Daca tot s-au facut topicuri despre "stranieri" hai sa deschidem unul si despre ai nostri...( idee inspirata de la Virgil )...
Daca tot s-au facut topicuri despre "stranieri" hai sa deschidem unul si despre ai nostri...( idee inspirata de la Virgil )...
prefer pe Dobrin...
ce mijloc ai gasit sa-ti faci si tu mai multe mesaje...puteai sa dai edit si sa scrii in primul mesaj pe cine preferi
eu chiar nu inteleg de ce va place voua sa aveti cat mai multe mesaje :roll:
si revenind ontopic: nu stiu pe cine as prefera...pt ca au fost amandoi jucatori foarte buni...
eu l-am votat pe Hagi ![]()
![]()
eu nu am avut norocul de al vedea foarte mult jucand pe Dobrin,fata de care am tot respectul,pe cand Hagi a avut o influenta pozitiva asupra mea si a multor copii de varsta mea cand jucam fotbal,fiind pentru noi un adevarat erou,de aceea eu zic ca Hagi merita titlul de cel mai bun fotbalist roman,pentru ca un jucator nu exista doar in teren,iar in viata privata si mondena Hagi a fost ,cred, un model :roll:.sigur ca a avut scaparile lui(cea cu arbitrul turc)dar asta nu-i ia din stralucire Regelui.Asa ca eu zic-Hagi!
ce mijloc ai gasit sa-ti faci si tu mai multe mesaje...puteai sa dai edit si sa scrii in primul mesaj pe cine preferieu chiar nu inteleg de ce va place voua sa aveti cat mai multe mesaje
si ce misjloc gasesti tu de a dicuta peste tot off !!! :evil:
atunci ii rog pe domnii moderatori sa imi puna acel mesaj in primul !!!
in caz ca nu vezi...iti dau o pereche de ochelari
uita-te mai atent sa vezi ca am scris si ontopic....daca nu vezi nici atunci...atunci imi pare rau pentru tine...
si oricum am observat ca pui niste intrebari penibile..doar ca sa-ti maresti tu posturile...sunt sigura ca au observat si moderatorii asta...si gata am terminat aici discutia cu tine ca nu are sens
e diferenta de la cer la pamant intre fotbalul care se juca pe vremea lui dobrin si cel practicat de Hagi. amandoi sunt simboluri fotbalistice romanesti, dar nu cred ca sondajul asta isi are rostul. am votat cu Hagi pentru ca dobrin nu juca fotbal, se juca de-a fotbalul. in sensul bun al expresiei.
...si oricum am observat ca pui niste intrebari penibile.....si gata am terminat aici discutia cu tine ca nu are sens
E doar un copil mai...E de abia in clasa a 7-a si nu are decat 13-14 ani.Fii si tu mai toleranta.Reprezinta viitorul Stelei in materie de suporteri.
mersi virgil... :x
dar discutia a fost de mult si se incheiase...
+ ca ai fost cam off :o :?