FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cristian Ciocoiu

blindica16.07.2010 08:35

cristian_ciocoiu.jpg

Nume: Cristian Ciocoiu

Data nasterii: 23.11.1975

Locul nasterii: Bacau

Inaltime:187 cm

Pozitie in teren: Atacant

Cristian Ciocoiu,unul din cei mai buni atacanti care au jucat la Steaua Bucuresti dupa caderea regimului comunist.Moldoveanul,originar din Bacau,si-a impartit cariera in repere importante pentru orice sportiv:seriozitate si devotament.La Steaua a ajuns din pepiniera bacauana,dar nu cea a FCM-ului,ci a Selenei,fiindca aceasta era denumirea echipei ce avea sa fie condusa de Dumitru Sechelariu.Ca jucator sub culorile rosu-albastru,Cristian Ciocoiu a pus umarul la magica echipa a Stelei din anii '90,cand a castigat 2 titluri de campion (1997,1998),2 Cupe ale Romaniei (1997,1999).

De asemenea,lunganul atacant a contribuit la reformarea Stelei la inceputul anilor 2000,castigand un al 3 lea titlu de campion (2001).

Cristian Ciocoiu a revenit la Steaua Bucuresti in sezonul 2004-2005,dar atunci nu a mai reusit sa faca valuri,fiind spre sfarsitul carierei sportive,totusi ajutand Steaua in parcursul european de atunci.

Cifre marcante la Steaua Bucuresti:

1996-1997 Steaua Bucuresti 22 aparitii-6 goluri

1997-1998 Steaua Bucuresti 28 aparitii-10 goluri

1998-1999 Steaua Bucuresti 19 aparitii-2 goluri

1999-2000 Steaua Bucuresti 33 aparitii-11 goluri

2000-2001 Steaua Bucuresti 24 aparitii-3 goluri

In Cupele Europene a bifat 25 de prezente si 8 goluri.

Cristian Ciocoiu,iti multumesc!

Alexandru H.16.07.2010 09:20

Actualul FCM s-a numit la inceputul anilor 90, pentru o scurta perioada, Selena ;)

f234567k16.07.2010 09:55

Fantastic contraatacul cu Neaga din meciul cu Besiktas. Impresionanta si imaginea lui din meciul cu Timisoara cand impreuna cu Nesu a terminat meciul cu capul spart.

blindica16.07.2010 10:22
Actualul FCM s-a numit la inceputul anilor 90, pentru o scurta perioada, Selena ;)

Multumesc,nu stiam amanuntul acesta,daca este asa.Oricum,merge scris si asa,nu mai editez.

adidwu16.07.2010 13:23

O sa-mi amintesc mereu de golurile marcate cu Aston Villa si Rapid.

clausblaus16.07.2010 17:50

O mica rectificare.

Cristian a inceput fotbalul la grupa de copii a SC.Bacau,asa cum se numea pe vremea aia clubul bacauan,sub indrumarea lui Radu Nicolae,pentru inceput,mai apoi urmand alti antrenori pe care nu ii mai tin minte.

Ca dupa aia clubul si-a mai schimbat numele de cateva ori,asta este alta mancare de peste!

Alexandru H.16.07.2010 19:45
O mica rectificare.

Cristian a inceput fotbalul la grupa de copii a SC.Bacau,asa cum se numea pe vremea aia clubul bacauan,sub indrumarea lui Radu Nicolae,pentru inceput,mai apoi urmand alti antrenori pe care nu ii mai tin minte.

Ca dupa aia clubul si-a mai schimbat numele de cateva ori,asta este alta mancare de peste!

Cica nu vrea sa corecteze :)

clausblaus17.07.2010 07:29

Este problema dansului Alexandre.Eu am incercat sa dau o informatie corecta,deoarece il cunosc de mic copil pe Cristi.

Privind problema in ansamblul ei,are mai putina importanta cum se numea echipa din Bacau,insa eu sunt mai chitibusar de felul meu.

Sper sa nu se supere blindica!

blindica17.07.2010 18:44

Pai poti s-o iei ca pe o precizare de nume si nu ca 2 echipe distincte.Depinde cum citesti,eu informatia aceea n-o stapaneam,dar,pe de alta parte,mi-am dorit sa-i fac un topic unui jucator preferat al copilariei mele.Haideti sa vorbim ce-a facut la Steaua,nu cum s-a numit grupa de juniori de unde a plecat.

Alexandru H.17.07.2010 20:34
Pai poti s-o iei ca pe o precizare de nume si nu ca 2 echipe distincte.Depinde cum citesti,eu informatia aceea n-o stapaneam,dar,pe de alta parte,mi-am dorit sa-i fac un topic unui jucator preferat al copilariei mele.Haideti sa vorbim ce-a facut la Steaua,nu cum s-a numit grupa de juniori de unde a plecat.

Imi pare rau dar aceasta propozitie

La Steaua a ajuns din pepiniera bacauana,dar nu cea a FCM-ului,ci a Selenei

e gresita, oricum ai lua-o. Nu depinde de cititor sau de felul in care citesti.

blindica18.07.2010 07:11

Gata,mai,factiunea bacauana.Sper sa va dati acordul acum asupra textului.Dar ceva despre Ciocoiu aveti de spus?

V3318.07.2010 16:03
Gata,mai,factiunea bacauana.Sper sa va dati acordul acum asupra textului.Dar ceva despre Ciocoiu aveti de spus?

Era exasperant cand rata din pozitii simple, ca apoi sa marcheze din foarfeca sau cu alta executie de generic

Alexandru H.18.07.2010 17:31

Un jucator foarte bun pentru o echipa ce nu avea nicio pretentie europeana.