Un filmuletz super...... :wink:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2...905741118362851
Vizionare placuta :lol:
Un filmuletz super...... :wink:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2...905741118362851
Vizionare placuta :lol:
si acest topic va fi mutat mai mult ca sigur la sectiune discutii libere... :lol: :lol: :lol:
Ronaldinho este clar cel mai jucator de fotbal din toate timpurile ![]()
nici unul dintre ei...propun pe Pele ...
Ronaldinho are avantajul ca joaca in cea mai buna nationala de fotbal.Daca era European nu cred ca aceasta comparatie mai era valabila...
nici unul dintre ei...propun pe Pele ...
Ronaldinho e jucatorul momentului, Pele a fost la vremea lui, iar maradona 20 de ani mai tarziu de Pele...dupa mine mradona e cel mai mare jucator al tuturor timpurilo. dar sa ne gandim ca Ronaldinho e inca in activitate si mai are multi ani de-acum incolo!! poate el va fi cel mai mare jucator...
Aici e de discutat.Ca sa fii cel mai bun trebuie sa ai cele mai numeroase trofee cucerite.Pele este de vreo 3 ori campion mondial.Este singurul jucator din lume care a marcat peste 1000 de goluri in cariera.A castigat titluri de campion cu echipa de club,a fost desemnat in timpul activitatii si apoi recunoscut cel mai mare jucator al lumii din toate timpurile.
Au urmat jucatori mari cum ar fi Eusebio,Maradona si altii.Dintre toti Maradona a fost socotit de unii egalul lui Pele.Lumea se mai intreaba inca cine a fost mai bun.
Ronaldinho e jucator in activitate.E adevarat ca a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2005,dar mai are mult pana sa se apropie de ceea ce au realizat Pele si Maradona.
Raspunsul meu la intrebarea care constituie si titlul topicului,este Maradona.
Pentru toate timpurile raman la parerea ca Pele e cel mai mare.
Niciodata nu se vor putea face, in mod obiectiv, clasamente comparative, asu aprecieri gen "cine e mai bun ? x sau y?", cat timp cei care raspund se lasa influentati de ultimii jucatori vazuti, sau, mai rau, nu au termen de comparatie, fiind prea tineri.
De exemplu, eu nu pot sa afirm care e mai bun intre Eusebio si .... Romario (comparatia e fortata mult, dar e doar un exemplu), pentru ca pe Eusebio nu l-am vazut jucand. Si apoi, cum sa compari doi jucatori, doar dupa numarul de goluri marcate (in cazul atacantilor) ? APORTUL la o echipa cum se poate judeca ?
Repet, varsta este primul impediment al celor care pun asemenea probleme ("cine e mai bun?"), pentru ca subiectivismul si necunoasterea primeaza.
Niciodata nu se vor putea face, in mod obiectiv, clasamente comparative, asu aprecieri gen "cine e mai bun ? x sau y?",
de ce mai ? :roll: :?
de exemplu : cine e mai bun fotograf ? eu sau tu ?
e sa spui raspunsul la intrebarea asta ? nu prea cred...
:wink:
Cat timp compari doua persoane contemporane , se pot face asemenea clasamente.
Se pare ca nu m-ai inteles. Eu am zis ca doua persoane din care una a jucat acum 50 de ani si una care joaca in prezent, NU se pot face comparatii, cat timp nu ai avut sansa sa vezi persoana care juca acum 50 de ani.
dar daca folosim probele video sau foto ??? :roll:
Foto nu sunt elocvente, video din anii '50-'70 sunt putine.... Si chiar daca ar fi pastrate toate meciurile acelor decenii (iti zic eu ca nu e asa), cine ar sta mii de ore sa vada mii de jucatori ? Iti dai seama ca nimeni. Dar retine, mii de meciuri nu exista in arhive, deci proba aceasta (cea mai importanta) nu ramane valabila.
intrebarea daca nu o fi off topic sa raspund...cei care ar trebui sa se ocupe cu asa ceva...pentru o suma buna...dar cel mai usor se face un poll !!! ![]()
Un sondaj la care cei pana in 40 de ani (mai ales pustii de 15 ani), nu au habar de fotbalistii anilor '50-'60 ? La ce bun ?
la rezolvare problemei... :lol: :lol: :lol:
si sa fie intrebati oamenii cu varste de 65 de ani...( care mai sunt sanatosi )...
Dar in 2100 pe cine mai intrebi de fotbalul anilor '90-'00 ? Cum se vor face atunci comparatii ?
Nu trebuie comparati...Maradona a fost jucatorul momentului atunci pe vremea lui...iar Ronaldinho este acum...amandoi sunt buni
pai si atunci Lampard cum e ???
si Romario a marcat peste 1000 de goluri in cariera...
si inca mai joaca.....
dintre Maradona si Ronaldinho, mie imi place de brazilian , pentru. ca joaca un fotbal vesel , cu zambetul pe buze si e si mai elegant in exprimare...
si are si o imagine mai buna( adica fara alcool, droguri , curve..etc)
parerea mea.
si nu poti sa aduci vorba de cei mai buni jucatori din lume fara sa pomenesti si de Pele..
dar mie imi place Ronaldinho..si am 32 de ani..deci l-am vazut jucand pe Maradona..
Hai Steaua
tine in primul rand de timp si de campionat ,maradona nu a reusit in spania insa in schimb a facut performanta in italia unde se juca cel mai defensiv fotbal :wink: Ronaldinho e magic insa nu stiu cum ar fi fost azi dak ar fi ajuns la Manchester sau juca in italia :twisted: nu l vedeam bine
insa uitati pe www.fifa.com se pot viziona multe meciuri de la campionatele mondiale incepand din 1966 din anglia meciuri intregi :wink: oricum pentru mine cel mai mare va ramane Zidane stiu k sunt off topic dar Zidane a fost tatal la toti
poate sa faca Ronaldinho 30 000 de faze si driblinguri nu va avea niciodata geniul lui Zidane
PS odata in viata ma uitam cu placere la meciurile lui juventus 8) cand juca Zidane la ei
nu ma intelegeti gresit insa am vazut si pe Pele si pe maradona
prin marea inventie netu :lol: Pele a fost bun dar nu stiu iesea in fata la vremea aceea k facea multe lucruri care pentru noi europenii erau neobisnuite dribla bine insa avea in spate o fabuloasa echipa , maradona a fost mare pentru ca unde a jucat el a facut echipa mare jucand fantastic era un jucator despre care marele Franz Beckenbauer a zis k maradona poti sa-l tii marcat 90 de minute el nu are nevoie decat de un minut ca sa-ti decida meciul :wink:
insa Zidane nu stiu pentru mine ramane cel mai mare e genial si el nu loveste mingea parca o mangaie si mingea intotdeauna il asculta iar pasele lui parca sunt desenate, dar dupa retragerea lui ii vad un singur om care ii poate calca pe urme :Kaka un jucator la fel de cerebral el a dat o fata frumoasa milannului