FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce pentru Lacatus nu au contat banii???

sirclaus29.12.2005 19:11

Ma uitam la sport in seara asta si il ascultam pe Ilies si Maldarasanu...Am o varsta si poate e singura sansa de a mai prinde un contract in afara.. ma gandesc si la familia mea... Ok am inteles toata povestea..le dau dreptate dar imi aduc aminte cand Laca trebuia sa plece sa semneze un contract in afara.. imi scapa acum numele echipei..nu ca ar fi important, dar aduceti-va aminte ca avionul lui a avut intarziere si in momentul acela a renuntat considerand ca e semn rau si nu a mai plecat.. pt el nu contau banii in acele momente?? Astfel de caractere nu mai exista la noi acum... Doamne cat imi lipseste...

~A fi suporter e un drept al tuturor A reusi e o onoare pentru putini~

armanovici29.12.2005 19:42

Doamne cat ne mai lipseste acolo jos in iarba!!Puteam cu el in echipa sa batem chiar pe oricine in Ghencea!

Grinch29.12.2005 19:55

UNIC ! Si cu asta am spus totul !

Bodanel30.12.2005 02:53

au sa mai fie ca el. a fost frumos cat a tinut. sa speram ca vor aparea cat mai curand altii care sa-i tina locul.

cristianotopeanu30.12.2005 07:41
Puteam cu el in echipa sa batem chiar pe oricine in Ghencea!

Evident, cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] puteam castiga si in fata Barcelonei sau a Realului in zilele noastre. Mai mult, cred ca luam si Liga Campionilor.

ADRIAN PACURAR30.12.2005 08:56

Avea rautate in joc sa o numim una poztiva , punea mult suflet pt Steaua , nicaieri nu a avut evolutii atat de bune ca si in Ghencea.

Melku30.12.2005 11:40

Pentru ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu juca NUMAI pentru bani,acum se joaca NUMAI pentru bani...indiferent ce culoare au...ros-albastra,visinie,ros-alba sau de unde provin...asia,arabia si alte locuri "exotice" pentru fotbal

dbd30.12.2005 12:43

pai nu conta ca deja avea destui ,,,poate :lol: :lol: :wink:

weber_p30.12.2005 19:10

poate ca a contat si ca atunci era mai ieftin sa traiesti in Romania si poate a contat si faptul ca Laca este un om care stia ca in momentul in care se va lasa de fotbal va face altceva si nu isi va lasa familia fara bani!!

dar astia de acum ce se gandesc : frate alerg 10 15 ani de zile imi fac un cont gras si pe urma stau acasa cu burta la soare !!

asta e problema!! o spun inca o data MENTALITATEA e de vina!!

sirclaus30.12.2005 20:56
au sa mai fie ca el. a fost frumos cat a tinut. sa speram ca vor aparea cat mai curand altii care sa-i tina locul.

Imposibil...Laca a fost si va fi UNIC

dbd31.12.2005 03:51

iti fac acu japonezii o clona de se face el nu UNICO si DUBLICO !!! :lol: :lol: :lol:

Ultras_Fever31.12.2005 07:30

pt ca Laca este UNIC, mai aveti si alte exemple in afara de el in Romania? eu cred ca nu...

Melku31.12.2005 10:06

Poate cei de la FcSteaua.ro vor putea sa obtina un interviu cu el ,asa cum au reusit cu Gigi Becali, sa ne spuna cate ceva despre Steaua si ce inseamna pentru el acest club, cum se juca inainte si pentru ce si daca concepea sa treaca la Dinamo chiar si pentru un salariu dublu :D

Ultras_Fever31.12.2005 10:08
Poate cei de la FcSteaua.ro vor putea sa obtina un interviu cu el ,asa cum au reusit cu Gigi Becali, sa ne spuna cate ceva despre Steaua si ce inseamna pentru el acest club, cum se juca inainte si pentru ce si daca concepea sa treaca la Dinamo chiar si pentru un salariu dublu  :D

cred ca urm(dupa Meme) interviu va fi luat kiar LEGENDEI!! Laca IL UNICO!!

Virgil31.12.2005 11:12

Mi se pare o comparatie fortata.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a plecat de la Steaua la 27 de ani.Si a revenit atunci cand nimeni nu-l mai cauta cu contracte mari in strainatate.A jucat la Fiorentina si apoi in Spania.A castigat ceva bani.

Baietii astia de la Rapid au si ei dreptul sa manance o paine mai buna decat cea oferita de Copos,dupa ce ani de zile au aparat culorile Rapidului.

Daca maine ar pleca Radoi sau Ogararu,care si-au facut cu prisosinta datoria fata de culori,si mai ales daca si clubul s-ar alege cu o suma consistenta de pe urma transferurilor lor,ar trebui sa-i punem in balanta cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ?

cristianotopeanu31.12.2005 12:20
[...] daca concepea sa treaca la Dinamo chiar si pentru un salariu dublu  :D

Scuze, asta e o intrebare puerila. Tu ce crezi ca va raspunde ? Diplomatia primeaza mereu.

armanovici31.12.2005 13:34
cred ca urm(dupa Meme) interviu va fi luat kiar LEGENDEI!! Laca IL UNICO!!

Rabdare please...toate la locul lor...Nu are rost sa ne grabim!

armanovici31.12.2005 13:37
[...] daca concepea sa treaca la Dinamo chiar si pentru un salariu dublu  :D

Scuze, asta e o intrebare puerila. Tu ce crezi ca va raspunde ? Diplomatia primeaza mereu.

Exact la fel de puerila ca si intrebarea pusa lui Mirel,intr-o discutie purtata pe chat...Mirel ce ai face daca sotia ta ar fi dinamovista?