FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

meciul cu u Cluj de la alba

rock3ru22.07.2010 13:06

pt meciul de la alba iulia cu u Cluj stie cineva ceva .....

am fost la casa si miu sa spus ca pt suporteri Stelei nu se vand bilete

ma poate ajuta si pe mine cineva cu info de unde sa fac rost

suntem forte multi si SEBES 15 km de alba care vor bilete....

mersi mult..... fularultras:steag_cruce_invers:

Costi22.07.2010 21:18

salutare,

biletele se vor procura de la intrarea in sectorul suporterilor stelisti cu cateva ore inainte de inceperea meciului. dat fiind numarul limitat de bilete(350) este foarte posibil sa nu ajunga pentru toata lumea deaoarece vin foarte multi din Bucuresti.

ryyllyyy24.07.2010 17:23
salutare,

biletele se vor procura de la intrarea in sectorul suporterilor stelisti cu cateva ore inainte de inceperea meciului. dat fiind numarul limitat de bilete(350) este foarte posibil sa nu ajunga pentru toata lumea deaoarece vin foarte multi din Bucuresti.

...eu sunt din Deva si voi ajunge acolo in jurul ore 13.Unde ii sectorul stelistilor ca nu stiu...ce numar...stie cineva? sper sa prin un bilet ca anul asta nu am fost la nici un meci al Stelei...\

scor probabil : U Cluj - Steaua 0-4 goluri...Stancu 2 , Nicolita 2.

anul asta e anul nostru>63 ani de fotbal-24 acum...25 titluri va urma in sezonul ce a debutat...

LUPTA Steaua

...eu sunt din Deva si voi ajunge acolo in jurul ore 13.Unde ii sectorul stelistilor ca nu stiu...ce numar...stie cineva? sper sa prin un bilet ca anul asta nu am fost la nici un meci al Stelei...\

anul asta e anul nostru>63 ani de fotbal-24 acum...25 titluri va urma in sezonul ce a debutat...

LUPTA Steaua

...si un pret aproximativ ?

andrey_ptm_steaua24.07.2010 17:43

avem 23 titluri nu 24 prietene

ryyllyyy24.07.2010 17:48
avem 23 titluri nu 24 prietene

prietene...imi cer scz pt exprimarea incorecta...acum in sezonul ce debuteaza 24 urmeaza 25...m-am grabit si am scris gresit...oricum...am cerut alte info daca se poate...mersi oricum

cristian01424.07.2010 17:49

da' alifie din aia de ultrasi se mai gaseste? ca vad ca tot mai multi se agita sa fie..

ryyllyyy24.07.2010 17:54
da' alifie din aia de ultrasi se mai gaseste? ca vad ca tot mai multi se agita sa fie..

...bai da intepati sunteti toti...eu cer informatii despre Steaua si voi sunteti smecheri toti...parca nu ati vrea suporteri stelisti langa voi frate...ce naiba...Steaua are nevoie de supoerteri nu de bagatori de vina...

Mi+za24.07.2010 18:05

Sectorul stelistilor este la Tribuna 1, (sectoarele 8-9-10-11). Cel putin asa a fost anul trecut cand juca Unirea Alba Iulia. Acum din ce am inteles s-au mai montat niste scaune si s-ar putea sa se schimbe sectoarele. Oricum poti intreba cand ajungi la stadion. Pretul unui bilet este aproximativ 25 de lei , daca nu ma insel.

ryyllyyy24.07.2010 18:07
Sectorul stelistilor este la Tribuna 1, (sectoarele 8-9-10-11). Cel putin asa a fost anul trecut cand juca Unirea Alba Iulia. Acum din ce am inteles s-au mai montat niste scaune si s-ar putea sa se schimbe sectoarele. Oricum poti intreba cand ajungi la stadion. Pretul unui bilet este aproximativ 25 de lei , daca nu ma insel.

...ms foarte mult de raspuns...o sa il gasesc eu sectoarele ca nu ii asa mare stadionul...sper sa gasesc bilete ,,,aiasta ii problema...oricum...mersi...si sper sa facem galeria super tare la acest meci incoronata cu un succes al echipei

danimarcu24.07.2010 18:20

LUPTA Steaua

Ce cauti tu la meci daca habar nu ai cate titluri are Steaua? :ce_oameni:

Vezi cand intri in stadion sa te informezi care e Steaua,sa nu tii cu ceilalti! :whistle:

Mi+za24.07.2010 18:21

Oameni buni, terminati. A fost doar o confuzie cu numarul de titluri.

ryyllyyy24.07.2010 18:34
Ce cauti tu la meci daca habar nu ai cate titluri are Steaua? :ce_oameni:

Vezi cand intri in stadion sa te informezi care e Steaua,sa nu tii cu ceilalti! :whistle:

asa voi face...dar nu inteleg un lucru ? de ce unii romani se grabesc repede sa traga concluzii pripite...nu inteleg de ce te-a deranjat pe tine ca ma-m grabit si am scris gresit...?in fine...nu vreau sa ma cert cu nimeni...urez succes echipei si sper sa luam titlul sezonul asta

TURKU24.07.2010 18:35

Bai incepatorule bilete in sectorul stelist vei gasi la peluza opusa celei cu tabela,cauta si vei gasi la bisnitarii ultima varianta da sigura.

Dupa cum ai postat te-ai dat de gol esti suporter de tastatura,sper sa ma insel da nu prea cred,orice stelist e binevenit si ajutat cu info.

ryyllyyy24.07.2010 18:42
Bai incepatorule bilete in sectorul stelist vei gasi la peluza opusa celei cu tabela,cauta si vei gasi la bisnitarii ultima varianta da sigura.

Dupa cum ai postat te-ai dat de gol esti suporter de tastatura,sper sa ma insel da nu prea cred,orice stelist e binevenit si ajutat cu info.

nu sunt suporter de "tastatura"...sunt suporter adevarat...sunt suporter de cand am fost mic...adica de pe la 10ani...adica sunt suporter de peste 13ani...e destul de binisor...nu ma pot compara cu unii care au zeci de ani,si nici nu vreau asta,insa consider ca sunt un suporter adevarat...nu e prima data cand ma duc la un meci al Stelei...am fost mai mult cand joaca prin zona mea...adica TM,Cluj,Alba,tg Jiu odata...din pacate as merge la toate meciurile,insa situatia financiara nu imi permite.Oricum,multumesc de informatii,si sper sa ne intalnim cu totii sa facem galeria

TURKU25.07.2010 17:42
nu sunt suporter de "tastatura"...sunt suporter adevarat...sunt suporter de cand am fost mic...adica de pe la 10ani...adica sunt suporter de peste 13ani...e destul de binisor...nu ma pot compara cu unii care au zeci de ani,si nici nu vreau asta,insa consider ca sunt un suporter adevarat...nu e prima data cand ma duc la un meci al Stelei...am fost mai mult cand joaca prin zona mea...adica TM,Cluj,Alba,tg Jiu odata...din pacate as merge la toate meciurile,insa situatia financiara nu imi permite.Oricum,multumesc de informatii,si sper sa ne intalnim cu totii sa facem galeria

Capul sus nici eu nu merg in toate deplasarile interne chiar daca as vrea nu pot fiindca singur e naspha de tot,dar cu inca cativa pe langa mine Da,Capul Sus poate tragi o fuga sambata in Ghencea sa bem si NOI ca BAIETII,eu azi n-am fost la meci nu am avut cu cine ca ma tinea buzunarele sa vin cu nasul pana la Alba-Iulia dar l-am vazut la terasa cu inca 20 de stelistii.