Ma poate ajuta cineva , daca trimit banii + vechiul abonament prin DACOS care ajunge la autogara Militari , sa mi-l reinoiasca si mie ? Va rog mult de tot !!!! Am sunat la secretariat si nu pot platii cu cardul , va rog daca ma poate ajuta cineva
Ma poate ajuta cineva , daca trimit banii + vechiul abonament prin DACOS care ajunge la autogara Militari , sa mi-l reinoiasca si mie ? Va rog mult de tot !!!! Am sunat la secretariat si nu pot platii cu cardul , va rog daca ma poate ajuta cineva
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Maldini ...mai traiesti ma ?
Frate...nu prea se poate face nimic pt abonamentul tau! ... trebuie as fi tu cu buletinul tau la casa... insa eu nu mi-as lua abonament!
Nu trebuie sa vin eu personal cu buletinul , am sunat la secretariat , au spus ca trebuie decat sa vina o persoana cu abonamentul meu vechi , cu banii si mi-l schimba..pls...ajutati-ma si pe mine ![]()
Maldini dak ai incredere te ajut eu man
ma ofer si eu sa ajut doar sa am timp
Spuneti-mi cu ce autocar si cand sa va trimit banii si abonamentul...![]()
maldini da`mi pm cu nr tau si te sun sa vedem cu facem ...
Am ajuns eu in Bucuresti si mi-am luat abonament . Multumesc oricum.
In momentul de fata, multi sunt nehotarari daca isi vor face abonament sau nu si altii care sunt fermi convinsi sa nu-si mai faca. De asta cred ca nu s-a ingramadit lumea sa te ajute. E bine ca ai rezolvat problema.
In momentul de fata, multi sunt nehotarari daca isi vor face abonament sau nu si altii care sunt fermi convinsi sa nu-si mai faca. De asta cred ca nu s-a ingramadit lumea sa te ajute. E bine ca ai rezolvat problema.
care multi?ca s-au dat peste 3 mii de abonamente intr-o saptamana si ceva.
si mai sunt 2 saptamani pana la meciul cu Craiova.
Ma refer printre prietenii din AISS. Unii dintre noi am folosit abonamentul sezonul trecut doar de cateva ori...
Ma refer printre prietenii din AISS. Unii dintre noi am folosit abonamentul sezonul trecut doar de cateva ori...
aa,multi dintre prietenii tai...
credeam ca vorbesti la general.eu n-am niciun prieten sa nu-l si fii prelungit.
Din moment ce problema cu abonamentul s-a rezolvat, TOPIC INCHIS!