FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Claudiu Voiculet

Lari30.07.2010 00:45

thumb_77_voiculet_2010.jpg

Claudiu Dorian Voiculet s-a nascut pe data de 08.08.1985, la Targoviste. Masoara 1,70 metri si are 65 de kilograme. A fost folosit, cel mai des, pe postul de mijlocas stanga si de mijlocas central.

Si-a inceput cariera la juniorii lui FCM Tirgoviste, după care a jucat la seniori in sezonul 2003-2004. A debutat in Liga I la Farul Constanta, pe data de 23 octombrie 2004, la un meci de la Brasov, pierdut de constanteni cu scorul de 1-0.

La Farul a bifat 5 sezoane, pină in 2009, adunind 93 de meciuri si 5 goluri. Campionatul trecut a evoluat pentru International Curtea de Argeș in 27 de meciuri, reusind 3 goluri.

Pe data de 12 aprilie 2005, Voiculet a fost diagnosticat cu Hepatita A, lipsind timp de 3 luni de pe terenul de joc.

Voiculeț i-a fost propus lui Piturcă de Florin Marin, directorul sportiv al Stelei, iar patronul lui International, Benone Lazar, a acceptat.

El trebuia să joace la Pandurii, la fel ca si colegii lui, insă Condescu nu l-a dorit. M-am inteles să-l las la Steaua pe bani putini, insă am pastrat procente mai multe la un viitor transfer. Voiculeț nu mă va face de ris, deoarece e un giuvaier incă nedescoperit, asa cum l-a catalogat Ionuț Badea, a spus Benone Lazar la sport.ro.

Este un jucator cu reale calități. El juca la International mijlocaș central ofensiv. Calitatea lui de bază este tehnica in regim de viteza Are viziune, poate da pasa decisiva Are o capacitate de adaptare putin redusa dar după ce s-a obisnuit la echipă a avut o crestere de la meci la meci. Este ambidextru, dar piciorul indeminatic este dreptul, a declarat si fostul sau antrenor, Ionut Badea.

E un jucator talentat, a venit de la un club serios. Acum are un antrenor bun, dar trebuie să confirme. La Steaua, Dinamo, Rapid nu vine nimeni pe post de vedeta În Bucuresti sunt multe tentatii, dacă nu ai capul pe umeri este greu, mai ales pentru fotbalisti. Steaua este o echipă care incearca care este incă in formare. Sper să crească de la meci la meci, orice victorie este importantă si asta ii ajută la moral. Mai au de lucru la omogenitatea echipei, dar pastrează sanse reale să se lupte pentru titlu, a spus despre Voiculet si Victor Becali.

Voiculeț merita să ajungă la Steaua. Are tehnică deosebita loveste bine mingea cu ambele picioare, controlează bine balonul in regim de viteza surprinde adversarul prin accelerari si trage bine la poarta E muncitor, disciplinat si se asemană prin joc cu fostul mare jucator dinamovist Dorin Mateuț, a declarat si Ion Marin, fostul sau antrenor de la Farul.

Noua achizitie a Stelei s-a prezentat deja in Ghencea si Piturcă a parafat actele pentru el, insă i-a spus că trebuie să-l vadă citeva zile la antrenamente pentru a se hotarî dacă il va opri in lotul primei echipe sau il va imprumuta. El face deocamdată antrenamente separat deoarece nu s-a recuperat complet după ce s-a ales cu o entorsă la gleznă in ultimul cantonament efectuat cu International Curtea de Arges

Fotografia de mai jos este de la meciul Steaua - International Curtea de Arges: 3-2, din sezonul trecut.

Voiculet.jpg

RobYnho30.07.2010 08:45

După ce ProSport a dezvaluit in editia tiparită de ieri, in exclusivitate, că Voiculeț a fost acontat de roș-albastri, ieri, jucatorul a parafat si intelegerea. Fotbalistul a semnat un contract de 120.000 de euro anual, valabil pentru urmatoarele trei sezoane.

Claudiu, gata ai semnat cu Steaua?

Da. Am semnat un contract pe trei ani. Pot să spun că acest angajament este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc de ziua mea. E pe 7 august, se apropie, asa că o să am motive să sarbatoresc. Prin munca evident.

Îți vei cinsti colegii?

Doar dacă o să primesc acceptul domnului Piturcă!

Revenind la Steaua, cum ai gasit atmosfera?

Este altceva in Ghencea! Se vede că am ajuns la o echipă mare, cu un antrenor extrordinar, care are un mare caracter.

Îl stiai pe Victor Piturcă dinainte?

Pot să spun că doar de la televizor. Însa acum am avut onoarea să-l cunosc si personal.

Ce iți propui la Steaua?

Eu iau lucrurile pas cu pas. Mai intai trebuie să-mi revin după accidentare si sper că luni voi intra si eu la antrenamente. Apoi, trebuie să muncesc din greu, ca să pot să joc. Locul in echipă se câștigă doar prin munca

Ce numar vei avea la Steaua?

Voi juca cu numarul 21. Eu am am jucat cu 14, dar am inteles de la noii mei colegi că acest numar deja este dat altui jucator (n.r. Latovlevici).

"Am citit despre transferul lui Voiculeț din ProSport, eu n-am stiut nimic. Dacă l-a adus Piturca inseamnă că e un jucator bun, nu trebuie neaparat să-l cunosc eu"

Gigi Becali, patron Steaua

"Badea l-a caracterizat drept un giuvaier nedescoperit. Am decis să il dau la Steaua pentru că sunt stelist. I-am dat pe o sumă mica dar cu o anumită clauză si pe el, si pe Raduț"

Benone Lazar, fost finantator International Curtea de Argeș

prosport.ro

suporterbetiv30.07.2010 14:40
:steag_sah_mic: bafta omule !!!
zloty30.07.2010 15:33

Bafta ,sper sa ai un inceput bun si sa fi pastrat la prima echipa.

RobYnho17.08.2010 10:19

Presedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pirvulescu, a declarat că se doreste legitimarea mijlocasului Claudiu Voiculet de la Steaua, pană sambata la partida cu Gaz Metan Medias fotbalistul fiind prezent deja la antrenamentele formatiei antrenate de Ionuț Badea.

"Sper ca pană la meciul cu Gaz Metan Mediaș să reusim să-l legitimam pe Voiculet Ne gandim si la atacanti. I-am dat lui Ionuț Badea să-l urmarească si pe Lourenco. Decizia este a lui dacă il vrea sau nu", a spus Pirvulescu, informează site-ul oficial al gruparii Pandurii Targu Jiu, preluat de Mediafax.

Claudiu Voiculet 24 de ani, se află de ieri la antrenamentele formatiei Pandurii Targu Jiu.

Jucatorul, care a evoluat sezonul precedent la formatia International Curtea de Arges a fost anuntat de fostul patron al clubului, Benone Lazar, ca achizitionat de Steaua, clubul din Bulevardul Ghencea prezentandu-l si pe site-ul oficial.

gesepe

red&blue_boy17.08.2010 10:31

Ne-am agitat atat ca de ce l-am mai adus si pe Voiculet...Si cand colo...

RobYnho17.08.2010 14:38

Mijlocasul Claudiu Voiculeț speră să se rezolve cit mai repede trecere lui la Pandurii pentru a intra in programul echipei.

"Nu am semnat cu Pandurii, dar in zilele urmatoare se rezolva Trebuie să trimită acordul de transfer. Cu actele a fost mai complicat, domnul Lazar s-a ocupat. Am semnat cu Steaua dar contractul nu a fost inregistrat la LPF, a plecat domnul Piturca.. Accept oferta Pandurilor si pentru domnul Badea, mi-a placut cum am lucrat la International si sper să facem treabă bună", a spus Voiculet

Fotbalistul regretă că nu a ramas in Ghencea: "Oricine iși doreste să joace la Steaua. Asta e, dacă n-a fost să fie pentru mine.. Sper să fac o figură bună aici si vedem ce va fi in continuare".

Îmi propun să joc bine, să cîștigam cit mai multe meciuri si să ne clasam cit mai sus. Nu e o problemă că echipa e pe ultimul loc. Dacă au trecut doar patru etape si ai două puncte nu inseamnă că esti retrogradat. Gazul e echipă buna joacă de mult timp impreună", a spus fotbalistul care va semna un contract pe doi ani.

Fotbalistul consideră că nu va avea probleme de adaptare mai ales că a lucrat cu Badea la International si cu majoritatea colegilor de la Tirgu-Jiu a lucrat si la Curtea de Arges "Depinde si de domnul Badea si de conditia fizică dacă voi debuta smbata cu Gaz Metan. Încă mă mai supară glezna putin, dar sper să se rezolve in această saptamina

gesepe