FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ionel Daniel Danciulescu

blindica15.08.2010 20:30

2000_2001__steaua_dinamo_4_1_danciulescu_.jpg

Ionel Daniel Danciulescu este unul din cei mai buni atacanti cu care s-a intalnit fotbalul romanesc.Nascut in anul 1976,localitatea Slatina,Ionel Danciulescu activeaza in prezent la marea rivala a Stelei,Dinamo Bucuresti. Cariera de fotbalist a acestui jucator a orbitat in jurul celor 2 rivale bucurestene.Poate nu doar eu,un pic nostalgic,mi-aduc aminte cum golurile lui Danciulescu m-au facut sa tip si sa sar in sus de bucurie.Culisele parasirii clubului din Ghencea nu le cunosc,dar prefer sa-mi aduc aminte de golurile marcate pentru Steaua si sa strang din dinti la cele marcate pentru rivali.

La Steaua a evoluat in 129 de partide,inscriind 53 de goluri,in perioada 1998-2001.

A reusit sa castige campionatul in sezoanele 1997-1998 si 2000-2001, iar Cupa in anul 1999,daca nu ma insel.

Desi venise in Ghencea cu un trecut dinamovist,atunci,in 1997-1998,nu eram inca destul de ''copt'' pentru a-mi da seama de asta,dar momentele de bucurie oferite de Danciulescu au ramas si acum.

Avem mai sus cateva din momentele magice oferite de Ionel Danciulescu,chiar impotriva rivalei Dinamo.

Doar pentru acele clipe,multumim Ionel Danciulescu !