01.2006 10:08
In orice caz se pare ca in pole-position s-ar afla FC National pentru achizitionarea lui.

Ca sa poata sa joace cu Thwaite la CS Mogosoaia?

Virgil18.01.2006 11:06

Nu e cazul sa facem asemenea speculatii.

armanovici18.01.2006 18:24

aberatii chiar!!

ulivius19.01.2006 10:01

Sa presupunem prim absurd ca Yorke ar insista sa vina la Steaua. Eu tot nu l-as vrea pt ca ar strica unitatea echipei. Forta Stelei nu consta in individualitati ci-n puterea grupului.

sorin_77719.01.2006 17:56

Alta aberatie... Sa fim seriosi, Peste Yorke avem 2 atacanti mai buni... Dica si Iacob... Fosila nu are ce cauta la noi...

meshteroo19.01.2006 20:22

Aberatie si mai mare!!!

Yorke poate va pleca la FC National... :lol:

dbd19.01.2006 21:20

yorke ??? nu prea ma intereseaza...dar daca vine ma intereseaza in locul cui ?

IONUTZ-CIPRIAN20.01.2006 11:36

:evil: >>>YORKE cine e asta ?Alt pensionar?Sa mearga unde vrea el da nu la Steaua...noi avem oamenii nostri!CE e aici club de revitalizarea FOSILELOR?Daca asta vor sa mearga la Vaslui ca acolo e cel mai mare "cimitir"!>>> :twisted:

redandblue20.01.2006 12:21

mai bine il aduc pe tata ca-i mai tanar decat York si da mai bine cu capul....

Recoba20.01.2006 14:10

sunt aberatii k vine york la Steaua sa fim seriosi

nu e nevoie de jucatori ca yorke care a fost bun da a

trecut timpul peste el :lol: in momentul de fata

Iacob ii cam da cu clasa asa ca nu e cazul :)

Ionut_stelistu21.01.2006 13:29

nu are cum sa vina Yorke la Steaua

avem jucatori mai buni ca el in momentul de fata

sorin_77723.01.2006 09:41

Si totusi aberatia este pe cale de a se impplinii:

conform GSP:

"Yorke propus Stelei

Fostul atacant al lui Manchester United, Dwight Yorke (34 de ani), a fost propus de impresarul Marcel Popescu și clubului din Ghencea. În prezent vîrful evolueazã la FC Sydney cu care terminã sezonul în luna martie.

Internaționalul din Trinidad Tobago ar putea juca din martie pînã în mai în Ghencea, roș-albaștrii urmînd sã aibã și opțiune de cumpãrare. Totul depinde de rezultatele "dublei" cu Heerenveen (15 - 29 februarie) din Cupa UEFA și de strategia lui Oli. "Despre situația lui Yorke știu toate cluburile mari din România. El ar fi dispus sã joace în Divizia A. O decizie finalã se va lua la sfîrșitul lunii februarie", a spus impresarul Marcel Popescu, care are legãturi în fotbalul australian. 23 ianuarie 2006"

Sper sa nu inghita GG acum galusca...

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 16:02

:evil:>>>Nici nu stiu ce sa scriu despre YORK,il stiu de cand juca la Manchester si imi placea cum o facea dar dupa aia nu am mai auzit de el,acum nici nu stiu cum joaca, totusi cum am postat si mai sus nu cred ca ar trebui sa vina mai ales pt cateva luni!Suntem luati de parca am fi o baza de antrenament!!>>>> :twisted:

radoi8623.01.2006 19:47

Parerea mea e ca ar fi util echipei daca ar veni! In primul rand ar fi o lovitura de imagine extraordinara! In al doilea rand, baiatu' ar avea intentii serioase tinand cont ca vrea sa fie in forma la Mondiale, deci nu vine sa fie client fidel al discotecilor. In al treilea rand, am inteles ca semneaza pana in vara cu posibilitate de prelungire...

Dar oricum nu cred ca vine in Romania...

gloribyh23.01.2006 22:26

fiti seriosi.Yorke nu are in momentul de fata forma de Steaua.El a iesit din circuit cu ani in urma...si nu poate fi comparat cu Cocis , care e o veritabil speranta.Eu cred ca o investitie buna ar fii si Rozsel de la Cluj.Imi place de el.

armanovici24.01.2006 00:45

adica Rooney din Ardeal...din pacate mai mult a fost accidentat...nu am avut ocazia sa il vedem la lucru!

Recoba24.01.2006 03:45

mai rau dar din nou extraordinara sursa de incredere GSP :lol: a afirmat ca un impresar la propus pe yorke Stelei ar fi prea dureros de imaginat ca si daca ar fi adevarat sa nu iasa la iveala o ambitie de moment a lui Gigi si sa zica "domne pai asta negru care respira greu a fost la Manchester united a luat Liga Campionilor e bun ca are mentalitate " :)

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 09:51

:evil: >>>>Si sa zicem ca va veni la Steaua,dar cum este de alta culoare in unele meciuri nu o sa-i convina,stiti ce s-a intamplat cu DOUDA!Oricum nu ma intereseaza de "mentalitatea lui" daca era bun nu era la o echipa de care nici nu am auzit,il prefer pe COCIS!!>>> :twisted:

radoi8624.01.2006 11:06
:evil: >>>>Si sa zicem ca va veni la Steaua,dar cum este de alta culoare in unele meciuri nu o sa-i convina,stiti ce s-a intamplat cu DOUDA!Oricum nu ma intereseaza de "mentalitatea lui" daca era bun nu era la o echipa de care nici nu am auzit,il prefer pe COCIS!!>>> :twisted:

Dar nu v-ar placea sa-i ia Gigi pe amandoi? Si pe Yorke si pe Cocis!

Apropo...Daouda a fost la Dinamo asa ca acolo sunt problemele cu rasismul nu la noi (care am fost suspendati pe NEDREPT)

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 11:18

:evil: >>>>Nu vorbeam de rasism la noi la suporteri,am zis ca in unele meciuri cu ALTE echipe pe aia nu-i poate opri nimeni sa nu adreseze jigniri asupra celor care au o anumita culoare>>>> :twisted:

I.N.Money24.01.2006 12:23
Dar nu v-ar placea sa-i ia Gigi pe amandoi? Si pe Yorke si pe Cocis!  

Pana la urma nu mai ia pe nimeni.. :wink:

«12»