FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stefan la Omonia !!!

dbd27.12.2005 16:07

Fostul antrenor secund al Stelei se pare ca pleaca la Omonia impreuna cu Andone...ce parere aveti ???

Bogdan4Steaua27.12.2005 16:48

Pe mine nu ma deranjeaza. Oricum era clar ca nu va ramane la Steaua dupa plecarea lui Protasov deoarece Oli vrea sa lucreze cu oamenii lui.

Ii urez succes in Cipru. :wink:

dbd27.12.2005 16:56

si cine va veni atunci ???

brav027.12.2005 17:43

Bafta lui... Nu ma deranjeaza ca pleaca impreuna cu Andone, un caine care nu m-a deranjat niciodata, un caracter deosebit, de altfel, singurul din breasla javrelor care se comporta normal si exemplar.

Pe de alta parte ar fi fost bine sa mai ramana, el stiind si multe lucruri despre tactica lui Protasov. Dar oricum Olaroiu vrea sa faca treaba cu oamenii lui

alinush8927.12.2005 17:53

El era translator.....nu cred ca Oli are nevoie de translator :lol: :lol: :lol:

Motanu D27.12.2005 17:58

Oricum ar fi, sper ca Stoica sa faca treaba buna acolo. La fel si Andone, chiar daca e el e caine autentic.

alinush8927.12.2005 18:04

Da..asa este..oricum..Andone mi se pare ...alaturi de Petre..unul dintre putinii oameni de la Dinamo cu bun simt..persoanal eu ii urez succes.

Motanu D27.12.2005 18:35

Petre... cu bun simt ?! Hai ca am mai auzit una !

Bogdan4Steaua27.12.2005 18:44

In general este fair play Petre. Asta nu inseamna ca nu are scapari. M-a enervat si pe mine de cateva ori dar per ansamblu imi e mai simpatic decat era Kirita, sau decat Zicu, Niculescu sau Tamas spre exemplu.

alinush8927.12.2005 19:01

Sau decat Borcea si compania...scz-ma dar decat zicu..care e un tzaran get-beget..sau Niculescu care zici ca e platon cum vb...in ce fraze se baga si cum filozofeaza...

armanovici27.12.2005 21:09
Petre... cu bun simt ?! Hai ca am mai auzit una !

Hai sa fim seriosi!!..Petre este un exemplu de profesionalism de la care ar trebui sa invete multi fotbalisti de la Steaua...tin minte ca la un derby Steaua-Dinamo,i l-am aratat sotiei mele(la vremea respectiva prietena mea)..Ii spusesem sa il urmareasca:va fi cel mai muncitor de pe teren,a alergat cat Trica si Claudiu la un loc,si daca stai sa te gandesti ca a revenit dupa cate a patimit,jos palaria...Plus ca niciodata nu a vorbit plin de ifose sau sa faca declaratii belicoase la adresa clubului nostru..Hai sa fim fair-play si cu el si cu Andone,un al doilea dinamovist pe care il respect..Restul e tacere!

Motanu D28.12.2005 02:54

Fotbalist de bun simt care declara nu cu mult timp in urma ca ar fi vrut sa-i traga una arbitrului ?!

Ca e un exemplu de profesionalism rar intalnit in divizia A, da. Dar un exemplu de bun-simt nu e.

Bodanel28.12.2005 04:45

bafta lui si lui Andone. alaturi de Petre e singurul impotriva nu am nimic personal cum am cu Niculescu sau Borcea. sunt fair play si au fost singurii anul' trecut care ne-au felicitat cand am eliminat valencia daca tin eu bine minte.

sorin_77728.12.2005 11:18

Bafta si lui si lui Andone in Cipru...

Fiecare principal isi are un secund cu care colaboreaza... Asa si Oli...

Teoctist28.12.2005 13:13

Imi sunt indiferenti si unul si altul.Si Stoica si Andone.Performantele lor viitoare,fie bune,fie rele,in combinatie cu frigul de afara,ma vor lasa... rece.Adica nu ma vor incalzi nici cat caldura unui bat de chibrit.

I.N.Money28.12.2005 14:49

Sa zicem ca Oli dadea curs ofertei cipriote,credeti ca Stoica putea sa devina principalul nostru si sa-i continue munca lui Oleg?

Virgil29.12.2005 03:57

In nici-un caz.Antrenorul secund pe langa principal e un fel de asistent pe langa medic.

apa_plata29.12.2005 07:11

El era translator.....nu cred ca Oli are nevoie de translator :lol: :lol: :lol:

si tot odata unu care ii stia si intelegea jocu lu Oleg... e prima greseala a lu Oli... si sper sa nu conteze

dbd29.12.2005 09:13

pai nu e greseala lui Oli...cred... :roll: :?