FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Au disparut subiectele anti Gigi de pe forum !

Virgil28.12.2005 05:03

De cand cu venirea lui Oleg si cu mersul bun al echipei,Gigi nu a prea mai fost criticat pe forum.

Adevarul e ca nu a mai intervenit in problemele echipei,asa cum o facea pe vremea lui Walter.Nici interventiile lui publice nu au mai fost de natura sa starneasca furtuna.Salariile au fost platite la timp,primele de joc la fel.

A devenit GB un tip fara cusur sau cusururile pe care le are nu ne deranjeaza pentru ca nu privesc fotbalul?In speta Steaua.

Consider ca un astfel de climat,dublat de forma buna a Stelei,e propice atragerii meci de meci a suporterilor in TFR.Sa fim mereu 30.000,ar fi magnific.

Adi28.12.2005 05:23

Gigi la linistit..... Cred ca e din cauza faptului ca 2005 a fost un an foarte bun din punct de vedere financiar si asta l-a calmat. Ar fi avut motive sa injure, sa taie, sa spanzure (meciul cu Rosenborg, Vaslui), dar n-a facuto...

Cu Olaroiu cu siguranta va fi perfect din acest punct de vedere...

armanovici28.12.2005 06:49

sa va o spun pe aia cu lupul??sau aia cu pianul??

dbd28.12.2005 07:57
De cand cu venirea lui Oleg si cu mersul bun al echipei,Gigi nu a prea mai fost criticat pe forum.

pur si simplu...uitandu-ne la performanta lui Oleg am uitat de el... :lol: :lol: :lol:

Bodanel28.12.2005 08:00

nu cred ca s-a scimbat dar nu a mai avut iesirile de anul' trecut si a facut mai multe case sinistratilor decat tot guvernu' Romaniei si eu o sa il apreciez pt fapta asta chiar daca nu pot sa-l sufar. nu uitati ca a dat o sansa in viata la 150 de familii.

Motanu D28.12.2005 08:02

Subiectele despre Gigi au disparut... Pana la prima prostie debitata de Gigi !

armanovici28.12.2005 08:06

Vreti inregistrarea emisiunii lui Dan Senzationescu de pe OTV "Inaugurarea caselor de la Vadu Rosca"??...Sa va dati seama cat de mult s-a schimbat Gigi!

brav028.12.2005 08:21

@armanovici: poti sa ni le zici pe amandoua :D

Cat despre faptul ca Gigi Becali s-a mai linistit, uite explicatia...

In ultima vreme (pt ca nu a fost asa tot anul) lumea parca a inteles ca atata vreme cat e liniste la echipa, aceasta poate face performanta, iar performanta ii face pe oameni linistiti. Bineinteles, sunt si vesnicii contestatari (care au sau nu motivele lor) si care sunt de parere ca Gigi Becali este raul mileniului ce s-a abatut peste echipa noastra.

O alta cauza datorita careia el este mai linistit este ca a incheiat actiunile in instanta asupra unor ziare. Dupa cum ati observat de cand Gigi Becali a retras 'procesele', ziarele au scris mai frumos, cu mai putine minciuni si cu mai mult adevar despre Steaua.

Protasov a avut si el meritul lui prin dialogurile exepmlare cu presa si dialogurile particulare cu conducerea si cu finantatorul echipei.

Iar Gigi Becali a preferat sa nu se mai afiseze atata cu comentarii, stiti ca acu cateva luni presa intra in birou la el 1 data pe saptamana, de obicei miercurea. Acolo glume, caterinci si cand se vedeu cu materialul in mana rastalmaceau vorbele doar-doar s-o certa Becali cu Copos, Becali cu Tolontan etc. (ce face foamea din om...)

armanovici28.12.2005 11:21

"Lupul isi schimba oaia,dar naravul ba"

"mai incet cu pianul pe scari ca ii sare claviatura"

sorin_77728.12.2005 11:24

Mai frumoasa e asta cu pianul...

GG hiberneaza acum doar e urs si a intrat in iarna, las ca vine primavara :lol: :lol: :lol:

Virgil28.12.2005 12:40

@rmanovici

"Lupu-si schimba parul,dar naravul ba".

Vine manusa aceasta zicala.A doua,din pacate,se potriveste ca nuca-n perete.

armanovici28.12.2005 14:39

si ai ceva cu nuca??..lasati nuca sa mearga la perete...nu pot sa fiu si eu cateodata off-topic?sau de ce nu as putea si eu sa dau o interpretare proprie proverbelor sau chiar sa le modific dupa bunu plac...daca vreau pot sa fiu si razboinicul intunericului...

on topic...nu il mai laudati pe Gigi ca il apuca iar pandaliile cand ne este lumea mai draga!!!...

I.N.Money28.12.2005 14:45

E o evidenta schimbare a sa,dar ma indoiesc ca o sa ramana asa mult timp....

grizonatu30.12.2005 00:36

Ar fi timpul sa ne trezim cu totii la realitate .Gigi vrea sa vinda aproape jumatate de echipa.Si atunci ce facem?Cu cine mai jucam in primavara?Personal nu il vad pe Olaroiu sa puna pe picioare o echipa competitiva in Europa asa cum a lasata Oleg.Sper sa fiu gresit.Sa auzim de bine si un caduros "LA MLTI ANI"pentru toata echipa ,suporteri ,de aici din Canada

dbd31.12.2005 03:47

sorin_777

GG hiberneaza acum doar e urs si a intrat in iarna, las ca vine primavara

se trezeste cam cand ii convine lui...

Ultras_Fever31.12.2005 07:34
sa va o spun pe aia cu lupul??sau aia cu pianul??

mai bine e cu linistea asta...aici ai dreptate armanovici!

Alex...01.01.2006 21:29

A vazut si el in sfarsit ca nu face decat rau echipei prin iesirile sale. Sa vedem daca-i ramane ceva in cap sau e doar apa de ploaie...

armanovici12.01.2006 16:19
Sa vedem daca-i ramane ceva in cap sau e doar apa de ploaie...

Din ciclul una calda/alta rece(asta dupa marirea salariilor):

Finanțatorul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat, joi, că rămâne la latitudinea selecționerului Victor Pițurcă dacă il va mai convoca pe jucătorul Mirel Rădoi la echipa națională a României, deoarece căpitanul stelist nu depinde de acest lucru.

"Nu mai poate Rădoi de echipa națională. Are 300.000 de dolari salariu, de fapt 500.000, că ii dau și un teren, poate să câștige anul ăsta 600.000 de dolari, ii crește salariul in fiecare an cu 200.000, n-are probleme financiare. Dacă Pițurcă vrea să-l ia, bine, dacă nu, să fie sănătos. Rădoi n-a mințit in nici un fel. Dacă Pițurcă o ține cu ambiția, el va avea de suferit. Oricum, este problema lui Pițurcă, Mirel n-are nici una", a spus finanțatorul FC Steaua.

Declaratie chiar inutila :(

Virgil13.01.2006 06:09

Cam cat timp ii dai ?

Virgil13.01.2006 06:21

cineva,cu doua posturi mai sus, a scris:

"Nu mai poate Rădoi de echipa națională. Are 300.000 de dolari salariu, de fapt 500.000, că ii dau și un teren, poate să câștige anul ăsta 600.000 de dolari, ii crește salariul in fiecare an cu 200.000, n-are probleme financiare. Dacă Pițurcă vrea să-l ia, bine, dacă nu, să fie sănătos. Rădoi n-a mințit in nici un fel. Dacă Pițurcă o ține cu ambiția, el va avea de suferit. Oricum, este problema lui Pițurcă, Mirel n-are nici una", a spus finanțatorul FC Steaua.

Declaratie chiar inutila Sad

Eu cred ca a declarat normal.Problema e a lui Piturca.

Ce ar fi trebuit sa declare ca sa fie util,cui i-ar fi fost util si in ce ar fi constat utilitatea?

Sa nu spui ca nu trebuia sa declare nimic,pentru ca reporterul astepta un raspuns,oricare ar fi fost el,ca pe o paine calda. Smile

Ce ai fi raspuns tu ? Sunt foarte curios sa stiu.Ai fi inceput cu : "o sa incerc sa dau un raspuns util?" Laughing

SSK13.01.2006 16:21
Ce ai fi raspuns tu ? Sunt foarte curios sa stiu.

"Domnul Victor Piturca este selectionerul echipei nationale. Intrucat raspunde pentru rezultatele acesteia, este strict problema dansului ce jucatori convoaca."

Si poate asa ajungea si Pipera sat european...

P.S. Cu scuzele de rigoare, intrucat intrebarea nu mi-era adresata mie.

armanovici13.01.2006 17:54

As fi dat un raspuns in genul celui dat de SSK...Nu declaratii "la mishto" gen "pe Radoi il pishca undeva de nationala"..

ca suporter al Nationalei,ma doare sufletul sa vad ca acest conflict continua si se alimenteaza zilnic cu asemenea declaratii!!

I.N.Money14.01.2006 05:23

Cam cat timp ii dai ?

Pana la urmatoarea campanie electorala... :wink:

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 07:02

:evil:>>>> PANA CAND ARE EL CHEF!!Mia nou am vazut ca si BKP o sa bage bani la Steaua!>>> :twisted:

Virgil16.01.2006 10:11

Reapar subiectele fierbinti in care Gigi Becali e vioara intai.

Cum a reusit sa convinga RAFO sa-l sponsorizeze cu 1 milion pe 365 de zile?

Ce strategie a folosit ?

Nu dauneaza brandului Steaua,asocierea cu o megafirma al carei nume a fost tavalit in tina de oameni fara scrupule?

Nu conteaza de la cine iei banii,in virtutea zicalei "banii nu au miros"?

Etc.(Mai gasim noi intrebari)