FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Zagłębie Lubin 4-1 (2-1)

Virgil04.07.2010 03:42

Steaua va merge in perioada 5-14 iulie in cel de al doilea cantonament al verii.

Echipa antrenata de Victor Piturca se va pregati timp de 10 zile la Walchsee, Austria. Delagatia stelista se va caza la Hotel Seeresidenz.

Meciurile amicale

7 iulie - Zaglebie Lubin

9 iulie - Olympiakos Pireu

11 iulie - Ferencváros Budapesta

13 iulie - CS Zamalek

Sursa: steauafc.com

Asadar in primul meci al celui de al doilea ciclu de pregatire din aceasta vara, miercuri 7 iulie 2010 de la orele 18 fix:

ZagÅ'Ă'bie Lubin - Steaua Bucuresti

Cunoscuta suporterilor Stelei din 2007, cand ros-albastrii au intalnit-o in preliminariile Ligii Campionilor, ZagÅ'Ă'bie Lubin este in prezent o echipa modesta. La ultima editie de campionat a terminat pe locul 10 din 16 echipe.

E clar ca in aceasta perioada V Piturca va pune accentul pe organizarea jocului si va verifica potentialul fizic al jucatorilor, dupa acumularile din primul ciclu de pregatire.

Faptul ca Steaua va juca din doua in doua zile, ne confirma ca echipa va fi pregatita pentru atat pentru campionat cat si pentru meciurile din Liga Europa, atunci Steaua va juca la distante mici de timp intre doua meciuri.

Primul 11 ar cam fi:

Tatarusanu - Todorov, Abrudan, Gardos, Emeghara - Dorel Stoica - Nicolita (cpt), Radut, Toja, Tanase - Stancu

Rezerve: Stanca, Mustata, Martinovici, Alexandru Iacob, L. Filip, Nastasie, Pacurar, Kapetanos si Surdu.

Dorim bafta multa echipei noastre!

f234567k04.07.2010 04:37

Dupa ce am jucat noi cu ei, astia parca au fost retrogradati pentru blaturi, nu mai tin bine minte.

red&blue_boy04.07.2010 08:43
Dupa ce am jucat noi cu ei, astia parca au fost retrogradati pentru blaturi, nu mai tin bine minte.

Asa este.

_yang04.07.2010 10:57

Dau astia vreounul din ele la TV?

RobYnho04.07.2010 10:58
Dau astia vreounul din ele la TV?

Livetext pe gesepe.

In rest, nu stiu.

The Game05.07.2010 17:54

Mai jucam multe amicale cu Zaglebie Lubin?Ca dupa dubla din UCL am mai jucat vreo 2-3 amicale in cantonamente cu astia...

Maye05.07.2010 19:59

Inca tre sa le mai platim calificarea de atunci.

roby10roby06.07.2010 17:25

Nu stiti la cate va fi meciul?

RobYnho07.07.2010 08:42

De la ora 19.00

ebonyc07.07.2010 12:16
Livetext pe gesepe.

In rest, nu stiu.

Am gasit eu un site pe care, de exemplu, un meci de-al lui CFR care nu era difuzat la noi era dat pe acest site. In mod normal daca meciurile sunt televizate la posturi din tarile adversarelor, ar trebui sa fie si aici pus. livescorehunter.com - dati pe football live streaming si va arata ce meciuri puteti vedea si la ce ora. Nu e site-ul meu ,dar daca e considerat reclama stergeti-mi postul.

Virgil07.07.2010 12:29
De la ora 19.00

De la ora 18:00, ora României.

Stryker07.07.2010 12:49

ii bate din nou pe astia ... e un meci bun de jucat solist la pariuri

RobYnho07.07.2010 14:36
De la ora 18:00, ora Romaniei.

Nu mai putin de 8 echipe din Liga I sustin astazi partide de verificare. De la ora 19:00, Steaua va juca un meci amical netelevizat, cu Zaglebie Lubin. Jocul va fi transmis pe gsp.ro, in format liveTEXT.

Zic si eu ce am citit.

Alex88pl07.07.2010 17:09

2-1 pt Steaua

Stancu si Banel

LE: 4-1

dubla Stancu, Banel si Surdu

RobYnho07.07.2010 17:51

Evolutia meciului

min. 90 - Final de meci. Steaua se impune categoric, 4-1.

min. 80 - Jocul este anost, cele două echipe nu si-au mai creat ocazii de poartă

min. 76 - GOL Steaua! Bogdan Stancu scapă singur spre poarta polonezilor si inscrie pentru 4-1!

min. 74 - GOL Steaua! Surdu inscrie si mareste diferenta

min. 68 - Surdu sutează in bara mingea revine la B. Stancu, dar sutul acestuia e scos de portarul lui Zaglebie

min. 67 - Steaua face o dublă schimbare: ies Emeghara si Toja, intră Filip si Surdu

min. 63 - Tanase sutează pe lingă poartă

min. 46 - Piturcă ii trimite pe teren pe Martinovici si Pacurar, in locul lui Abrudan si Raduț

min. 46 - A inceput repriza a doua

min. 45 - Final al primei reprize

min. 45 - Portarul lui Zaglebie retine balonul trimis de Dorel Stoica

min. 43 - Tatarusanu are o interventie incredibila reusind să respingă un sut din 14 metri!

min. 40 - GOL Steaua! Tanase trimite o pasă senzatională la Bogdan Stancu, iar acesta marchează de la 10 metri!

min.34 - Emeghara centrează in careu, Nicoliță inscrie, dar golul e anulat pentur că balonul iesise in afara terenului

min. 28 - Șutul lui Tanase trece putin pe lingă poartă

min. 23 - Dorel Stoica sutează peste poarta polonezilor, de la 30 de metri!

min. 22 - Bară Zaglebie! Polonezii profită de o nesincronizare din defensiva roș-albastră

min. 18 - GOL Zaglebie! Mingea respinsă de Tatarusanu ajunge la Kedliora, care il intoarce pe Todorov si-l execută pe portarul stelist cu o "scariță" din 4 metri

min. 11 - B. Stancu trimite cu capul din 5 metri, dar mingea trece putin pe lingă poartă

min. 7 - GOL Steaua! Nicoliță deschide scorul cu un eurogol, sut cu stingul la semiinaltime, la coltul lung

min. 1 - A inceput partida

gesepe

TURKU07.07.2010 17:55
:hmmm: Banel Jardel poate inscrii asa si in noul SEZON sa terminam si noi in Susul clasamentului.Adversarul de azi oricum a fost SLAB.
red&blue_boy07.07.2010 18:06

Ce gol a dat Banel !!! Si mai zicem ca nu merita sa fie capitan ! :D

Virgil08.07.2010 05:32
Nu mai putin de 8 echipe din Liga I sustin astazi partide de verificare. De la ora 19:00, Steaua va juca un meci amical netelevizat, cu Zaglebie Lubin. Jocul va fi transmis pe gsp.ro, in format liveTEXT.

Zic si eu ce am citit.

Se pare c-ai avut dreptate. Se joaca astia din presa cu informatiile...

mountytoma08.07.2010 06:57

pentru Grupul Sugatorilor de P... orice e senzational acum!

golul lui Banel? pun pariu ca a vrut sa centreze de fapt, sau sa dea pasa la propriul portar! ca daca isi propunea sa traga la poarta adversa, nu iesea golul asta!

la golul polonezilor, apararea noastra a fost varza "cu carne", la fel la o faza urmatoare cand adversarii puteau sa treaca in avantaj pe tabela.

mai sunt foarte multe de facut.

ma ingrijoreaza 3-0 luat de anderlecht de la ungurii portughezi! si nu ma bucur ca Dinamo pierde tot, si rapid pierde la fel destul in amicale.

noi batem tot in amicale si iar visam nu stiu ce, si cand incepe campionatul iar o patim cu ultimele clasate...

red&blue_boy08.07.2010 08:16
golul lui Banel? pun pariu ca a vrut sa centreze de fapt, sau sa dea pasa la propriul portar! ca daca isi propunea sa traga la poarta adversa, nu iesea golul asta!

Sa zicem merci ca n-a tras la poarta noastra!!! :D Mare jucator Banel,aseara pe la toate stirile ca vai ce gol a dat...

Virgil08.07.2010 08:55

Steaua a folosit urmatorii jucatori:

Tătărușanu - Todorov, Abrudan ( Martinovici min 46), Gardoș, Emeghara ( Filip min 60 ) - D. Stoica - Nicoliță, Răduț ( Pacurar min 46 ), Toja ( Surdu min 60 ), Tănase - B. Stancu

AlleXyS28.07.2010 21:08

ZagÅ'Ă'bie Lubin - Steaua 4-1 (2-1) ? nu stiam :))

eu stiam ceva de Zaglebie - Steaua 1-4

fiti mai atenti , ca induce-ti in eroare userii si vizitatorii , si faceti cainii sa se bucure degeaba :))) =))