Am tot citit articolele din ultima vreme, care sunt inca destul de dure la adresa ultimilor mutari din Ghencea.
Va propun un exercitiu de imaginatie:
E vara, anul 1984, comunism nu mai e, sau poate ca nu a fost niciodata, nu stiu. Site-ul asta exista. Steaua nu mai ia un campionat de 6 ani, din 1978. Vara, perioada transferurilor, normal. La Steaua ajung urmatorii jucatori: Boloni, Ilie Barbulescu, Bumbescu, Duckadam, Lucian Balan...si cica o sa ne bazam si pe niste tineri, unu Lacatus, unu Balint si unu Belodedici. Pe banca, ca si antrenor revne "antrenorul mediocritatii" Emerich Ienei, fost jucator la Steaua, fost antrenor...ma rog...a castigat ceva trofee cu Steaua, dar se are bine cu patronul...deci e naspa situatia...
Iata tipul de comentarii care cu siguranta ar fi existat pe site:
-stalistu90: hai ba **** ce cauta la Steaua Barbulescu ala, are 27 ani, anu trecut nici nu prea a jucat la Petrolu, e clar in plm iar iesim pe locul 5.
-steauathebest: ba frate, asta chiar e culmea. acum pe bune, Bumbescu e de Steaua frate? pai daca era bun nu-l dadeau ba aia de la Dinamo, plus ca frate omu a fost la Dinamo, omu e CAINE BAAAAAA!!!!
-real_ulras: e urat si cu Duckadam asta, daca era bun nu era la UTA in Divizia B...nu prea am auzit de el, dar parca vad ca o sa gafeze ca Iordache in meciul cu Baia Mare, din ultima etapa...
-steaua47: ba cu copii astia, Lacatus, Belodedici si Balint nu facem mare rahat. Oamenii sunt praf. Pai pe Belodedici asta l-am cumparat eu la mine la echipa, la fifa si e praf....mai bine il luam pe Hacafaniq, de la Macabi, l-am luat eu la FM si rupe omu! Cred ca la 2 milioane vine sigur!
PS: nu cred ca Steaua2010 o sa inceapa un drum pe care il incepea Steaua1984, dar cu siguranta tre sa le dam macar o sansa...
PS2: m-am jucat si eu putin aici, cu primul meu post pe acest forum, nu sariti prea tare pe mine sau astea.
Forzza Steaua!