Salut. De curand, mama a salvat din subsolul blocului 2 pisicute ramase fara mama care a fost ucisa de niste caini
. Pisicutele au cred ca vreo 5-6 saptamani. O pisicuta e baiat si una fata. Fata este integral gri, foarte jucausa si agitata. Baietelul e gri cu alb, leit cu mama lui, mai timid, cuminte. A avut niste probleme cu stomacul, dar este pus pe picioare de noi cu niste pastile pentru diaree recomandate de medic.
Pana acum au stat in subsol, deci cam au purici desi noi le-am dat cu Frontline cat am putut,insa fiind prea mici o doza prea mare nu s-a putut. Eu va zic sincer, le-as pastra cu draga inima dar deja mai am 2 catei si o pisica, deci chiar nu pot
.
Sunt invatati cat am putut si noi intr-o saptamana sa faca la tavita cu nisip si eventual pe niste ziare, chiar daca se mai scapa si pe langa, pot fii invatate foarte usor fiind micute. De exemplu ,fata a invatat sa se suie singura in pat si sa coboare
.
Fiind donatie, clar nu am nevoie de nici un ban, ci doar de garantia verbala si promisiune ca se va avea mare grija de ele,poseseorul sa fie un om bun si cam atat
.
Cele 2 pisici va roaga sa le luati acasa.
Poze AICI